i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:47, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 204 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:23, 10-09-2001 
impulsecreator.hu

bravo Dain, ez tényleg kibaszottul vicces volt. (valahogy az ilyen kisstílű szaloncigányozástól-zsidózástól sokkal jobban kiakadok mint a nyílt, primitív rasszizmustól)

és egyáltalán, ez az egész kérdés nem ilyen egyszerű... nem lehet elintézni néhány mondattal, hogy "szerintem ez van"... ennélfogva nem is hiszem hogy ezen az oldalon kéne erről a témáról vitatkozni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:02, 10-09-2001 
ujonc

Hát Szerintem Ez A Helyzet Korántsem Olyan Vicces, Mint Ahogy Itt Egyesek Előadják. Ez A Terror Sorozat Nagyon Is Kihat A Világ Összes Országára, Az Egyszer Biztos.

Jah, Basszus!! Karneválozó Nép! Hát Nem Tudom Milyen Emberek Azok, Akik Ártatlan Civilek Halálán Tudnak Mulatni, És Nem Tudom Mennyire Lennének Boldogok, Ha Ez Az Ő Országukban Történik. NAPALMOT A Dáridózóknak!! Akkor Megnézném Az "Öröm" Táncukat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:05, 10-09-2001 
ujonc

+ Nagyon Kiborító Az RTL Klub Szenzációhajhász Viselkedése.
Hányingerem Van Az Ilyenektől.
Ez Is Nagyon Elszomorító :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:23, 10-09-2001 
ujonc

Ez nem csak az RTL KLUB-ra, hanem az összes kereskedelmi tv-re jellemző, viszont respect m1, amiért ők nem ezt csinálják.

Gáz ez az egész helyzet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:15, 11-09-2001 
impulsecreator.hu

Osztom Marczi véleményét; mellesleg egy statisztikai adat: az NYPD 6,000 hullazsákot "rendelt" az egyelőre bizonytalan számú áldozatok tetemeinek, a pentagoni katasztrófa pedig max. 800 életet oltott ki.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:11, 11-09-2001 
son of nitrous

aki megközelítően a valóságot szeretné tudni az a királyi tv-t nézi.az esti adásba azokat az embereket hívták meg,akiket szakértőknek nevezhetünk,pl:Tálasi,Balog(ex kabuli nagykövet),nemúgy ,mint a kereskedelmi tv-k,amik csak a szenzációt látják.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:09, 11-09-2001 
ujonc

aphoner: nem veszed észre, h ellentétben velem, te KI AKARSZ _IRTANI_ egy egész népcsoportot?

hol mondtam én olyat, h ki kéne őket irtani? akárkit is...

marci:
"bravo Dain, ez tényleg kibaszottul vicces volt. (valahogy az ilyen kisstílű szaloncigányozástól-zsidózástól sokkal jobban kiakadok mint a nyílt, primitív rasszizmustól)"

hatalmas intelligenciára vall eme hozzászólásod, légyszíves fejtsd ki bővebben a "szalonrasszizmusomat" és h mi nem tetszett abban, amit írtam

ha nagyon akarod leírhatom, h mi történt az _összes_ ismerősömmel, akiknek roma barátnője volt...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:34, 11-09-2001 
ujonc

Én normális romát még nem láttam. Talán jobban meg kéne ismernem, meg közéjük járni..inkább kihagyom. Lics minek hozod fel a roma bnődet? szted kiváncsi rá valaki? vagy te vagy a hős aki kiáll és nyiltan vállalja? Akkor vállalod a neten kívül is valszeg. te tudod.
Aphoner Minek Irod Minden Szavad Nagy Betű Vel? Sz TeM Tok Idegesito
Egyébként aznap minden külföldi jobb adó a tragédiáról szólt, naná hogy a Rtlklubbon a bb ment. fullgá. nemhiszem l hogy ilyen eseménykor nem tudták befejezni azt a szemetet, és plussz annyi "extrát" vonultattak fel, hogy nyilatkozott egy kimenekült palinak a fia. De a legjobb a főcímek voltak, háttérben a Wtc, alul felul beuszik egy csik, szívszaggató zene, hatalmas feliratok "attack of america" Kész.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:57, 11-09-2001 

Nos ilyen dolognak kell tortennie, hogy kibujjon a szog a zsakbol. Marczival 100%-osan egyet ertek.
Dain, Aphoner, southside.
Miert kell egyszerusiteni, hogy egy nepnyi ember kozul _NINCS_ normalis?
A szalonrasszizmussal az a baj, hogy egy pici lepcso valasztja el a pogromtol pld.
Ekes pelda erre az USA, ahol ugye mindenki eliteli Adolfot es tetteit, de sulyos dolgokat hallottam, mit kapnak most odaat barmifele iszlam hivok.
Szerencsere meg azert lincseles remelem nincs.
Az is oke, hogy offtopic ez a cucc, de vmilyen szempontbol idevag.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:58, 11-09-2001 

szted kiváncsi rá valaki? vagy te vagy a hős aki kiáll és nyiltan vállalja?

