i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 09:55, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 534, 535, 536, 537, 538, 539, 540 ... 550  Next
Author Message
 Post subject: Re: cset
PostPosted: 09:30, 15-07-2012 
droid

nando? wrote:
rihanna, lady gaga, jay z és társaik klippjeit nyitott szemmel nézni, a szimbólumokat és, h valójában mit is akarnak sugallni

ez lehet belemagyarázás is. szerintem itt is fontos a mértéktartás és a józan ész, mielőtt ugyanabba a csapdába esik az ember, mint a másik tábor, aki szimplán hülyének néz, ha bedobsz egy ilyent. imo itt is az a legveszélyesebb, ha az ember vakon elhisz minden szart, amit a szájába adnak (adott esetben kritikátlanul elfogadja az 'ébredjetek' típusú oldalak/filmek tartalmát). majd az idő eldönti kinek lesz igaza, egy ilyen horderejű dolgot mint pl a new world order teória (?) nyilván nem lehet minden kétséget kizáróan sem bizonyítani, sem cáfolni.

Last edited by cutoff on 00:41, 16-07-2012, edited 3 times in total.

Profile  

PostPosted: 18:05, 15-07-2012 
original nuttah

cutoff wrote:
itt is az a legveszélyesebb, ha az ember vakon elhisz minden szart, amit a szájába adnak

Erről az jut eszembe, amikor egy ismerősöm a nagy japán földrengést vadul a HAARP-nak tulajdonította.
Mert a földrengés olyan kurva meglepő (és csakis ember által irányított lehet) egy olyan országban, ahol már évszázadok óta minden évben több tucatszor megremeg a talaj.

Nekem amúgy Zámbó Jimmy klipjei gyanúsak. Olyan hamiskásan néz bennük.
Valószínűleg ezért is tették el láb alól.

Profile  

PostPosted: 18:36, 15-07-2012 
original nuttah

henrik wrote:
Nekem amúgy Zámbó Jimmy klipjei gyanúsak. Olyan hamiskásan néz bennük.
Valószínűleg ezért is tették el láb alól.

Te állat :fog:

teljesen így van ahogy mondod cutoff, nem kell mindent elhinni, viszont biztos sem lehetsz semmiben. engem minden esetre nagyon lehúzott eza 2 videó. sajnos elég érzékeny vagyok és különösen bele tudom élni magam helyzetekbe. nem fogok utána nézni semminek már, jobb ha nem tudom! a vezetőoktatóm beszélt nekem erről a denveri repülőtérről, hogy őt nagyon érdekli eza téma (paranormális jelenségek stb.). bánom hogy hozzájárok, még most is erről beszél mindig -.- ha lehetne kitörölném a videót innen ne hogy valaki más is bepánikoljon, sajnálom ha már megtörtént!

Profile  

PostPosted: 19:11, 15-07-2012 
ujonc

jonnyk wrote:
nem fogok utána nézni semminek már, jobb ha nem tudom!

Image

cutoff wrote:
itt is az a legveszélyesebb, ha az ember vakon elhisz minden szart, amit a szájába adnak (adott esetben kritikátlanul elfogadja az 'ébredjetek' típusú oldalak/filmek tartalmát). majd az idő eldönti kinek lesz igaza

Az idő már eldöntötte, és azoknak lett igaza akik tudni vélték, h a dolgok marhára nem a parlamentekben dőlnek el.
És tényleg nem kell vakon elhinni mindent, a NWO/ILLUMINATI témával kapcsolatban kiszivárgott (kiszivárogtatott) anyagoknak kb a 70%-a dezinfó. És a legnagyobb "ébresztők", akik lökik a sok infót a témáról maguk is beépített ügynökök, általában egy hiteles forrás arról ismerszik meg, h már nem él...

