i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:17, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4548 posts ]  Go to page Previous  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228  Next
Author Message
 Post subject: Re: -= gamerzone =-
PostPosted: 15:31, 09-05-2012 
droid

jah en tolom, csak kivancsi voltam ki mit gondol rola :)
amugy jah, ismertebb csapatnal van hogy 200k viewer is van

eleg jo jatek (ugyanaz mint a dota, csak ezt kifejezetten erre csinaltak). + ingyenes.. tehat kb ez a legfelkapottabb pvp jatek

Profile  

PostPosted: 15:38, 09-05-2012 
souljah

en a dota2-t tolom most, mert kaptam a betahoz kulcsot (es amugy ez is ingyenes lesz majd, ha jol tudom) sose jatszottam ezelott ilyesmivel, de baromira bejon. attol fuggetlenul, h egyetlen palya van es az is nagyjabol tok szimmetrikus, a kismillio hos miatt mindegyik ellen mashogy kell felcuccolnod magad es a csapatot. viszont nagyon nagyon csapatjatek es igy, hogy nagyreszt random dobal mellem embereket nehez jo meccseket tolni...

Profile  

PostPosted: 19:05, 09-05-2012 
partiarc

Leonard Boyarsky retrospekív interjú.
http://www.rpgcodex.net/content.php?id=8146

izgi lehet most neki, a Diablo 3 megjelenés előtt. Annyi szaron túl van már ez az ember, kíváncsi vagyok hogy alakul a játék sorsa. Mondjuk nem aggódom.

edit: és baszki, a Troikának lett volna World of Darkness werewolf játéka, ha a kiadók nem csak a kimaxolt haszonra gondolnak, vagy mernek kockáztatni

Profile  

PostPosted: 20:16, 09-05-2012 
partiarc

sőt. újabb lefaszolás:

Profile  

PostPosted: 22:02, 09-05-2012 
droid

thuglife wrote:
en a dota2-t tolom most, mert kaptam a betahoz kulcsot (es amugy ez is ingyenes lesz majd, ha jol tudom) sose jatszottam ezelott ilyesmivel, de baromira bejon. attol fuggetlenul, h egyetlen palya van es az is nagyjabol tok szimmetrikus, a kismillio hos miatt mindegyik ellen mashogy kell felcuccolnod magad es a csapatot. viszont nagyon nagyon csapatjatek es igy, hogy nagyreszt random dobal mellem embereket nehez jo meccseket tolni...

a dota2 is jo. a baj csak az vele, hogy nincsenek uj hosok.. ugyanazok a hosok vannak mint az 1ben voltak. nem tudom mekkora sikere lesz, igy hogy kb csak 3 evvel kesobb jott mint a LoL.

a LoLnak az az elonye, ami a hatranya is. kb 2 hetente jon uj champion, ami mindig valtozatossa teszi, meg mindig felrugja a balanceot is sajnos.
most epp azon vagyok hogy 1200 fele visszatornazzam a rateingem.. soha ne menjetek ranked meccseket baratnovel :fog:

Profile  

PostPosted: 00:31, 10-05-2012 
souljah

dmtr wrote:
thuglife wrote:

a dota2 is jo. a baj csak az vele, hogy nincsenek uj hosok.. ugyanazok a hosok vannak mint az 1ben voltak. nem tudom mekkora sikere lesz, igy hogy kb csak 3 evvel kesobb jott mint a LoL.

a LoLnak az az elonye, ami a hatranya is. kb 2 hetente jon uj champion, ami mindig valtozatossa teszi, meg mindig felrugja a balanceot is sajnos.
most epp azon vagyok hogy 1200 fele visszatornazzam a rateingem.. soha ne menjetek ranked meccseket baratnovel :fog:

amint mondtam, nekem tok uj az egesz szoval nekem meg igy is ezer ev mire felzarkozok a mostani regi motorosokhoz. meg most ahogy nezem egy-ket hetente adogatnak hozza uj hosoket is, szoval nem tartom kizartnak, hogy itt is felhigitjak azert a terepet. bar megmondom oszinten nekem mar ez is sok :D

Profile  

PostPosted: 16:49, 10-05-2012 
solarcube

http://frostshock.eu/diablo/2012/05/08/a-harag/

nah lehullott a diablo sztori utso hianyzo részéröl is a lepel :)

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 17:23, 10-05-2012 
partiarc

hát ez az anime érdekes.
amúgy diablót nem a játékosok által alakított hősök nyírták ki? vagy mikor történt ez a diablo sztroiban?

Profile  

PostPosted: 18:06, 10-05-2012 
solarcube

noit wrote:
hát ez az anime érdekes.
amúgy diablót nem a játékosok által alakított hősök nyírták ki? vagy mikor történt ez a diablo sztroiban?

réges rég, egy messzi messzi galaxisban.... jah az masik szori :)

de ez dio 1 előtti cucc, mert ott már a Gabriel segített...

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 00:46, 11-05-2012 
partiarc

hm, na jólvan, akkor okosabbak lettünk dioból megint :) amúgy én még a diablo 2 akkoriban furának tűnő intróinál vesztettem el a fonalat. akkor még csicska voltam angolból, és nem értettem, hogy miért nem a jó kis sztarkraftban megszokott action-átvezető intrókat kapjuk.
aztán később már a bnet körül forgott a gémelés, így végképp elmaradt a sztori.
dehát a játék elsősorban nem a történetről szól ugye :)

Profile  

PostPosted: 02:51, 11-05-2012 
droid

en imadom a tortenetet is. eleg osszetett vilaggal rendelkezik, egy olyan epikus film trilogiat megerne mint a gyuruk ura pl.
ha esetleg erdekel, akkor: http://www.diablofans.com/topic/1372-diablo-lore-and-chronology-of-events/
en ugy vagyok vele, ha ismerem a tortenetet akkor sokkal jobban tudom elvezni a jatekot is. :)

Profile  

PostPosted: 09:56, 11-05-2012 
solarcube

dmtr wrote:
en imadom a tortenetet is. eleg osszetett vilaggal rendelkezik, egy olyan epikus film trilogiat megerne mint a gyuruk ura pl.
ha esetleg erdekel, akkor: http://www.diablofans.com/topic/1372-diablo-lore-and-chronology-of-events/
en ugy vagyok vele, ha ismerem a tortenetet akkor sokkal jobban tudom elvezni a jatekot is. :)

a wow-os már készül elvileg :]

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 22:14, 11-05-2012 
original nuttah

kinek van ps3? ma vettem egyet használtan, egy 60gbos fat gépet. 5perc után úgy bekapcsol a ventillátor h olyan hangos mint egy porszívó. játék közben kiírta a jobb felső sarokban h túlmelegedett és 2 percre rá kikapcsolt. a konzol boltban 1 év garanciát kaptam rá itt van a fiókomban, remélem h az ér is valamit.... vélemény?

Profile  

PostPosted: 00:52, 12-05-2012 
partiarc

reza wrote:
dmtr wrote:

a wow-os már készül elvileg :]

ez lehet, hogy jó kis olvasmány lesz, thx.
amúgy vicces a témát indító avatarja. world of darkness ftw.

wowos filmre nagyon kíváncsi lennék. mondjuk egy Starcraft muvinak is lenne bevéle szerintem.

Profile  

PostPosted: 01:04, 12-05-2012 
partiarc

eve online-ról van valakinek valami infoja? bármi érdekel, nem tudok róla semmit, azon kívül, hogy mmo és scifi.

Profile  

PostPosted: 09:16, 12-05-2012 

jonnyk wrote:
kinek van ps3? ma vettem egyet használtan, egy 60gbos fat gépet. 5perc után úgy bekapcsol a ventillátor h olyan hangos mint egy porszívó. játék közben kiírta a jobb felső sarokban h túlmelegedett és 2 percre rá kikapcsolt. a konzol boltban 1 év garanciát kaptam rá itt van a fiókomban, remélem h az ér is valamit.... vélemény?

Nekem slimem van, most 2 és fél éves, esténként már úgy felpörög a venti, hogy a játékot alig hallani. Már készülök a sárga ledre és gyűjtök egy új gépre. Az ilyen gépeket pasztázni szokták, de erről mindenkinek más a véleménye van-e értelme, mennyi időre hosszabbítja meg még az életét. PSC fórumon van egy srác, aki 5 ezerért pasztázza, ha érdekel adok kontaktot, de valószínűleg te már egy pasztázottat vettél ( elvileg youtube, 1500 a paszta csak lusta vagyok és kell egy lehetetlen torx kulcs is hozzá ).

Profile  

PostPosted: 10:14, 12-05-2012 
solarcube

noit wrote:
eve online-ról van valakinek valami infoja? bármi érdekel, nem tudok róla semmit, azon kívül, hogy mmo és scifi.

jo jatek, teljesen magat fejleszti; attol függően hogy mit csinálnak a playerek. ha valaki elkezdi kibanyaszni az összes X fémet, felmegy az ára. ha túlkínálat van olcsó lesz...
lehetsz bármi; ha gondolod egy távoli bolygón csak gyártasz, vagy kalózkodsz, vagy harolsz. egész kis kommuna alakult ki ott, mindennek megvan a helye :)

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 01:10, 13-05-2012 
partiarc

kellően elmebetegül hangzik. :koccint1:

Profile  

PostPosted: 14:38, 07-06-2012 
original nuttah

es ugyanugy lehet benne gyujtogetni es epiteni!
ennel tobb nem is kell, ev jateka lesz :fog:

Profile  

PostPosted: 09:42, 24-07-2012 
partiarc

jétékipar goes boom
http://index.hu/tech/2012/07/24/az_android_hozza_el_a_videojatekok_forradalmat/
...remélem legalább is.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4548 posts ]  Go to page Previous  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]