sollabong wrote:
Snaper_OFF wrote:
ezen eszközök felhasználásával lett újramasterelve a Rémességtorony nevű hiperbanda Csengettyűbogyó című debüt albuma meg ilyenek....meg csináltak vele egy amodent rekámzenét...szánalmas...
máig vitrinben őrzöm a lemezüket

Konkrétan tök durva mert volt ilyen esetem. Egy régebbi Digidesign rendszert akart elpasszolni egy csávó, valami brutál összegért, hogy ezen lett újramasterelve a Kaláka együttes egyik lemeze...az meg ugye (kaláka) mindenkinek megvan...az énekes annó valami ratyi gyerekműsort vezetett ahol kiszuperált fagyasztó kartondobozából estek ki a kölkök és a szintén ratyi ceruzarajzukat kivagdosva meséltek el egy sztorit...."tágas égen andalog, tán te vagy vagy én vagy....nem, a Kovács Pisti..." vagy valami ilyesmi volt a betétdal...spec baromira nem érdekel hogy ezt meg ezt masterelték rajta...ezt olyannak adja elé aki hezitál a zenélés meg a grafika között.
A másik eset volt mikor azért adtak volna nekem ÁR FELETT egy használt zengetőt, mert egy híres magyar rágógumi pop banda énekesnőjének az apja használta. Komolyan. Ezek meg ezt a "ta-ta-tanárúr ha tudja a választ, miért engem fáraszt..." slágerüket erőltették akkoriban.
Az egyik "neves" magyar stúdióból, Peti ismeri a tulajt, a Vili-t:D, szal ő meg ilyen 100 felett kért egy Alpha Juno 2-ért, merthogy ez ÁÁÁ mekkora klasszikus. És ez mi durva??? Ebayn egy 20-as, a Poly800 keresztbe megeszi a beépített seq-jével, és az is csak egy 20-as használtban.
Megint érdekes eset mikor valaki egy alap kiépítésű S760-as Roland-ért kért 200-at!!! Na attól akadtam szét! Ez ugye az a sampler ami DOM bácsi formációjának a másik tagja.
Érdekes dolgok ezek...érdekesek...

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *