i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:52, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 62 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:27, 11-08-2008 
corebreak

BYBASS wrote:
Snaper_OFF wrote:

A JAZ drive-ommal viszont még mindig viccel az emuka. 2GB-s meghajtók, kettő is van egy külső meg egy belső, de azt dobja ki hogy media error meg scsi error, meg unknown error...1GB-s lemezem van, nem tudom mi lehet a parája...

Minden kulon scsi id-n van?Az emu is...???
Nalam felismeri az jaz1gb-ot...Bar fomatalni kell a lemezt..
De ezutan save-ni nem lehet ra. :roll:
Amugy minek ez neked nem eleg a 40gb vinko az emuban??? :D

De-de elég lenne, csak kell valami amin tudok sok wavot áttolni, és mivel van külső Jaz drive-om is ígyevidens volt hogy ez jó megoldás lenne...de nekem nem enged formázni sem, meg semmit, menteni sem...

nem tudom, lehet parázik a jaz-től...akkor marad a ZIP drive...

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:26, 11-08-2008 
pokemon

Snaper_OFF wrote:
BYBASS wrote:
Snaper_OFF wrote:

A JAZ drive-ommal viszont még mindig viccel az emuka. 2GB-s meghajtók, kettő is van egy külső meg egy belső, de azt dobja ki hogy media error meg scsi error, meg unknown error...1GB-s lemezem van, nem tudom mi lehet a parája...

Minden kulon scsi id-n van?Az emu is...???
Nalam felismeri az jaz1gb-ot...Bar fomatalni kell a lemezt..
De ezutan save-ni nem lehet ra. :roll:
Amugy minek ez neked nem eleg a 40gb vinko az emuban??? :D

De-de elég lenne, csak kell valami amin tudok sok wavot áttolni, és mivel van külső Jaz drive-om is ígyevidens volt hogy ez jó megoldás lenne...de nekem nem enged formázni sem, meg semmit, menteni sem...

nem tudom, lehet parázik a jaz-től...akkor marad a ZIP drive...

Akaival kell formazni :D ....de az akaival formazottat a szamitogep nem ismeri fel... :(
Ezert kapcsolotam az emuval a szamitogephez..igy ami akai minta az cd-rol bemasolom,ami meg wav azt transportalom de csak ami kell egyesevel :roll: ...
Ez a sok wav attolas nekem is okozott fejtorest,de most elvagyok igy... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:37, 11-08-2008 
corebreak

FAT!!!! Ember!!!

Az Emu kezel FAT file rendszert a 4.70-es OS-el. Most raktam fel a felvett amen brékeket...

(MO DRIVE-ról...külső scsi házzal)

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:36, 11-08-2008 
pokemon

Snaper_OFF wrote:
FAT!!!! Ember!!!

Az Emu kezel FAT file rendszert a 4.70-es OS-el. Most raktam fel a felvett amen brékeket...

Na akkor minden megoldodott...??? :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:46, 11-08-2008 
corebreak

BYBASS wrote:
Snaper_OFF wrote:
FAT!!!! Ember!!!

Jappp. Egy időre, merthogy a scsi fiókból mikor vettem ki a MO driveot akkor két darabra szétesett a szalagkábel a csatinál...szal most kerítenem kell scsi rack fiókot:S

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:52, 11-08-2008 
pokemon

Snaper_OFF wrote:
BYBASS wrote:
Snaper_OFF wrote:
FAT!!!! Ember!!!

