Post subject: 2013/4 Lana Del Rey - Summer Wine (Draeko remix)
Posted: 14:52, 26-04-2013
ujonc
Sziasztok!
Pár napja kidobta Youtube-ra Lana Del Rey az eredeti Nancy Sinatra-s számból a saját coverjét; a barátjával csinált egy duettet, egészen megtetszett a szám. Volt rá egy ötletem hogy hogyan formáljam át drum & bassé de forrásként csak a youtube-on fennlévő volt.
Ebből kiindulva kezdtem el ráépíteni a remixet, kíváncsi vagyok szerintetek lehetne-e valamit még csinálni az eredetivel hogy a szükségtelen részeket jobban el tudjam fedni, és úgy általában jobb minőség illúzióját keltse legalább. Természetesen a remix ötletével kapcsolatban is szívesen várok bármi kritikát.
Post subject: Re: 2013/4 Lana Del Rey - Summer Wine (Draeko remix)
Posted: 21:46, 28-04-2013
partiarc
szerintem így eléggé meg van erőszakolva.Az eredetiből kell kevesebb betét ,hogy csak emlékeztessen az nótára és több saját 5-let ami mondjuk legyen dnb de ez így csak egy katyvasz.
Post subject: Re: 2013/4 Lana Del Rey - Summer Wine (Draeko remix)
Posted: 15:37, 20-05-2013
ujonc
hogyan? ^^ kitörölni a nagy részét ami eddig van? (amikor felraktam akkor frissen dolgoztam még rajta és nem láttam keresztül a lelkesedésen, de volt időm megemészteni a kritikákat, és eléggé igaz, azóta nekem se a szívem csücske :\ pedig amikor csináltam hirtelen felindulásból nagyon tetszett )
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum