i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:59, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 535, 536, 537, 538, 539, 540, 541 ... 550  Next
Author Message
 Post subject: Re: cset
PostPosted: 13:21, 17-07-2012 
droid

erj fow wrote:
henrik wrote:
Én ha meglátok egy Rihanna klipet, akkor csak annyi jut róla eszembe, h sunáznám.
Persze csak nyitott szemmel nézve.

majd ha te is nando nyomdokaiba lépve, megnézel pár, neten fellelhető "tényfeltáró" videót, amik megmondják a világ működéséről a tutit, akkor pár órányi időráfordítással te is bekerülsz abba a szűk körbe, akik átlátják a világ egyszerű műkösését

az a baj hogy egy ilyen témánál kurvára lényegtelen, hogy te vagy nando mennyire gondoljátok okosnak magatokat, meg ki hány órát töltött tényfeltáró videók nézésével, hanem maga a téma, ami milliárdokat érinthet, de sajnos itt is az következett be, hogy nem a téma lett kibontva, hanem mindenki nyomta a szokásos egomán okosságát ('azért is nekem kell, hogy igazam legyen'), viszont egy _vélemény_ sem hangzott el igazából. mindegy, valószínű, hogy nem ez a megfelelő felület erre. akinek meg kiváncsi lettem volna a véleményére, azok meg gondolom nem akarnak állást foglalni, nehogy sérüljön az imidzsük.

Profile  

PostPosted: 19:04, 17-07-2012 
original nuttah

Bár nyilván nem az én véleményemre vagy kíváncsi, de azért a videóról is írok pár szót.

Az első rögtön egy kérdés: az új világrend előkészítői vajon nagyon okosak, vagy végtelenül ostobák?
Csak mert sztem rettenetesen hülyének kell lenni ahhoz, h egy szupertitkos létesítmény (koncentrációs tábor?) fedőépületét teleaggass olyan képekkel, amikkel elmagyarázod az ott megforduló embereknek, h mit akarsz velük tenni jövőben. És persze, hogy a levegőből nézve is nyilvánvaló legyen a célod, még direkt horogkereszt alakúra építteted ezt a fedőépületet, nehogy másra gondoljanak az emberek. Aztán persze rögtön idevág a szimbólumok festőjének MAJA származása (ennél a résznél már visszafogottan vonyítottam), illetve az egyik festményen látható kőtábla, ami hát NYILVÁN a maja naptárra utal, ami lejár 2012. december 21-én, és akkor ugye vége lesz a világnak (gondolom akkor kezdődik meg a 4 milliárdos nagyságrendű népirtás).

Karácsnyi ajándékot már ne vegyetek. :)

Profile  

PostPosted: 22:53, 17-07-2012 
droid

és mi van, ha nem céljuk teljesen elrejteni a szándékaikat, mert olyannyira biztosak magukban, hogy nem érzik szükségét, ezen kívül valamiért tényleg annyira fontosnak érzik ezeket a szimbólumokat, hogy leszarják, hogy ez a külvilág számára is értelmezhető ? elvileg olyan emberek csoportjáról van szó, akiknek obama elnök is sorbanáll a pofonért, szóval elképzelhető, hogy ők úgy gondolják, hogy ezt is megtehetik, mert ugye ki akadályozná meg ? újra csak az agyonismételt egydollároson levő piramis szimbólumot és új világrend feliratot lehet felhozni példaként, azt sem rejtették el túlzottan.

egyébként szerintem az occupy tüntetések (még ha nem is volt túl nagy eredményük) és a rengeteg ezzel foglalkozó netes anyag (még ha nem is mind valós infót közöl) már egy jó jel arra nézve, hogy egyáltalán tök sokan elkezdtek azzal foglalkozni, hogy miért is mennek úgy a dolgok ahogy. (nagyon sarkosan foglamazva) miért szegényedik folyamatosan a többség és mitől gyarapodhatnak mégis bizonyos vállalatóriások valamint hogy milyen szinten van jelen a manipuláció az élet minden területén.

gondolkodtam valami zenei vetületén a dolognak de hirtelen csak ez a michael jackson interjú ugrott be:

Profile  

PostPosted: 20:36, 19-07-2012 
ujonc

Az a baj ezzel az egesszel tudod,h millioszor egyszerubb elhinni ezeket az osszerakott a videokat,mint ismerni a valos folyamatokat...
Teny,h sok szarsag van,de nem ezek a kamu videok a magyarazatok...