Jappp. Egy időre, merthogy a scsi fiókból mikor vettem ki a MO driveot akkor két darabra szétesett a szalagkábel a csatinál...szal most kerítenem kell scsi rack fiókot:S

:cry: :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:10, 27-08-2008 
corebreak

Következő DIY projectek...:

18U magas rack, gurulós kerekeken, 19" széles cd tartóval a 18U tetjén, ugyanolyan mint a 6os, csak 3x akkora,

illetve a Taya DP-510 modding, ez már időszerű, nincs pénzem technicsre, egyéb utánzatokat meg nem akarok, haverok jóvoltából most van 2 taya, egyformák, de a 2 forgópotis sebszabzást (33-hoz is egy forgópoti, meg 45höz is egy külön), át akarom kombinálni egy tolópotisra, plussz festés-fényezés...valszeg ezüstök lesznek.
Ebben lehet kell is segítség, tehát hol tudok ABC-s potikat venni (nem tudom mit jelent sajna), 10kOhm-osat, olcsón...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:14, 31-08-2008 
pokemon

A szamitogepet be akarom rakni a rack-be kersztbe,hogy ne fogja a helyet...Megoldhato???
Gondolom a dvd-t vizszintbe kell rakni...
De a tobbivel nem lehet problema,nem??? :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:58, 31-08-2008 
corebreak

BYBASS wrote:
A szamitogepet be akarom rakni a rack-be kersztbe,hogy ne fogja a helyet...Megoldhato???

Hallod Lacika. okos. Kontkrétan van PC-khez rekkelhető szerverház pl. Olcsón meg lehet kapni, pl ilyen 3U magas dögöt. A mostani nem tudom hogy megfelelő széles-e. A megjatóükat jobb ha elfordítod igen, én a vinyót is elfordítanám, de a többivel nem lesz para...de mondom, ilyen van, telát lehet kapni.

Az volt az érdekes, mikor a Full Clip Audio studioképeken megláttam hogy az ökrök berekkelték a G4-es PM-et....na az zura volt...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:52, 01-09-2008 
pokemon

Snaper_OFF wrote:
BYBASS wrote:

Hallod Lacika. okos. Kontkrétan van PC-khez rekkelhető szerverház pl. Olcsón meg lehet kapni, pl ilyen 3U magas dögöt. A mostani nem tudom hogy megfelelő széles-e. A megjatóükat jobb ha elfordítod igen, én a vinyót is elfordítanám, de a többivel nem lesz para...de mondom, ilyen van, telát lehet kapni.

Az volt az érdekes, mikor a Full Clip Audio studioképeken megláttam hogy az ökrök berekkelték a G4-es PM-et....na az zura volt...

Na igen a vinyo is,a flopy az nem gaz ...nem?
Amugy a merettel nincs gaz..
Meg egyebkent polcra teszem :fog:
Penze nem kell,szamitogepre nem koltok... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:07, 01-09-2008 
corebreak

BYBASS wrote:
Snaper_OFF wrote:
BYBASS wrote:

Na igen a vinyo is,a flopy az nem gaz ...nem?
Amugy a merettel nincs gaz..
Meg egyebkent polcra teszem :fog:
Penze nem kell,szamitogepre nem koltok... :D

Hallod, ha itthon élnél mondanám hogy pattanj be a kocsiba és hozd le a műhelyben meg megDIY-nánk hozzá a füleket, de hát így elég nehéz:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:41, 12-10-2008 
pokemon

Image

Na itt a butor,frissen,meg festetlenul... :D
Sajnos meg a rack sincs lefestve,mostmar majd az egeszet egyszerre..
Csak ne utalnam ennyire a festest... :cry:
De egyebkent szinte csak utcan talalt ujrahasznositott faanyagbol van,csak csavarokat vettem hozza....
Ha meg lesz a dekor majd mutatom a kutyukkel egyutt is... :D

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:43, 12-10-2008 
original nuttah

Szép... Amúgy a cd drivenak nem kell vízszintbe lennie ha vannak benne ilyen picike fülek amik nem engedik kiesni a cd-t. Erre jó példa az álló-fekvő házak pl.

'Csak ne utalnam ennyire a festest...'

Ha pácot használsz az sokkal kényelmesebb és nincs vele olyan szenvedés és még jobban is néz ki, mert megmaradnak a fa erezetek és 'minták'.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:27, 12-10-2008 
pokemon

Az a baj,hogy a cd nem patentos.
De mar minden kesz van,csak ossze kell rakni :D
Egyebkent a pc Courbail(brazil) fabol keszult elolapot kap...
Na ezt nem festem le :D
A pacot nem szeretem az az igazsag,mert ugy vagyok vele,hogy a fanak vagy az igazi szine vagy semmi...
A rack tetejen levo fadarab Satine,szinten brazil az se festem le... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:17, 12-10-2008 
piper

a sínt honnan szerezted?
én még nem találtam sehol olyat amit az asztal lapra kell szerelni, és legalább egy 10 cm magas midi belefér

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:30, 12-10-2008 
corebreak

nihilist wrote:
a sínt honnan szerezted?
én még nem találtam sehol olyat amit az asztal lapra kell szerelni, és legalább egy 10 cm magas midi belefér

Sín-t lehet kapni az elimexnél, 3papír körül van egy 10U magas, de az enyém is itthon készült DIY, egy trumatikon. Mi azzal toltuk el hogy kör alakúek a lukak, ami miatt nem megy bele a szabvány kosaras anya, viszont ha tele van a rack-akkor meg az utolsó 1U magas cuccot marha kényelmetlen (lehetetlen) becsavarozni. 6-os négyszög luk kell.

Láttam ebayn is, viszonlag olcsón, mert most épp nekem sincs lehetőségem csináltatni, de meg lehet dumálni az ebay s csávóval hogy méretre vágja. Most nekem is kellene 2x6U meg 2x18U...

Szép lett a cájg, én az egyedi asztalt irigylem. Lassan sajna nekem is kell, mert én a mostanit kaptam, de már sok elképzelésem van arra, hogy milyen hiányosságokat kellene ezen pótolni, mondjuk érdemes előre betervezni olyan dolgokat amik majd lehet lesznek mert én rakat cuccot nem tudok hová rakni.

Ami az enyémben tuti lesz, za duplán kihúzható bill. -tartó, egyiken a midi felette lévőn meg a bill-egér kombó a mac-hez. Az sem ártana ha akkora lenne a szgépnek kihagyott polcrész ahová egy mac is befér mondjuk:D Meg nem emeltetem ki a monitort az tuti, a leghülyébb ötlel amit valaha láttam. L alakú lesz, és lessz benne a mac modern internet sarok, illetve ha megjön az atari, akkor meg egy csak zenés rész...

Uh csak itthon most olyan árak vannak alapanyagban mint az állat...durváááák:D

De ez nagyon szép lett. Mondjuk nálam minden vagy fekete vagy piros, nem szeretem a natúr dolgookat (pont az én asztalom is natúr)...fujj:D:D:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:11, 12-10-2008 
piper

őő
az asztal alatti kihúzhatós billentyűzet sínére gondoltam.
az asztalom egyik oldalán fém lábak vannak így nem tudok sima fióksínnel beépíteni midi bill.-t

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:27, 12-10-2008 
pokemon

Meg kissebb valtozasok lehet ,hogy tortennek.
A jobb oldalan az asztalnak rakok meg egy konyoklot,az egernek meg ilyenek....
Amugy a sinek sima fioksinek amiket az utcan csavaroztam le egy szamitogepes asztalrol.Ezt racsavaroztam egy 10-es deszkara
amit felulrol az asztallaphoz erositettem..
A rack-es sinek egyenlore fabol vannak :roll: De ugy van csinalva ha lesz jobb,ki lehet cserelni :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:18, 15-10-2008 
pokemon

Most ugy gondoltam,kicsit nagyobb faba vagom a fejszemet... :D

http://www.musicfromouterspace.com/anal ... age=ANALOG stb....

Na persze ez evekig is tarthat... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:56, 16-10-2008 
corebreak

BYBASS wrote:
Most ugy gondoltam,kicsit nagyobb faba vagom a fejszemet... :D

http://www.musicfromouterspace.com/anal ... age=ANALOG stb....

Na persze ez evekig is tarthat... :roll:

Először inkább UCAPPS.DE, és itt mondjuk egy SID vagy egy FM szinit. Az nem elég nagy fa ugyan, de tanulni jó.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 62 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]