nihilist wrote:
a sínt honnan szerezted?
én még nem találtam sehol olyat amit az asztal lapra kell szerelni, és legalább egy 10 cm magas midi belefér
Sín-t lehet kapni az elimexnél, 3papír körül van egy 10U magas, de az enyém is itthon készült DIY, egy trumatikon. Mi azzal toltuk el hogy kör alakúek a lukak, ami miatt nem megy bele a szabvány kosaras anya, viszont ha tele van a rack-akkor meg az utolsó 1U magas cuccot marha kényelmetlen (lehetetlen) becsavarozni. 6-os négyszög luk kell.
Láttam ebayn is, viszonlag olcsón, mert most épp nekem sincs lehetőségem csináltatni, de meg lehet dumálni az ebay s csávóval hogy méretre vágja. Most nekem is kellene 2x6U meg 2x18U...
Szép lett a cájg, én az egyedi asztalt irigylem. Lassan sajna nekem is kell, mert én a mostanit kaptam, de már sok elképzelésem van arra, hogy milyen hiányosságokat kellene ezen pótolni, mondjuk érdemes előre betervezni olyan dolgokat amik majd lehet lesznek mert én rakat cuccot nem tudok hová rakni.
Ami az enyémben tuti lesz, za duplán kihúzható bill. -tartó, egyiken a midi felette lévőn meg a bill-egér kombó a mac-hez. Az sem ártana ha akkora lenne a szgépnek kihagyott polcrész ahová egy mac is befér mondjuk:D Meg nem emeltetem ki a monitort az tuti, a leghülyébb ötlel amit valaha láttam. L alakú lesz, és lessz benne a mac modern internet sarok, illetve ha megjön az atari, akkor meg egy csak zenés rész...
Uh csak itthon most olyan árak vannak alapanyagban mint az állat...durváááák:D
De ez nagyon szép lett. Mondjuk nálam minden vagy fekete vagy piros, nem szeretem a natúr dolgookat (pont az én asztalom is natúr)...fujj:D:D:D

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *