i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 13:15, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 122 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 05:17, 10-03-2007 
ujonc

Sajnos én nem tudtam elmenni zinc-re.
De velem ugyanez történt nowsoundon még régen.Meg több helyen is.A pecsétet átnyomtad, a karszallag+hamis+ a jegy is hamis, Open air-en+ belógtál, pedíg a hülye nem adott pecsétet a kidobó+ mondta menjek már.Kb 10 esetben fordult velem elő ez.(mondjuk kinézik belőlem)(pedíg nem)(tényleg nem) 8)

Normafa Open Air.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:27, 10-03-2007 
original nuttah

ShocK wrote:
Sziasztok!

Circusa maximus rendezte bulit soha többet életemben nem akarok látni.

Az oka: Kb. 10 perce baszták ki haveromat a helyről mivel nemlátszódott a karján a pecsét... nem is jött ki a helyről megállt a bejáratnál talható pultnál... mi hárman voltunk addigra már kimentünk aztán vártuk de nemjött...visszamentünk és mondták hogy nem látszódik rajta a pecsét.... újra kéne venni belépőt. Az egészben azt nemértem ha éppen kifelé akart jönni, akkor miért kell elszínesíteni a dolgot hogy : "NEm, most akart visszamenni a partira". Amikor csak a pultnál állt meg. Várom a véleményeket.
ez van :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:16, 10-03-2007 
original nuttah

:?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:32, 10-03-2007 
original nuttah

ib maraton :yee:
a végére már tele lehetett a töke azzal h 10 embernek játszik, de én őt éreztem ma a legjobban. (kár a ghetto blasterért meg az ask notért, pöppet elcsúsztak, ezeket kivéve :thumbsup: )
no de Fater merre járt? :cry:

the Z, the I, the N, the C nem volt rossz, de picit többet vártam...

összességében közepes, de a jegyár megtérült

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:14, 10-03-2007 
ujonc

Legközelebb külön megfogjuk kérdezni a bejáratnál ülő élőlényeket hogy: HA kimegyünk bácsi, emlékezni fogsz az arcunkra? :twisted:

No mindegy tanultunk az esetből. Viszont gratulálok a Longman&Bratwa párosnak, elég szép szettet toltak le! Zincnek kb. a felét hallottuk de az is nagyon elnyerte a tetszésünk 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:50, 10-03-2007 
droid

Nem mintha védeni akarnám a szervezőket de szeritnem az nem az ő hibályuk hogy haverod kidobták hanem a helyé.... :?
Öszintén szolva zink pf.... 1-2 jó szám és ennyi a hungarikumott nagyobra értékelem :D ...... Hiányoltam a nagy slágereket hogy öszinte legyek de 1000Ft-ért le a kalappal jó buli volt. Volt mindenhol hely... hál istennek kevesen votlak.... nem elofoglalva az értékes táncparkettet és a bárt :)

:!: :!: Apropó belépés a szervezöknek csak 1 jó tanács :!: :!: :
Máskor irjátok fel hogy pl a 500adik jegyig ment el elöelöváételbe, 1000ig elővételbe..... mert a bejáratnál engem spec idegesitett hogy mindenki azt bizonygatta hogy 2500as a jegye nem 2000res.... ( voltam annyira tisztességes hogy 2000-ret mondtam :) ) na szoval felkészüévén az ilyen eshetőségere mint pl ez a parti szeintem nektek is megérné ha ezt feljegyeznétek.... :)

Összeségébe jól éreztem magam köszönet érte. :sor:

Who's my dick that Mr. Bean?
BeanGamez

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:34, 10-03-2007 
droid

Bratwa Longman páros igazán jó szettet játszott, már ezért megérte bemenni 8) Zinc-ből amit hallottam az jó volt, de a felvezetés nekem jobban bejött. És végre volt füstgép is :wink:

Elég szar érzés volt, hogy totál leizzadtam a pecsétet és nem akartak másikat adni, nagyon lehúzás szaga volt a dolognak, nem tudom elképzelni, hogy az a kb. 5 ember aki ott volt nem látta mikor kijövök, vagy hogy nem emlékeztek rá mikor bementem a legelsők közt, szerintem nem egy átlagos ruházatba voltam illetve szoktam lenni, nem hiszem hogy egy picit sem rémlett nekik hogy már voltam benn... :? Igazából itt most nem az a legynagogyobb gáz hogy nekem elrontották evvel a fél estét, hanem sokkal inkább hogy még 3 embernek... És erősen meggondolandó hogy legközelebb lemenjünk CM bulira... Később eszembe jutott hogy a wc-és csákó talán emlékezett volna rám mivel 2x is voltam, de már nem volt kedvünk visszamenni és még fél órát bizonygatni... inkább átnéztünk Deep Upstairs-re amely valamelyest kárpótolt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:51, 10-03-2007 
original nuttah

moddnb wrote:
És végre volt füstgép is :wink:

jajdejo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:55, 10-03-2007 
piper

qdem wrote:
moddnb wrote:
És végre volt füstgép is :wink:

jajdejo

hát igen aki azt a ketyerét kitalálta meggyilkolnám gondolkodás nélkül. jobban utálom mint a stroboszkópot

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:44, 10-03-2007 
metalhead

en csak azt nem ertem, hogy ha mar bent voltal egyszer, akkor a PORTA/SZERVEZOK szerint megis hogy kerulhettel oda? :maki:
vagy volt egy nem orzott hatso bejarat, par nyitva felejtett ablak, teleport kapszula az utcan amikrol ok tudtak es csak arra vartak, h mikor bukik valaki? :elmo:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:11, 10-03-2007 
Szolfézs/Eclips3

Sztem iszonyat volt amit Zinc művelt, a finom zenéktől egészen a buta vobli-ig. Ha a szelekció éppen nem volt tökéletes, akkor viszont a mix kárpótolt mindenért. Kevés olyan ember van sztem, aki ki is használja az általa kért technika adottságait :!: ugy bánt a Xone62-vel és a Seratoval, hogy öröm volt hallgatni; droppok, tease-ek tömkelege, megfelelő ív, kevés pendulum :fog: (bár legvégére csak sikerült :?)
Nekem azt hozta amit vártam, de azt soxor :slayer:

Várom a nyári párosításon az űberelést :fog:

beirások meg ismét tudatosak, no offense!

//szolfezs minden szombaton @ radiocafe98.6 - 22:00-01:00 (cet)//
www.soundcloud.com/aximszolfezs | www.twitter.com/aximszolfezs
www.szolfezs.com | www.szolfezs.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:22, 10-03-2007 
ujonc

moddnb wrote:
Bratwa Longman páros igazán jó szettet játszott, már ezért megérte bemenni 8) Zinc-ből amit hallottam az jó volt, de a felvezetés nekem jobban bejött. És végre volt füstgép is :wink:

Elég szar érzés volt, hogy totál leizzadtam a pecsétet és nem akartak másikat adni, nagyon lehúzás szaga volt a dolognak, nem tudom elképzelni, hogy az a kb. 5 ember aki ott volt nem látta mikor kijövök, vagy hogy nem emlékeztek rá mikor bementem a legelsők közt, szerintem nem egy átlagos ruházatba voltam illetve szoktam lenni, nem hiszem hogy egy picit sem rémlett nekik hogy már voltam benn... :? Igazából itt most nem az a legynagogyobb gáz hogy nekem elrontották evvel a fél estét, hanem sokkal inkább hogy még 3 embernek... És erősen meggondolandó hogy legközelebb lemenjünk CM bulira... Később eszembe jutott hogy a wc-és csákó talán emlékezett volna rám mivel 2x is voltam, de már nem volt kedvünk visszamenni és még fél órát bizonygatni... inkább átnéztünk Deep Upstairs-re amely valamelyest kárpótolt.

