i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 13:25, 22-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 969 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 49  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11:58, 19-12-2007 
soulproof

Conclusion wrote:
A lényeg hogy kezdésnek megfelel az a behri.

ja nem rossz ahogy itt pumpalja a basst a mellyemnek igy reggel 10kor

a lenyeg sztem h a pici monitoroknal joval komolyabb bass van benne lada nelkul is (pl tannoy revealemet szajbaizeli siman de magasabb az keves van benne valoban)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:16, 19-12-2007 
pokemon

3 | Karácsonyi vásár | Gábor 2007. 12. 19. 08:10 | Törlés
A következő eszközök eladók:
Clavia G2 engine - 140e
Akai MPC 1000 - 150e (128 Mb ram, 512m kari, JJ OS, ha kell)
Walford XTk - 120e
Fatar CMK 49 - 15e
Beszámítok: DSI evolver desktop, EMU 0404 USB
Ha kell, írjatok! deloran kukac gmail.com -ra
Boldog Karácsonyt! ;)

valaki akart itten egy mpc1000

nem en arulom nyugi (franc adna el foleg ennyiert...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:23, 19-12-2007 
corebreak

minord wrote:
3 | Karácsonyi vásár | Gábor 2007. 12. 19. 08:10 | Törlés
A következő eszközök eladók:
Clavia G2 engine - 140e
Akai MPC 1000 - 150e (128 Mb ram, 512m kari, JJ OS, ha kell)
Walford XTk - 120e
Fatar CMK 49 - 15e
Beszámítok: DSI evolver desktop, EMU 0404 USB
Ha kell, írjatok! deloran kukac gmail.com -ra
Boldog Karácsonyt! ;)

valaki akart itten egy mpc1000

nem en arulom nyugi (franc adna el foleg ennyiert...)

Amugy is gyagya kicsit...az evolvert megeszi a klávia endzsin sztem...

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:04, 20-12-2007 
pokemon

en (is) akartam mpc, meg most is akarok, csak nem hasznaltat, mar akkor is leirtam miert, amugy ez kifejezetten csabito, de csak februarban lesz kess igy is ugy is. :( Most kari lesz :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:47, 20-12-2007 
pokemon

jartam a hitspaceben, elmeselem

celom az volt h a waldorf blofeldet osszehasonlitsam a dsi evolverrel

egy arban vannak ennyi a hasonlosag...

blofeld: mint egy ingyenes plugin, meghallgatod tekered kirohogod move to trash.....kar h elparazoltak ra az egyik legjobb kezelo feluletet amit lattam

evolver: szep hang idegesito sequencer....lenyegesen jobb vetel de nekem nem kell seq ezert ott hagytam

ezek utan korulnezes:

dsi prophet 8: szep hang minden csodas ....gagyierzetu tekerok...

es vegul de nem utolsosorban: little phatty

na itt volt az h igen mindig erre a bass-re vagytam mindig errol a hangrol almodtam....p8 -at es minden mast a boltban (a voyageren kivul persze) gyakorlatilag reggeli megkajal..

nem vettem semmit...gyujtok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:45, 20-12-2007 
pokemon

[mindscape] wrote:
virus ti-vel szemezek azóta is de a 450e huf ár kissé elkedvetlenít :D

plugin :D

(bocs)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:09, 20-12-2007 
corebreak

minord wrote:
[mindscape] wrote:

plugin :D

(bocs)

:D A virus az tutomma' VA aka virtual analog...szal csak modellezi a száundot ennek ellenére baromi irigy vagyok Matt-U-ra meg a B-jére:D

Nekem is a Platinum után már csak annyi kellene a folyamatos magömléshez...

TI rohadt drága...a self osc-meg nem ér annyit sztem...marad a B vagy a C...inkább, az szép piros:D:D:D

De tény hogy kurvajó a plugin része az télleg kurvajó, baromi egyszerű, és rohadtul megkönnyíti a dolgokat...

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:10, 20-12-2007 
corebreak

[mindscape] wrote:
hát kibaszott jó volt az az igazság

:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:25, 21-12-2007 
original nuttah

Hát ha az ember figyelmes kilehet kapni egy egy studióból kiárúsított darabot aránylag olcsón. Pl desktophoz már elég baráti áron lehet hozzájutni a Ti pedig a bolti árához képest relatív olcsóbb de még úgy is horror. :)
Nekem mondjuk személyszerint a Nord sound jobban bejön illetve a moog. Na annak a bass soundját nem nagyon lehet überelni (főleg a voyager...hatalmasat szól és megis kérik az árát... :mad: )

De nekem még a kis sh201 soundja is bejön habár maga a szinti elég gatyisztikus fogásra.
De ott vannak a jó kis waldorfok. Pl a pulse ami nem is annyira elérhetetlen, de bassre nagyon ott van szerintem. :)