Profile  

PostPosted: 19:46, 15-07-2012 
droid

-

Last edited by cutoff on 00:21, 16-07-2012, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 19:49, 15-07-2012 
original nuttah

cutoff wrote:
leépített mezőgazdaság

Azért ez annál árnyaltabb ügy, mintsem hogy ezzel a két szóval le lehessen írni. :)

Profile  

PostPosted: 20:08, 15-07-2012 
original nuttah

nando? wrote:
jonnyk wrote:

Image

cutoff wrote:
itt is az a legveszélyesebb, ha az ember vakon elhisz minden szart, amit a szájába adnak (adott esetben kritikátlanul elfogadja az 'ébredjetek' típusú oldalak/filmek tartalmát). majd az idő eldönti kinek lesz igaza

Az idő már eldöntötte, és azoknak lett igaza akik tudni vélték, h a dolgok marhára nem a parlamentekben dőlnek el.
És tényleg nem kell vakon elhinni mindent, a NWO/ILLUMINATI témával kapcsolatban kiszivárgott (kiszivárogtatott) anyagoknak kb a 70%-a dezinfó. És a legnagyobb "ébresztők", akik lökik a sok infót a témáról maguk is beépített ügynökök, általában egy hiteles forrás arról ismerszik meg, h már nem él...

soha nem szoktam tévézni :D

Profile  

PostPosted: 20:08, 15-07-2012 
droid

henrik wrote:
cutoff wrote:
leépített mezőgazdaság

Azért ez annál árnyaltabb ügy, mintsem hogy ezzel a két szóval le lehessen írni. :)

igen, csak gondoltam nem kergetem hosszas ásítási rohamokba a fórumozókat és a téma szakértőjének sem gondolom magam, de nem úgy tűnik, mintha mostanában pont a mezőgazdaság lenne a legjövedelmezőbb ágazat. ez lehet akár a szándékosan alacsonyan tartott felvásárlási és szintén viszonylag alacsony import árak következménye is (nem nehéz kikombinálni). falusi ismerősök szerint pl a legtöbben a környékükön felhagytak a növénytermesztéssel, mert nem érte már meg, csak annak, aki őrült nagy területeken gazdálkodik és saját gépparkkal rendelkezik.

Profile  

PostPosted: 20:27, 15-07-2012 
original nuttah

cutoff wrote:
annak, aki őrült nagy területeken gazdálkodik és saját gépparkkal rendelkezik.

Itt van a gond. Nyugaton a sok kicsi összeáll szövetkezetbe (nem azért, mert olyan okosak, hanem anno ők is rákényszerültek) és közösen vesznek/bérelnek szántó-vető gépeket, közösen tárolják a learatott terményt, satöbbi. Kisebb működési költség, versenyképesebb árak, könnyebb eladhatóság...

Igazából az EU is erre ösztönzi a gazdákat, hiszen a támogatási rendszerük leginkább erre van kitalálva.
Csak erre itthon azt mondják, h (nem mindenki, de általában), h nettó hülyeség, és különben se mondják meg. :)

Ez egy nem mai, de szép példa:
http://index.hu/gazdasag/magyar/bbor071009/

(remélem ez a poszt még nem számít politizálásnak, nem annak szántam)

Profile  

PostPosted: 20:49, 15-07-2012 
ujonc

jonnyk wrote:
nando? wrote:
jonnyk wrote:

Image

cutoff wrote:

soha nem szoktam tévézni :D

nagyon helyes:D és az indexet is messze kerüld el xd

Profile  

PostPosted: 21:05, 15-07-2012 
droid

henrik wrote:
Igazából az EU is erre ösztönzi a gazdákat, hiszen a támogatási rendszerük leginkább erre van kitalálva.

eleve ott a gond, ha támogatásra egyáltalán szükség van, mert anélkül nem éri meg. plusz a támogatás is csak azt erősíti, hogy mi függünk az eutól, a gazdag nagybácsi pénze nélkül elvesztünk.