Profile  

PostPosted: 20:43, 19-07-2012 
impulsecreator.hu

kíváncsi lennék amúgy, hogy szerinted mi a valóság :)

Profile  

PostPosted: 21:45, 19-07-2012 
original nuttah

cutoff wrote:

gondolkodtam valami zenei vetületén a dolognak de hirtelen csak ez a michael jackson interjú ugrott be:

R.I.P Michael! Csodálatos ember volt, hiányzik! (L) :jacko:

Profile  

PostPosted: 23:19, 19-07-2012 
droid

erj fow wrote:

persze hogy nem, de figyelemfelkeltőnek nem rosszak. egyébként nem hiszem hogy a valós folyamatokat 'halandó' ember ismerhetné, legalábbis átfogóan nem hiszem. ezért van gondolom ennyi találgatás és dezinfó. sok bennfentesnek mondott emberrel készült már interjú (magasrangú ex-cia tisztek, stb) és sok közös motívum van a mondókájukban. az ilyesmiknek, meg a neten található egyéb infóknak a keresztmetszetéből valami ködös képet azért össze lehet rakni. persze, lehet, hogy mindenki kajak kamuzik, de az ellenkezője is esélyes. (esélyesebb, de ez az én véleményem csak)

Profile  

PostPosted: 23:47, 19-07-2012 
original nuttah

cutoff wrote:
erj fow wrote:

persze hogy nem, de figyelemfelkeltőnek nem rosszak. egyébként nem hiszem hogy a valós folyamatokat 'halandó' ember ismerhetné, legalábbis átfogóan nem hiszem. ezért van gondolom ennyi találgatás és dezinfó. sok bennfentesnek mondott emberrel készült már interjú (magasrangú ex-cia tisztek, stb) és sok közös motívum van a mondókájukban. az ilyesmiknek, meg a neten található egyéb infóknak a keresztmetszetéből valami ködös képet azért össze lehet rakni. persze, lehet, hogy mindenki kajak kamuzik, de az ellenkezője is esélyes. (esélyesebb, de ez az én véleményem csak)

sztem az ex-ügynökök semmi konkrétumot nem mernek mondani,biztos ezerrel figyelik őket és elintézik őket ha kell. hacsak egyszer nem lesz egy olyan volt-ügynök vagy bármi aki az életét feláldozná az információk+bizonyítékokért cserében. de az emberiség fele még akkor sem hinné el ha lenne bizonyíték, mer manapság kb minden megmanipulálható.

engem mindig érdekeltek ilyen dolgok, mit művelnek a hátunk mögött, az 51-es körzetben vajon mit művelnek, mi van ott, ufók, kisértetek. de lassan már nem is merek utána nézni, félek rossz dolgokban sántikálnak. mocskos szemét ez a világ, jót nem nézek ki azokból akiknek megvan a hatalmuk. pedig milyen csodálatos bolygó a föld "még".

Profile  

PostPosted: 00:36, 20-07-2012 
original nuttah

Ez mind fasza, de ne keverjék már egy videóba a nácikokat, a majákokat, a brit királynőt, meg az isten tudja még kit, mert ezzel csak nevetségessé teszik a Szent Ügyet.

