|
na jol van.
akkor hajrá.
kitty : igen, lehet hogy akkor te is skeam vagy..
kár.
(a saját véleményem volt leírva
)
skeam : no para, megint sikerült 22 (!!) sort hozzáfűznöd a SEMMIRŐL...esküszöm hogy filozófusnak sőt inkább politikusnak kéne menned... jól meg tudnál mindenkinek mindent magyarázni..csak mondanád. mondanád. mondanád...és mindenki csak hallgatna és bólogatna..
minek kell ilyen szintű dolgokat irni mint pl.
(ez csak 3 hozzász. lesz mármint csak a 3 legutóbbi de akár kigyűjthetnék 20-at is de minek...igy is érteni fogod mire gondolok...tehát:
1. A rewind az egy track egy sláger szám es azert
lehet mindenhol hallani mert annyira jo....
csak mindenki furcsalja mert visszafelé van a ritmus.
Ennek a csapatnak nagyon sok száma van.....
csak nehe hasonlit egy-egy ismertebb zenere csak
visszafelé...
igen? és ezek után én meg akkor elmagyarázom neked hogy mire kéne használni két 1210-est...
meg egy mixert..
2.mc téren a sötét foltok=a fekete énekest ertjuk
alatta...
mc téren a vilagos foltok=a feher énekest ertjuk
alatta...
no comment mert még nem is értem.....
3.Mc térem gyülekeznek az mc vagy a ceremónia
mesterek....pfffffhhüüüü...es ott hintaznak.....
respekt pissz...
nos ezek a "hozzászólások" tényleg építik a fórumot mindenféleképpen csak tudod mit nem értek....azért mert Luca a nevem egyből egy buta PICSA vagyok, mi? akivel lehet viccelődni?
nekem egyébként inkább te tűnsz fórummágus lelkunek ugyanis nem nagyon létezik olyan topic ahol te NE lennél jelen.. NOS akkor hajrá kérlek fürkészd a drumandbass (nem dárenbéz) világrengető problémát és ezentúl is legyél olyan aktív mind eddig voltál....
igazából a legutóbbi hozzászólásod a legkomolyabb..semmi de semmi értelme nagyjából az a lényege hogy a kurva anyámat csak valami hihetetlenül idétlenül van megfogalmazva..
kár.
mindenesetre az kiderült számomra hogy te is óriási Time Trax (Darien Lambert százados és a mighty Selma) rajongó vagy akárcsak én.......
akkor már van bennunk két (!!) közös tulajdonság.
folytatast várom.
_________________ AHOGY JO BARÁTOM MONDJA::: -megnézed a menüt, de aztán otthon kajálsz. -tele van bukszusokkal, sok a növény, vágod. -majd most ha megnézi a buli képeit rájön élete újabb baklövésére.
|