Jah igen, arcokra emlékezni... LOL.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:34, 10-03-2007 
partiarc

valszeg mikor kimész és látod, h lefolyt rólad a pecsét kérni kéne egy újat és akkor nem baszogatnának mikor vissza akarsz menni!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:49, 10-03-2007 
line up?

lordbab wrote:
Nem mintha védeni akarnám a szervezőket de szeritnem az nem az ő hibályuk hogy haverod kidobták hanem a helyé.... :?
Öszintén szolva zink pf.... 1-2 jó szám és ennyi a hungarikumott nagyobra értékelem :D ...... Hiányoltam a nagy slágereket hogy öszinte legyek de 1000Ft-ért le a kalappal jó buli volt. Volt mindenhol hely... hál istennek kevesen votlak.... nem elofoglalva az értékes táncparkettet és a bárt :)

:!: :!: Apropó belépés a szervezöknek csak 1 jó tanács :!: :!: :
Máskor irjátok fel hogy pl a 500adik jegyig ment el elöelöváételbe, 1000ig elővételbe..... mert a bejáratnál engem spec idegesitett hogy mindenki azt bizonygatta hogy 2500as a jegye nem 2000res.... ( voltam annyira tisztességes hogy 2000-ret mondtam :) ) na szoval felkészüévén az ilyen eshetőségere mint pl ez a parti szeintem nektek is megérné ha ezt feljegyeznétek.... :)

Összeségébe jól éreztem magam köszönet érte. :sor:

"hibályuk", "összeségébe", de gyakorolni kéne még azt az elválasztást. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:54, 10-03-2007 
line up?

bnd wrote:
valszeg mikor kimész és látod, h lefolyt rólad a pecsét kérni kéne egy újat és akkor nem baszogatnának mikor vissza akarsz menni!

nem tudom, nekem még napok múlva is látszik a pecsét a karomon (a süsis a legjobb: az utcán lécci ne hangoskodjatok, hehe), szóval ha kiugrom valamiért, akkor nem nagyon szoktam vizsgálni, hogy rajtam van-e még. az a dolga, hogy ne kopjon le 1-2 óra alatt...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:20, 10-03-2007 
ujonc

Sziasztok!

Sajnáljuk, hogy úgy érzed, hogy indokolatlanul nem engedtek vissza, de ennek nyilván megvolt az oka és erről a szervezők nem kívánnak vitába bocsátkozni.
Minden rendezvényen felmerül ez a ki-be járkálás dolog és mindig csak a gond van vele, nem tudom, hogy megfigyeltétek e, hogy a szórakozóhelyek nagy részén egyszeri belépés van.
Ez egy gesztus a szervezők részéről, de akin nincs pecsét azt nem tudjuk beengedni.

Több száz más embernél miért nem volt ilyen probléma???
Komolyan gondolod, hogy 1000 forintot akarunk mégegyszer befizettetni???

A kérdés részünkről lezárva.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:37, 10-03-2007 
son of nitrous

talán nem fos pecsétekkel kéne szórakozni, hanem karszalagot adni mint a normális bulikban

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:02, 10-03-2007 
ujonc

fotel wrote:
moddnb wrote:

Jah igen, arcokra emlékezni... LOL.