Profile  

PostPosted: 22:10, 15-07-2012 
original nuttah

A franciákat is ugyanúgy meg-megtámogatják. :)

Igazából ez az egész arról szól, h mennyire tudjuk kihasználni a lehetőségeinket.
A szlovákoknak és a cseheknek ez - egyelőre - jobban ment, nekünk meg nem.
A sikertelenség, az általános letargia könnyen erősíti az emberekben az EU-szkepticizmust, hiszen bűnbakokra mindig is szükség volt.

Profile  

PostPosted: 22:46, 15-07-2012 
droid

azt hiszem nem vagyok meggyőzhető azzal kapcsolatban, hogy az eu valóban kölcsönös gazdasági előnyökkel járó nemzetek közötti együttműködési szerveződésként működik, amiből mindenki csak profitál, csak épp mi vagyunk túl balfaszok a lehetőségek kiaknázásához, szóval részemről ez meddő, kár is volt ráharapni az eu vonalra. azért egy részletes összesítést szívesen megnéznék, hogy a mérleg egyik nyelvére mit tett az eu és mit tettünk mi a másikra. kinek milyen előnye származott a csatlakozásból. biztos vagyok benne, hogy nincs ilyen, de érdekes lenne valószínűleg az eredmény. ettől függetlenül eléggé leegyszerűsítő lenne mindenért az eu-t okolni, nyilván nem ők az egyedüli okai a mostani állapotoknak. kicsit visszakanyarodva az nwo témához, sokan azon a véleményen vannak, hogy az eu csak egy kísérlet arra, hogyan is működhetne a gyakorlatban egy, a formális országhatárokat és látszólagos helyi vezetést megtartó, de tökéletesen központi irányítás alatt álló szisztéma.

Profile  

PostPosted: 23:22, 15-07-2012 
original nuttah

cutoff wrote:
hogyan is működhetne a gyakorlatban egy, a formális országhatárokat és látszólagos helyi vezetést megtartó, de tökéletesen központi irányítás alatt álló szisztéma.

Őszintén szólva addig nem is vagyok ellene ennek az elképzelésnek, amíg nem zsarnokoskodnak az emberekkel, és mellette bármelyik irányban (értsd:kelet-nyugat..) elhagyhatom az országot, vagy az Uniót. :)

Profile  

PostPosted: 23:47, 15-07-2012 
ujonc

nando? wrote:
kemény, hát a médiából és a zenei világból is sokan benne vannak a tutiban
érdemes a rihanna, lady gaga, jay z és társaik klippjeit nyitott szemmel nézni, a szimbólumokat és, h valójában mit is akarnak sugallni

:lol: :lol: :lol: kinek is az agyát mosták át?
dupla csavar: azt hiszed,h rajtad és néhány okoson kívül mindenkiét,pedig tévedsz

Profile  

PostPosted: 23:49, 15-07-2012 
original nuttah

Én ha meglátok egy Rihanna klipet, akkor csak annyi jut róla eszembe, h sunáznám.
Persze csak nyitott szemmel nézve.

Profile  

PostPosted: 23:55, 15-07-2012 
ujonc

henrik wrote:
Én ha meglátok egy Rihanna klipet, akkor csak annyi jut róla eszembe, h sunáznám.
Persze csak nyitott szemmel nézve.

majd ha te is nando nyomdokaiba lépve, megnézel pár, neten fellelhető "tényfeltáró" videót, amik megmondják a világ működéséről a tutit, akkor pár órányi időráfordítással te is bekerülsz abba a szűk körbe, akik átlátják a világ egyszerű műkösését

Profile  

PostPosted: 23:56, 15-07-2012 
original nuttah

És akkor már nem sunáznám.

Profile  

PostPosted: 17:49, 16-07-2012 
pokemon

rik clay

nando? wrote:
jonnyk wrote:

Image

cutoff wrote:

Profile  

PostPosted: 18:50, 16-07-2012 
ujonc

henrik wrote:
És akkor már nem sunáznám.

én mondom, ezen kacagtam!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 534, 535, 536, 537, 538, 539, 540 ... 550  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]