Ez milyen KIBASZOTTUL gaz bazdmeg!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:23, 11-09-2001 
droid

hééé én a csajomat kefélem és nem a családját >DAin
mellesleg az amcsiik megerdemeltek es nem hullajtok konnyeket ertuk az arabok azt mutattak meg hogy lehet hogy amerika a fold legnagyobb allamanak hiszi magat de ugyanakkor qrva konnyen sebezheto
az onteltseg es arogancia es a nemtorodom hogy kinek mi a nyomora ide vezet qrva nagy a felhaborodas az igaz de mi volt szerbiaban nehany evvel ezelott amerikai gepek polgari celpontokat is lottek na az mennyivel volt szebb

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:37, 11-09-2001 
partiarc

nem toom látta-e valaki ma reggel az rtlkláb reggeli című műsorában mrhavasmorcostanárurat illetve hankisselemérvolttévéelnököt amint arról beszéletek, hogy a média milyen szereppel bír egy ilyen katasztrófa esetében
tanulságos volt és nem szenzációhajhász

ami sajnos valóban tény, hogy a kereskedelmi tv-k bolhából is elefántot csináljunk alapon működnek
ellenben a m1,m2-vel ahol azonban a megfelelő anyagi háttér hiánya miatt nem tudnak akkorát 'szakítani' nézettségben mint a kereskedelmiek

pl. a mostani amerikai eseményeket nyomon követve, a terrortámadás napján elő közvetítés volt szinte minden magyar tv csatornán.a kereskedelmi tvken szinkrontolmácsok hada. mtv1en baló györgy és bethlen jános kissé nehézkesen küszködtek a szinkrontolmácsolással. hogyafrancbane mikor nem azok, de mtv1nek nincs pénze ilyen luxusra.
:-=(=(
pedig oda kéne a több pénz nem a szemétre
de a magyarnak a kell,, megiskapja
középszerű kultúra

plusz sajnos a mai magyar társadalom bázisát képező középosztály inkább nézi antóniját szupermodellként megjelenítve hírekben, mint teszemazt pappendrebjuszosmormogását

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:16, 11-09-2001 
ujonc

a magyar kereskedelmiket tokeletesen jellemzi, hogy mig az amerikai tevetarsasagok nyugodtan es objektiven szamoltak be a tragediarol, addig Palffy kapasbol azt kerdezte:
"mehetunk-e ezek utan bevasarlokozpontba?"

eljen. adjunk a panikkeltesnek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:45, 11-09-2001 
partiarc

valóban nem a két úriember nyilatkozta az utolsó bekezdéseimben írt gondolatokat. azok magánvélemények voltak.

ja igaz, h a közszolg.i tv mindíg ish az adott kormányhatalom seggét nyalta - szószerint pont ezt mondta nekem pár hete egy a mtv-híradójának dolgozó ismerősöm -, de ízlések és pofonok alapon én még mindíg szívesebben nézem a seggnyalós de reális valóságot, mint tv2, rtlklub parádéját a hírekben.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:12, 11-09-2001 
partiarc

hogylehet a seggnyalas realis, objektiv?

én a seggnyalásra beállított, de ugyanakkor reális és objektív híreket közlő mtvről beszélek

ugyanúgy ahogyan a kereskedelmi tvknél ki lehet szűrni a hülyeségeket, ugyanúgy ki lehet szűrni az mtv seggnyalását

tévedek?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:14, 11-09-2001 
partiarc

mármint a seggnyalást követő többlethülyeségeket

egyik tv csatorna hiradója sem tökéletes

de mi az itt magyarban?
:-(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:17, 11-09-2001 
partiarc

na de valahogyan elkanyarodunk a topictól

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:21, 11-09-2001 
partiarc

csurka..
ma reggel volt az atv-n kereszttűzben..

na amit ott kapott
úgy felidegesítették, h szinte ordított

de a gáz az, h az ilyen felbujtó, uszitók adják a lovat a sok hülye tudatlan alá. azokból lesznek robbantásos merényletek elkövetők..stb

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:50, 11-09-2001 
ujonc

nana, csinjan a Csurka szapulasaval, mert azert elgondolkodtato dolgokat mondott a jenkik hegemon politikajarol.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:54, 11-09-2001 
ujonc

litch: "hééé én a csajomat kefélem és nem a családját >DAin"
viszont a családja akar agyonverni, ha nem veszed el, de remélem, h tévedek, én örülnék a legjobban, ha nem csak egy-két normális cigány lenne

kurvára leszarnám őket, ha nem fosztanának ki "halef"-fal meg nem akarnának "megbicsakolni", mert rájuk néztem, amikor tőlük zeng a vonat...

copak: nem általánosítok, én azt írtam, h az összes ismerősöm (szám szerint 3) _nagyon_ ráfaragott a cigány barátnőre

hány cigányt látsz egyetemen? _sajnos_ szinte egyet sem, mert még az a kevés aki akarna menni, az sem kap rá pénzt a szüleitől, diákhitelt meg nem adnak egy cigánynak, legalábbis elég körülményes lehet

kurvára sajnálom ezeket a cigányokat, akik normális életet akarnának élni, de faszfej szüleik berakják őket speciális iskolába, mert akkor párszáz forinttal több családi pótlékot kapnak utánuk...

azzal, h elfogadod őket olyannak, amilyenek, nem oldódik meg a probléma, okostojás!

tenni kell értünk, nem csak ontani itt az álantirasszista rizsát!

faszom kivan az ilyen emberekkel

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 204 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]