Megint bilibe lóg a kezem asszem. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:34, 21-12-2007 
corebreak

Conclusion wrote:
Hát ha az ember figyelmes kilehet kapni egy egy studióból kiárúsított darabot aránylag olcsón. Pl desktophoz már elég baráti áron lehet hozzájutni a Ti pedig a bolti árához képest relatív olcsóbb de még úgy is horror. :)
Nekem mondjuk személyszerint a Nord sound jobban bejön illetve a moog. Na annak a bass soundját nem nagyon lehet überelni (főleg a voyager...hatalmasat szól és megis kérik az árát... :mad: )

De nekem még a kis sh201 soundja is bejön habár maga a szinti elég gatyisztikus fogásra.
De ott vannak a jó kis waldorfok. Pl a pulse ami nem is annyira elérhetetlen, de bassre nagyon ott van szerintem. :)

Megint bilibe lóg a kezem asszem. :lol:

Hát ez az olcsón meg tudod szerezni studióbol ez régebben ment sztem...nagyon régen...akkoriban még voltak ilyen sztorik hogy a Neo a TB-303-at ugy kapta hogy valaki ki akarta dobni. Manapság ha second hand vásárolsz akkor inkább magánembertől...az is megkéri az árát rendessen, általában ebayn mindig feleannyi....de a studióbol hirdetett cuccokat nem is érdemes felhívni, ők mondják legnagyobb mellel hogy ez nem olyan mint az analog hogy ez AZ, meg füstmentes meg meg vannak a papírjai, meg hát ez klaszikus darab, blabla, és mikor mondod hogy te ezt leszarod és csak x-et adsz érte akkor jönnek a legdurvábbak, hogy pedig ezen eszközök felhasználásával lett újramasterelve a Rémességtorony nevű hiperbanda Csengettyűbogyó című debüt albuma meg ilyenek....meg csináltak vele egy amodent rekámzenét...szánalmas...

Sh201...kicsit gumi, gyenge az egész olyan nagy darab műanyag...Pulse...:D:D:D...

Voyager...igen. Bár nekem a moog az valahogy tradicionálisabb mintsem hogy érettnek tartsam magam rá...ég nem vagyok felkészülve...

MEg minord ugyis gyüjt én majd digitalizálok:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:56, 21-12-2007 
piper

Snaper_OFF wrote:
ezen eszközök felhasználásával lett újramasterelve a Rémességtorony nevű hiperbanda Csengettyűbogyó című debüt albuma meg ilyenek....meg csináltak vele egy amodent rekámzenét...szánalmas...

máig vitrinben őrzöm a lemezüket

:P

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:32, 21-12-2007 
original nuttah

Snapi...nem magyar stúdióra gondoltam. :D

Egyébként pl nem rég árulta ki Ákos (nem röhög.. :D ) a stúdióját több mint baráti áron, tehát még itt is van esély arra szökőévente hogy hozzájuthatsz valamihez igen olcsón.

De leginkább németeknél és nálunk nyugatabra lévő stúdió kiárúsítások azok amik néha igen olcsón adnak igen drága mütyüröket (egy ismerős így szerzett annó moog voyagert hibátlan állapotban 350-ért szálllítással együt németből). Persze ezek se sűrű esetek és nagyon nagy mázli kell hogy te vihess el valamit.

Az sh 201 nekem csak fogásra volt gumi a hangja szerintem okés az árához képest korrekt.

Nekem a pulse is nagyon bejött. Szép kövér basseket pakol, de hát kinek a pap....:) Az árához képest igen csak okés szerintem.

A moog meg pofon egyszerű ezért nem is igényel túl nagy felkészültséget. (hála istennek már nem kell hozzá egy mérnök brigád hogy megszólaljon.. :D ) Nagyon felhasználó barát lett. Amire felkell készülni inkább az az ára. 8)

Persze hát kinek mi jön be.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:34, 21-12-2007 
corebreak

sollabong wrote:
Snaper_OFF wrote:
ezen eszközök felhasználásával lett újramasterelve a Rémességtorony nevű hiperbanda Csengettyűbogyó című debüt albuma meg ilyenek....meg csináltak vele egy amodent rekámzenét...szánalmas...

máig vitrinben őrzöm a lemezüket

:P

Konkrétan tök durva mert volt ilyen esetem. Egy régebbi Digidesign rendszert akart elpasszolni egy csávó, valami brutál összegért, hogy ezen lett újramasterelve a Kaláka együttes egyik lemeze...az meg ugye (kaláka) mindenkinek megvan...az énekes annó valami ratyi gyerekműsort vezetett ahol kiszuperált fagyasztó kartondobozából estek ki a kölkök és a szintén ratyi ceruzarajzukat kivagdosva meséltek el egy sztorit...."tágas égen andalog, tán te vagy vagy én vagy....nem, a Kovács Pisti..." vagy valami ilyesmi volt a betétdal...spec baromira nem érdekel hogy ezt meg ezt masterelték rajta...ezt olyannak adja elé aki hezitál a zenélés meg a grafika között.

A másik eset volt mikor azért adtak volna nekem ÁR FELETT egy használt zengetőt, mert egy híres magyar rágógumi pop banda énekesnőjének az apja használta. Komolyan. Ezek meg ezt a "ta-ta-tanárúr ha tudja a választ, miért engem fáraszt..." slágerüket erőltették akkoriban.

Az egyik "neves" magyar stúdióból, Peti ismeri a tulajt, a Vili-t:D, szal ő meg ilyen 100 felett kért egy Alpha Juno 2-ért, merthogy ez ÁÁÁ mekkora klasszikus. És ez mi durva??? Ebayn egy 20-as, a Poly800 keresztbe megeszi a beépített seq-jével, és az is csak egy 20-as használtban.

Megint érdekes eset mikor valaki egy alap kiépítésű S760-as Roland-ért kért 200-at!!! Na attól akadtam szét! Ez ugye az a sampler ami DOM bácsi formációjának a másik tagja.

Érdekes dolgok ezek...érdekesek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:41, 21-12-2007 
original nuttah

Vili egy igen érdekes fazon. Tanítani se nagyon tud de ezek szerint az árakhoz se nagyon ért.

:lol:

Egyébként a fura, hogy pl ákos akit személy szerint nem annyira kedvelek, de legalább minőségibb produktumot tud lertakni az asztalra harmad meg negyed áron ad el millás cuccokat addig az ilyen 'senkik' majd a duplájáért árulják a cuccaikat a semmire. Tényleg néha nevetséges. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:45, 21-12-2007 
corebreak

Conclusion wrote:
Vili egy igen érdekes fazon. Tanítani se nagyon tud de ezek szerint az árakhoz se nagyon ért.

:lol:

Egyébként a fura, hogy pl ákos akit személy szerint nem annyira kedvelek, de legalább minőségibb produktumot tud lertakni az asztalra harmad meg negyed áron ad el millás cuccokat addig az ilyen 'senkik' majd a duplájáért árulják a cuccaikat a semmire. Tényleg néha nevetséges. :D

Nekem spec az Ultra-jára fájt a fogam, de valamiér azt nem akarta eladni:D Amugy a DBX proci meg a keverő+saját asztal kombó kurvanagy vétel lenne/volt valakinek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:32, 21-12-2007 
pokemon

[mindscape] wrote:

miert virus ha 580ert mar voyager racket kapsz?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:38, 21-12-2007 
corebreak

[mindscape] wrote:
eladó a sampler amivel a move vip című klasszikus szám is készült többek közt ára egymillió (euro) :fog:

Nem is olyan régen írtam Scum-nak egy privit, de nem válaszolt...ezzel kapcsolatban. Lassan annyira rákattanok erre az E4 mániára hogy veszek fel 1 milla erkát kölcsibe:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:24, 21-12-2007 
droid

Snaper_OFF wrote:
[mindscape] wrote:
eladó a sampler amivel a move vip című klasszikus szám is készült többek közt ára egymillió (euro) :fog:

Nem is olyan régen írtam Scum-nak egy privit, de nem válaszolt...ezzel kapcsolatban. Lassan annyira rákattanok erre az E4 mániára hogy veszek fel 1 milla erkát kölcsibe:D

vegyél fel mindjárt tizet, híd alatt is lehet zenélni :D

[mostanában Mo.-n úgyis ez a divat... meg a nagy has XD.
látom Te is nézed a híradót :D ]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:03, 22-12-2007 
metalhead

ezek a z-plane filterek azért nagy cuccok ha jól értem mert két vagy több filtertípus és beállítás között váltogatnak egy lfon vagy más modulátoron keresztül..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:06, 22-12-2007 
corebreak

implant wrote:
ezek a z-plane filterek azért nagy cuccok ha jól értem mert két vagy több filtertípus és beállítás között váltogatnak egy lfon vagy más modulátoron keresztül..

Z-Plane és a morph lehetőségei a legnagyobb találmányok. Az én ESI-m egy eléggé régi sampler, de ebben is van 19(!) különböző típusú filter, és ezeket arra rakom rá amire rakom, mod wheel, lfo, envelope, csak ugy simán, stb.

Amugy a nagyobb emukban mutatják meg magukat amikben EOS van, azokban a chord lehetőségek tömeggyilkosak.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 969 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 49  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]