i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 17:40, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 104 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10:17, 05-02-2001 
droid

A lehúzás ellenére a buli -nekem- nagyon jó volt, egy kicsit úgy vettem észre a társaságon hogy későn indult be a buli mndenkinek. Pedig jó zenék voltak végig - leszámítva a két bazári messiah-ot.
John B. szettje rendesen csemege volt a vájt fülüeknek - meg a végén a John B. adta ki a kabátoma a ruhatárból :)))) "Ticket please!" Mondta is hogy fáradt nagyon és hogy már húzna aludni mert másnap is rak fel Angliában.
Fluid meg a "Visual Jesus", nagyon jók voltak az animjai, és technikailag is ott van a srác .. Csak így tovább..
Volt 4 darab grizlink, 5 cigányunk is a buliban. A Grizlik nem nagyon zavartak mert a hátsó sorokban próbálgatták az ökölrázós táncot, de az egyik roma csávóiszonyúan büdi volt, a másik meg úgy táncolt hogy 5 négyzetméter nem volt neki elég, meg két szintén kisebbségi leált lökdösődni a bal oldali hangfal előtt :(((((.

Lehet ha nincs a Labirintus akkor még többen lettünk volna.. de szerintem pont elegen voltunk egy frankó bulihoz :)

"Hogy mit igen azt nem muszáj tudni,
Azt kell tudni hogy mit nem!"
Nádasdi Kálmán

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:34, 05-02-2001 

Érdekes, nekem a NS6-on adtak vissza tizezerböl, pedig csak ötöt adtam : ))
Mindenki szerencsés valahol...
A buli egyébként jó volt, örültem annak, hogy lekopott az, aki nem tudta élvezni ezt a jó kis táncolható muzsikát és maradt elég hely az önkifejezésre. Igazi hangulat volt!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:14, 05-02-2001 
pokemon

Csak nekem tunt ugy, hogy nem voltak annyira keszen az arcok, hogy nem volt annyi vicsorgas?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:20, 05-02-2001 
mind overload

koszi mindenkinek aki ott volt, es annak is aki nem. Zsolti aput en valtottam, bocs a mixekert, de addigra mar elegge faradt voltam, pedig igazan szerettem volna en is valamit hozzatenni a bulihoz, majd maskor kevesebb idegeskedessel (tobb gyakorlassal :) ) majd sikerul
ay utolso zene a John B - Move your body c. szamanak sajat maga altal keszitett remixe volt (az eredeti a Shoeboxon jott ki kb. ket honapja, az is nagyon jo, de a rmx.........John egyebkent mar lejotta pultbol,de ey egy exkluziv keres volt) remelem aki ott volt az jol ereyte magat, es bizzunk benne, hogy a kovetkezo csak jobb lehet.
A pultban valo 5 rugos lehuzaser bocs, de az nem a mi szervezesunk (Millennium Szalon), odfigyelunk, hogy a jovoben tobbet ilyesmi ne fordulhasson elo. +1* bocs es kossz Mindenkinek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:10, 05-02-2001 
ujonc

Nekem is van egy Szafiéhoz hasonló kedves kis történetem, mégpedig a "beléptetőrendszer" kapcsán. Úgy esett, hogy a számítottnál hamarabb értünk a helyszínre, így mi lettünk volna az első fizetővendégek. Sajnos az egyik jegyünkről a perforáció mentén leszakadt és elveszett az ellenőrző szelvény, de minekutána az ott posztoló hölgyeménytől tudtuk meg, hogy mi lennénk az első belépők, gondoltam ez nem akkora gond.
Nos a végzet eme jegyszedő asszonya nem így gondolta, hanem brilliáns logikával cselvetést sejtett. Valószínűleg valamilyen einseini fizikában (tehát az ő szakterületén)triviálisnak számító trükkel feloldottuk az időparadoxont és most kétszer akarunk bejönni. De nem eszik olyan forrón a kását, nála meg aztán pláne. Kétségbeesésünket látva végül is nagyvonalú gesztussal engedélyezte, hogy ha bemutatjuk az ominózus szelvényt a jeggyel együtt akkor szemet hunyhat ez egész incidens felett. Bravó. A teljesség igénye miatt hozzáteszem, hogy 1 percen belül eltűnt a másik jegyünkről is a szelvény, valamint még vagy öt ember szenvedett a sajátja keresgélésével a környéken.
Epilógusként annyit, hogy egy becsületes megtaláló utánunk kiabált, hogy meglett a cucc, így nem kellett kétszer fizetnünk (vagy ami valószínűbb: sértődötten hazarontani), de azért ez a közjáték mindenképp vidám színfolt marad emlékeim közt, különösen annak fényében, hogy az említett érdesszívű hölggyel minimum másfél éve ismerjük egymást látásból, pénteki jailek alkalmából. Ezentúl majd jóelőre hangosan köszönünk neki, úriemberektől ennyi a legkevesebb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:49, 05-02-2001 

Up all night! A partyról csak ennyit, tutifrankó!
A jegy nagyon gázos technikával készült, ld. alant.
A grizlikbe egy kis IQ-t belepaszírozhatnátok, bár magasan inkál felett vannak. Kihajtották egyik cimboránm, mert sodort cigit szívott, a csávó tök tiszta volt kívül-belül. Nagyvonaluan visszaengedték 5-kor. Köszi, köszi, köszi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:57, 05-02-2001 
droid

Statik : Nagyon jó volt a buli, remélem megérte neked és még lesz hasonló buli az Olafban. A hely nem rossz - csak egy kicsit dúrván fenyítenek a Biztonságiak ha valaki bent akar ... de a ki-be járkálásson nem problémáznak (Vigadó) sőt egyszer az egyik őr mikor észre vette hogy nem tudok tőle elmenni az mondta: Bocs, mindjárt arréb állok :). Mondjuk kint meg ott állt egy rendőrautó ...no comment... még szerencse hogy egy park közepén van az Olaf :))))))

Köszi a bulit, remélem nemsokára megint rendez nekünk valami jóóóót a BeatPoint...

"Hogy mit igen azt nem muszáj tudni,
Azt kell tudni hogy mit nem!"
Nádasdi Kálmán

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:57, 05-02-2001 
droid

A biztonságiak egész este orra gyúrtak. Úgy szaglásztak körbe, mint a rendőrkutyák. Azt amikor srácot találtak füstölögni kivitték. Viszont mellettünk ráleltek néhány lánykára akik tekerésztek, és nem küldték ki őket fagyoskodni. Mi volt az a Salsa-s szám nem tudja vki ? A buli jó volt, csak megsüketültem, viszont sok haverral találkoztam. BigUp&Respect to ggeri :-))))))))))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:31, 05-02-2001 

Jó hely, gyilkos hangtechnika (Dynacord, EV minden partyra!!!), fasza visual. De a közönség! Ld. Szafi leírását. Gáz volt. Nem igazán lehetett melletük bulizni. Folyamatosan kaptam oldalról, vagy hátulról.
Az est legjobbjai ---> Bal+Safair. ( + a barátnőik! :-) ) A fiúk nagyon jót húztak, csak sajnos nem tudtam végighallgatni Őket Szafi állandó magánakciói miatt. Egy haverom is oda volt Tőlük, a kb. a hatodik szám után Octo a fülembe ordítja: T. a partik überelik egymást!!! Múlt héten Teebee, most ez, febr. 24-én Ed Rush - Egyre jobb. Akkor én is azt hittem, hogy jobb lesz, de a végére nekem Teebee jobban bejött, sokkal barátságosabb volt, dallamosabbakat húzott - bár John B-re is végignyomtuk az éjszakát. Vele én is konzultáltam a ruhatárban, de közölte, hogy siessünk, mert menne haza. Statiknak így hét körül be is kellett fejezni a bulit - köszönet ezért a biztonságiaknak is... Őt egyébként egy kicsit sajnáltam, mert zárnia kellett a bulit, pedig volt Neki is egy-két száma, amire rámoccant a maradék 150 fő. Azért köszi a szervezést, profi volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:22, 05-02-2001 

En a vegere kezdtem magam igazan jool erezni :-))!! Nagy fel Apunak es Statiknak es minden kedves embernek aki ott volt!!! Jaja, Fluid nagyon jo volt!! Nekem a Feher lo fia c-u rajzfilm jott be a legjobban :-))! Pisz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:52, 05-02-2001 

to Bratwa & Statik: köszi a kimerítő infot skacok, remélem sokat halljuk még az ominózus nótát...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:55, 05-02-2001 

to Bratwa & Statik: köszi a kimerítő infot skacok, remélem sokat halljuk még az ominózus nótát...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:55, 06-02-2001 

A biztonságiak csak a dolgukat tették, ugyanis a buli elején odajött négy civilruhás, és közölték, hogy tudhák, hogy ez milyen buli, és ha valakit is meglátnak, akkor jön az erősítés és a bulinak azonnal vége, plusz ugye akit elkapnak annak nem csak egy bulit veszíthet. Ilyen helyzetben ti mit tettek volna? A hely előtt álló rendőrautó(közlekedési), a parkoló autókra vigyázott. Sorry, de ésszel mindent lehet. Még egyszer köszönet azoknak akik ottvoltak peace Beatpoint

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:50, 06-02-2001 

Szafi!

legalabb itt ne legyen mar ciganyozas, pliiiz!
nem hiszem, hogy erveket kellene felhoznom, hogy miert ne, de pl. minden bulin vannak budos, gusztustalan emberek, ez nem attol fugg, hogy cigany-e valaki. az egesz dnb kulturaban - sok egyebb mellett - az egymas iranti tolerancia az ami nagyon bejon nekem, elkeserito itt ilyeneket olvasni, es az is, hogy en vagyok az elso, akit zavart ez a megnyilvanulas.
ne feledjetek, hogy akar tetszik akar nem eletmod, izles, stb. alapjan mi is egy magyarorszagi kisebbseg vagyunk. mint a ciganyok. semmivel sem jobb ciganyozni, mint ha azt irna valaki, hogy drogos dnb-t hallgato primitiv faszok jarnak ezekre a partikra.

szerencsere a buli tokeletesen rendben volt, bar a mi jegyunkrol is leszakadt a szelveny es az egyik haveromat kidobta a security.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:49, 06-02-2001 

Nekem volt egy - két kellemetlen élményem is, ami a nagy füstből jön, mert szétcsípte a szemem. Egyszer kéne egy no-smoking bulit is rendezni. Ez érdekes, mert sem a pecsába, sem máshol nem oldják meg télen a szellőzést. A másik, hogy átlagéletkor 12 év, na meg a mackóparádé...

A vetítés viszont nagyon tetszett, a zeneben is voltak jó részek, bár a "háborús" ill. "zúzda" részeket én kihagynám. (ízlések és pofonok)

No meg a rewindes faszomkodások, komolyan ezen mindig felhúzom magam. Minek kell visszatekerni a korongot, mikor már végre valami jó ütem elkezdődött????????

Na ennyi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:53, 06-02-2001 

thorax!
Ha ismernéd Szafit, nem kellett volna ezt leírnod, mert eléggé toleráns ember. Neki is, mint nekem legjobban a barátságos feeling jön be, de ami igaz, az igaz. Valóban volt aki többször gázul viselkedett.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:34, 06-02-2001 
impulsecreator.hu

thorax: teljesen igazad van. no cigányozás

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:42, 06-02-2001 

tozke!

ha szafi tolerans ember lenne SEMMIKEPPEN nem irna le ilyeneket. de hagyjuk, ha ennyibol nem erted, hogy mire gondolok, akkor soha nem is fogod.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:02, 06-02-2001 

Hali!

Nem tudom, hogy vagytok vele, de a rivájndolás nekem sem jön be valami nagyon. Semmi mást nem hall az ember Grooverider óta csak ezt - úgy látszik egész Angliában ez a menő. Mikor itt volt az E-Z Rollers, JMJ sem csinált mást, csak húzta vissza azt a ki****ott lemezt - és még idegesítő is volt (Grooveriderről nem is beszélve).
Bocs, ha egy kicsit OFF volt.
John B-vel nem volt ezen a téren olyan nagy probléma. Nem voltak nagyok a szünetek a visszahúzások alkalmával - így nem volt olyan idegesítő.
Ami nagyon jó volt, azok a latinos, vokálos, jazzy elemek. A zúzda egy kicsit sötétté tette az egészet - de gondolom, ettől függetlenül ez sokaknak bejön...
Szerintem kicsit vidámabbak is lehetnének ezek a bulik - mint például a tavalyi LTJ buli... Nem akarom elhinni, hogy mindenkinek az egész estés zúzásra van szüksége - ez túl sötét és ipari.
A vetítés viszont király volt. Bár amikor a kis japcsi feldugta az orrába azt a szívószálat vagy mit, hát az nem volt egyszerű...
Nagyon jó volt a képek keverése - nagyon hangulatos volt!

Ami mínusz volt: a füst nagyon durva volt. Valóban nem volna rossz, ha a jövőben a szellőztetésről is gondoskodnának a szervezők. Szerintem a PeCsában nem szokott ilyen füst lenni...

Extra mínusz: egy év-csíkosmackó-szétszívottarc...
Az a legkirályabb az egészben, hogy ezek az arcok hiszik azt, hogy k***ára tudnak mindent, csak azt nem, hogy hová jöttek, milyen zene szól, ki tesz fel, miről szól ez az egész...
Hétfőn meg nyomják a suliban, hogy: "Húú, vazze voltam darenbéz buliban a hétvégén - nem is egyben -, olyan király volt, vazze, mint állat, igaz, hogy nem tudtam mi szól, meg, hogy ki nyomja a muzsikát, de OTT voltam!"

Nem mintha tehetnék ez ellen bármit is, csak ezek a bulik már nem olyan hangulatúak, mint a néhány évvel ezelőttiek.
Na jó, nem lázadozom tovább - röviden ezek jutottak eszembe a buli kapcsán...

Check ya!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:40, 07-02-2001 

haaaaaaaaaaaat nem volt rossz, kar hogy Kenny mar otthon meghalt...

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 104 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]