Kathyarsys-ra én is felkaptam a fejem, imádom azokat a kopogó beteg szarjait.
egyszer láttam egy youtube komment alatt valami ilyesmit: olyan a hangzás mintha két ninja harcolna életre-halálra egy kibaszott fadobozban

éstélleg!
dolgozol élő hangokkal? én sokat veszek fel gityit, bégityit, éneket -> jódolog a külső hangkártya. a legolcsóbb EMU0202 van, bőven jó amire nekem kell... nem egy EP készült már el vele, a maga szférájában elég jó elismeréssel. semmiféle önimádatot nem akarok elrejteni a mondadóba, inkább csak azt szeretném mondani, hg ez nem nagy pénz és durr. teljesen megfelel.
ha nem használod a REC gombot, tök fölös a hangkártya. minek? beépített effekteket felejtsd el. csábító, hg nem a proci dolgozik, hanem a hangkártyáé de az amit MI... a halandó ember meg tud fizetni egy sapka szar! nyílván vannak olyan szörnyek, amiknek megéri használni a compressor-át, vagy a reverb-jét, de biztos vagyok benne, hg nem olyan árkategóriában nézegetsz karikat

proci! ha sok sample -> RAM. én pl mostanában sinfóóónikus zenéket írogatok. lófaszt, próbálgatom, ismerkedek... Nna az zabálja a ramot, 4 gigám van, eddig elég

a proci egy quadcore, nem az i5 a régi erőmű verzió. sec-perc alatt leültetem ha szeretném, a masteren a saturátorral, egy-két lead meg reese effekteléssel már nem is tudom valós időbe hallgatni a nótát. de én soha nem spóroltam etéren. mindenkimásképcsináéááááálllja

hangal ofkórsz. én két panasonic hifi hangfalon veretem, azt ennyi. masterelni van egy komolyabb fülesem, amin igazából kijön a mély meg a magas, de teljesen megfelel az a két ősrégi izé is

annyit akartam csak mondani, hg egy erős proci, egy ma már sztem átlagosnak (talán kevésnek) mondható ram mennyiséggel, egy profi fülessel bőven el van az ember.
kiaráknak van pénze monitor hangfalra?