Velem ugyanezt történt, csak a Merlinben néhány hónapja.
A vj tornán voltunk, ahol egésznap ingyen volt a műsor, 9 től viszont 2e forintos belépő lett volna. De aki bennt volt 9 előtt, az bennt maradhatott ingyen.
na már most 9 kor a KÉT AJTÓ KÖZÉ kilépve hasított belénk a felismerés, hogy ha most kimegyünk (levegőzni akartunk) akkor visszafelé már fizetnünk kell. Megfordultunk, és megkérdeztük a pénztárost, hogy ha most kimegyünk, akkor visszafelé kell-e fizetnünk majd. A válasz igen volt, mondtuk, hogy oké, akkor nem megyünk ki, ilyen egyszerü. Ő is mondta hogy oké, indultunk volna vissza fel az emeletre, mire 3 kétajtós szerkrény méretű fekete bőrkabátos korántsem barátságos szekusba botlottunk, akik nem igen akartak felengedni a lépcsőn. Kérték a jegyünket, mondtuk, hogy nem mentünk ki, most beszéltük meg a dolgot a pénztárossal is. Ők nem láttak minket eddig bennt, most jöttetek - állították ők.
Meggyőzhetetlenek voltak.
Még egy próbálkozás a pénztárosnál, aki meggondolta magát, ő sem látott minket bennt.
Ami a legszebb az egészben szerintem, hogy egy barátommal történt ez a balhé, és mindkettőnk barátnője is jelen volt, de ők hangsúlyozom, még a két ajtó közé sem jöttek ki, végig bennt voltak, de amikor a biztonságiak látták, hogy velünk vannak, akkor őket is szembrebbenés nélkül tessékelték ki.

A dolog lényege annyi, hogy a biztonságiak máshol sem a vendégért vannak, a dolog nem k2 specifikus, és főleg nem cm!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:16, 10-03-2007 
droid

udg revolution fest. wrote:
Sziasztok!

Sajnáljuk, hogy úgy érzed, hogy indokolatlanul nem engedtek vissza, de ennek nyilván megvolt az oka és erről a szervezők nem kívánnak vitába bocsátkozni.
Minden rendezvényen felmerül ez a ki-be járkálás dolog és mindig csak a gond van vele, nem tudom, hogy megfigyeltétek e, hogy a szórakozóhelyek nagy részén egyszeri belépés van.
Ez egy gesztus a szervezők részéről, de akin nincs pecsét azt nem tudjuk beengedni.

Több száz más embernél miért nem volt ilyen probléma???
Komolyan gondolod, hogy 1000 forintot akarunk mégegyszer befizettetni???

A kérdés részünkről lezárva.

1. Pulcsi volt rajtam, nem láttam állandóan milyen állapotba van a pecsétem, nem is gondoltam hogy ennyire figyelnem kéne rá... Úgy látszik vki gyengén nyomta rá, vagy tényleg túlságosan leizzadtam, erről nem én tehetek vagy már táncolni se lehet :? .
2. Tudtam hogy ezzel jöttök, hogy egy csomó bulin nem engedik ki az embereket... Bladerunnazosok úgy csinálják, hogy amikor az ember ki akar menni akkor kap pecsétet, aminek a minősége,az állósága is sokkal jobb(ez abból is látszik, hogy haverom szintén kapott egy pecsétet közvetlen és már a fele nem volt meg) + adnak egy régi buliról megmaradt jegyet.
3. közvetlen az asztal mellett fordultam meg, mert akkor jutott eszembe, hogy lehet nem látszik annyira, és kapásból mentem is oda hogy adjanak. De ha még az ajtóba jutott volna eszembe, akkor is meg kellett volna kerülnöm azt a két embert mert háttal álltak és ugyanez lett volna a helyzet. :roll:
4. És ti komolyan gondoljátok, hogy Kápmegyerről bejövök és egy 1500 Ft-os belépőt bliccelni akarok? Meg sem tudom számolni hány bulin voltam az elmúlt években 200Ft-ostól a 4000Ft-osig, majd pont most ezen a bulin próbálkozok be...
5. Meg aztán kifelé akartunk menni, ha belegondoltak aki bliccelni akar az nem kifelé akar menni, hanem bejutni akar szerintem.

Egyszerűen nem tudom, hogy lehetett volna ezt a helyzetet kivédeni az én részemről, mindenhogy patt helyzet számomra és nem az én hibámból. Ráadásul nekem még mindig sántit a dolog.

Last edited by Frenetic Sneer on 18:25, 10-03-2007, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:20, 10-03-2007 
original nuttah

csitt !!!
kicsit uncsi már :?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 122 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]