i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:47, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 128 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:07, 12-02-2001 
ujonc

sok huje bohoc! miert masztak fel mayomkodni?

TOMEGSPORT

arrol meg ugye mar emlitest sem kell tennem, h "ezek" miatt lett olyan suru az ellenorzes a partikon.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:57, 12-02-2001 
son of nitrous

Felmászni, vagy nem mászni...
ez itt a kérdés...
minek kell ezen parázni?? had menjenek fel ha akarnak, ha lehet, ha megteheti, meg ilyenek. Ha ő jól érzi magát, akkor miért kell ebbe belekötni, FŐLEG akkor, ha ez a dolog, hogy a közönség X része fent táncol, még azt is eredményezi, hogy több lent a hely, és tuti nem támad meg egy cigicsikk (igaz így is elég nagy hely volt...).
+ Tuti, hogy fent nagyobb hangulat volt, mégha csak a kontrollból kapták az áldást, ugyanis egy kis helyen 100 ember nagyobb partyt csinál. mint egy nagy hodályban 500.
Az "ezek" kifejezést, pedig kissé erősnek tartom, föleg akkor ha meggondoljuk, hogy mondjuk a sorok írója hogyan reagált volna, egy ilyen megszólításra...
Emberek vagyunk nem?
beszéljünk akkor toleranciáról, ha az bennünk is megvan.
Thanx, és senki lelkébe nem akartam belegázolni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:05, 12-02-2001 
ujonc

Egy-két észrevétel, amit ha nyitott szemmel jártok akkor talán ti is észrevesztek!

....az, hogy a színpadon megjelentek az emberek bizonyos szinten Mc Bas-nek volt köszönhető, aki igen nagy kedvvel húzta fel az arcokat....

....az, hogy belenyult Palotai első lemezébe azért volt mert Domot akarta köszönteni azért amit, az este folyamán nyújtott, s mind ezt zene nélkül (az más kérdés, hogy ez mennyire volt szükséges)....

....viszont ha már valami ciki akkor az az amire egy kedves barátom hívta fel a figyelmem, még pedig arra amit a tinik műveltek mikor feljutottak a színpadra. még az sem zavarta őket, hogy Dom éppen egy mix közepén tartott, nekik akkor is kellett az autogram....

Hát ennyi....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:05, 12-02-2001 
pokemon

Kitty, mintha teged is lattalak volna a szinpadon! Vagy nem te voltal az a fenykepezogeppel? :)))))))))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:08, 12-02-2001 
son of nitrous

Jeeeeee keszeg massive :-)))
De ez már nem ellened irányul kitty, csak egy igen igen igen jó poén volt :-DDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:33, 12-02-2001 

ez tényleg jó volt keszeg, amúgy engem is idegesitett a színpad-jelenet, de ez nem tudta elrontani a kedvemet, inkább jót szórakoztam a tükrön amit elénk tartott ez a kis fellépés-móka... kitty litter: watch your wor(l)d!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:46, 12-02-2001 
pararadio

persze. mindent lehet! felmaszni a szinpadra, elovenni, lobalni, ha ugy hozza kedvunk (lasd freddie fresh buli), vagy tomegesen, szetcsapva a maradek kozonsegnek vicsorogni lefele.
midlow: ha tenyleg tetszett a szinpados jelenet, javaslom, hogy bovitsd ki a partitura szinpadat, hogy ne csak te ferj oda, hanem a fiatalok is!
(meg ne sertodj, sztem ez is egy igen igen igen jo poen volt ;))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:01, 12-02-2001 
ujonc

mi lenne, ha az egész parti területe egy baszott nagy színpad lenne? erre egyesek hogy varrnának gombot?
:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:28, 12-02-2001 
ujonc

Hát sajnos én nem tudtam végigélvezni a partyt, mert 3 inkal-os kihúzott a táncolók közül és bevittek egy félreeső szobába.
Ott közölték velem, hogy én egy kábítószerárus vagyok ne is tagadjam 3 szemtanujuk van rá.(még csak egy slukkot se szívtam egész este) Majd kiüritették a zsebem az asztalra.Mivel nem talaláltak semmit azt hajtogatták tovább, hogy 3 szemtanu van rá.Mondtam nekik: akkor mutassák. Erre behoztak egy gyereket aki a szemembe hazudott, hogy én adtam el neki valamit. kb 16 volt idetlen barna gondor hajjal zold horgaszsapkában viccesfigurás pólóban. KIcst ingerült lettem erre kisütötték, hogy azér mer tényleg díler vagyok. Majd még 10 percig baszogattak és aztán felajánlották, hogy vagy hazamegyek vagy hívják a rendőrséget, én az elöbbit választottam, mert nem volt túl sok kedvem 36 órát zárkában tölteni. Úgyhogy ez volt életem lexarabb partyja és nem a szinpadon táncolók miatt :)) Asszem egy darabig én kihagyom a pecsás bulikat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:31, 12-02-2001 
ujonc