Profile  

PostPosted: 00:39, 20-07-2012 
original nuttah

henrik wrote:
Ez mind fasza, de ne keverjék már egy videóba a nácikokat, a majákokat, a brit királynőt, meg az isten tudja még kit, mert ezzel csak nevetségessé teszik a Szent Ügyet.

ezek a dolgok valóban kicsit furcsák együtt... :)

Profile  

PostPosted: 13:10, 20-07-2012 
original nuttah

na de akkor már erj fow is kifejthetné a véleményét,mert csak megcáfolt valamit,de mást nem állított helyette...vagy fél,hogy tom cruise rárúgja az ajtót a minority reportból? :D

Profile  

PostPosted: 13:15, 20-07-2012 
impulsecreator.hu

és addig nem megy el, ameddig el nem adott egy dianetika könyvet

batroteph wrote:
na de akkor már erj fow is kifejthetné a véleményét,mert csak megcáfolt valamit,de mást nem állított helyette...vagy fél,hogy tom cruise rárúgja az ajtót a minority reportból? :D

Profile  

PostPosted: 13:42, 20-07-2012 
droid

egyébként ja, ez meg a másik oltás, amivel sikeresen el lehet tántorítani az embereket a kutakodástól, miszerint minden és mindenki szcientológus (meg of course paranoid skizofrén is) aki ezzel foglalkozik. és tök jól be is jön ez a stratégia. lejáratás, nagyon régi és nagyon hatékony módszer.

másrészt viszont egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy mindig teljesen önzetlen az emberek 'ébresztgetése', el tudom képzelni, hogy főleg az usában kurva jól meg lehet élni egy-egy nagyobb látogatottságú 'tényfeltáró' oldal üzemeltetéséből vagy ilyen témájú filmek forgatásából. ahogy a paráztatásból is, lásd doomsday preppers jelenség. felhalmoztatnak velük 50 évnyi kaját meg 6 tonna lőszert otthon, mekkora üzlet lehet már...
persze nem akarom egyik szavammal agyonütni a másikat, nem gondolom, hogy minden info kamu, vagy kizárólag pénzszerzése vagy megtévesztésre irányul, de kurva sok ilyen van, az biztos.

Profile  

PostPosted: 14:10, 20-07-2012 
impulsecreator.hu

persze, michael moore se csak altruizmusból oknyomoz :)))

Profile  

PostPosted: 16:26, 20-07-2012 
Misspent Music

a tematokba vag
http://index.hu/kulfold/2012/07/20/talalgatjak_a_tamado_motivacioit/

http://www.impulsecreator.hu/icr
http://www.facebook.com/icrmusic

Profile  

PostPosted: 21:52, 20-07-2012 
original nuttah

ICR wrote:

"a képek első fele azt ábrázolja, ahogy az ember a környezetet és saját magát pusztítja, míg a második felén azt látni, hogy az emberiség összefog a természetért és a békéért."

hmm, és a bunker vagy mia tököm? akkor is morbid ezaz egész...

Profile  

PostPosted: 10:33, 24-07-2012 
metalhead

Szevasztok !
nokia 6700c -ről váltottam egy alcatel ot 995 okostelóra
ami szép és jó de egy baja van, hogy a névjegyzéket a sim kártyán nem ismeri fel.
mit lehet tenni ? androidos a teller, próbálkoztunk már egy-két dologgal de nem jutottunk semmire.
kérnék egy-két ötletet, thx :int:

Profile  

PostPosted: 11:32, 24-07-2012 
original nuttah

Fuzz wrote:
Szevasztok !
nokia 6700c -ről váltottam egy alcatel ot 995 okostelóra
ami szép és jó de egy baja van, hogy a névjegyzéket a sim kártyán nem ismeri fel.
mit lehet tenni ? androidos a teller, próbálkoztunk már egy-két dologgal de nem jutottunk semmire.
kérnék egy-két ötletet, thx :int:

ötletem nincs, viszont nálam is volt egy ilyen gond, aztán rájöttem h nem is a kártyán vannak a számok hanem a telefonon. :)

Profile  

PostPosted: 16:38, 24-07-2012 
partiarc

a nokia kontaktokat lemented a szoftverével
és az android elvileg felismeri, ha áttöltöd az újra

Profile  

PostPosted: 09:52, 25-07-2012 
original nuttah

http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/szabad_zenelopast_kinal_a_dj_szovetseg_nyeremenykent

(Csak azt sajnálom, a nyilatkozó DJ-k nincsenek nevesítve)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 535, 536, 537, 538, 539, 540, 541 ... 550  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]