udg revolution fest. wrote:
Sziasztok!
Sajnáljuk, hogy úgy érzed, hogy indokolatlanul nem engedtek vissza, de ennek nyilván megvolt az oka és erről a szervezők nem kívánnak vitába bocsátkozni.
Minden rendezvényen felmerül ez a ki-be járkálás dolog és mindig csak a gond van vele, nem tudom, hogy megfigyeltétek e, hogy a szórakozóhelyek nagy részén egyszeri belépés van.
Ez egy gesztus a szervezők részéről, de akin nincs pecsét azt nem tudjuk beengedni.
Több száz más embernél miért nem volt ilyen probléma???
Komolyan gondolod, hogy 1000 forintot akarunk mégegyszer befizettetni???
A kérdés részünkről lezárva.
1. Pulcsi volt rajtam, nem láttam állandóan milyen állapotba van a pecsétem, nem is gondoltam hogy ennyire figyelnem kéne rá... Úgy látszik vki gyengén nyomta rá, vagy tényleg túlságosan leizzadtam, erről nem én tehetek vagy már táncolni se lehet

.
2. Tudtam hogy ezzel jöttök, hogy egy csomó bulin nem engedik ki az embereket... Bladerunnazosok úgy csinálják, hogy amikor az ember ki akar menni akkor kap pecsétet, aminek a minősége,az állósága is sokkal jobb(ez abból is látszik, hogy haverom szintén kapott egy pecsétet közvetlen és már a fele nem volt meg) + adnak egy régi buliról megmaradt jegyet.
3. közvetlen az asztal mellett fordultam meg, mert akkor jutott eszembe, hogy lehet nem látszik annyira, és kapásból mentem is oda hogy adjanak. De ha még az ajtóba jutott volna eszembe, akkor is meg kellett volna kerülnöm azt a két embert mert háttal álltak és ugyanez lett volna a helyzet.
4. És ti komolyan gondoljátok, hogy Kápmegyerről bejövök és egy 1500 Ft-os belépőt bliccelni akarok? Meg sem tudom számolni hány bulin voltam az elmúlt években 200Ft-ostól a 4000Ft-osig, majd pont most ezen a bulin próbálkozok be...
5. Meg aztán kifelé akartunk menni, ha belegondoltak aki bliccelni akar az nem kifelé akar menni, hanem bejutni akar szerintem.
Egyszerűen nem tudom, hogy lehetett volna ezt a helyzetet kivédeni az én részemről, mindenhogy patt helyzet számomra és nem az én hibámból. Ráadásul nekem még mindig sántit a dolog.