az összes inkálos kö*ög elmehet a jó büdös ge*ibe!
respect psychonaut

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:20, 12-02-2001 

Nagyon bejött a parti. Ríszpech' mindenkinek,
aki ott volt és jól érezte magát. Mango szettje erősh volt. Yó artz. Dom is nagyon közvetlen volt és franyec zenéket tolt. Mc Bas is dícséretet érdemel.
És ha valaki csak kötekedni tud, mehet a francba, engem nem érdekel, hadd mondja csak a magáét.... Remélem, hogy sok ilyen "szar" buliban lehet még részem.

to psychonaut: Részvétem! Sajnáljuk!

d.-&e.c.p.k.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:41, 12-02-2001 
ujonc

switch: ahhoz ez keves lesz. nem tetszik, hogy cellovolde volt a parti, egotripperek menjenek a TUKORszobaba. szintetikus nepseg!

psychonaut: gyakran lattad a csakot partikon? kepeink kozott, galeriakban nincs meg esetleg?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:54, 12-02-2001 
metalhead

psychonaut: szerencse, hogy megusztad haver, ha legkozelebb latod azt a kis majmot, te is rangasd ki a tomegbol egy felreeso helyre beszelgetni ;)
ezekszerint mar itt tartunk, hova fajulnak meg a dolgok? sajnalom, de hanyingerem van...fuk! :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:17, 12-02-2001 
ujonc

psychnaut: reszvet..., de nehogy mar ilyen kis buzi miatt ne gyere partizni..:)
de ez mongyuk telleg gaz:((

:: "I know JAH would never let us down" ::

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:54, 12-02-2001 

Iogin, nem tudom mit kell itt ellenségeskedni. Én nem szoltam be senkinek, csak elmondtam a véleményem, amiben azért szerintem van némi igazság. Ugyhogy Iogin just take it easy.
Szerintem már összehasonlitási alapon is el lehet ismerni, hogy mondjuk egy Adam F + J Majik bulihoz péládul közel sincsen. Ahol azért volt egy Mc Ell is, aki meg Kb. kétszer olyan jó Mc. volt, mint Bas. Hát enniy. Respekt és csak lightosan IOgin.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:07, 12-02-2001 

az a baj hogy nem egy ilyen kis buzi van a partykon hanem hegyekben allnak a konyv haju gyerekek.. valoszinuleg nagyobb az ipc phorum latogatottsaga mint a listae ezert szeretnem uzenni mr halaszsapkanak hogy ne tolja le a fejet partyra vagy novesszem k. nagy szakallat, az orraig huzza a sapkajat amit azota atfestett. A gerinctelensegen ez reg tulmutat.. a legnagyobb problema hogy ezzel mind tisztaban vagyunk es mit lehet tenni? ha lemegyek a legkozelebbi partyra ugyanugy fog frusztralni [ de nagyon ] a 16 eves forma drum and bass soldier... tudom vonuljak oregek otthonaba a rossz dumammal de a partyelet meg 2-3 eve is teljesen masrol szolt. elotte meg plane.. lecseng ez vajon iden? [ tavaly is ezt mondtuk ] .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:10, 12-02-2001 
ujonc

> aki a szemembe hazudott [...] 16 volt idetlen barna gondor hajjal zold horgaszsapkában viccesfigurás pólóban

Csináljunk fantomképet róla, aki meglátja verje szájba egy üveg dréherrel, csak az érzés kedvéért. A sört fizetem.
Amúgy komolyan nem tudom mit léptem volna. Minimum, hogy megvárnám a kedvest a buli végén, majd a hangulatos városligeti gesztenyefák arnyékában úgy televerném a fejét, hogy beszarik behugyozik. Csekély figyelmességként esetleg még bedobnám utána a tóba is, nehogy valami makacs folt maradjon a ruháján.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:13, 12-02-2001 
ujonc

Sokminden elbaszhatta volna a kedvemet, tény. (Nem sorolom...megtették mások). De volt ott valami skaccok: ZENE bakker. Ilyen előremutató basst rég hallottam, elejétől a végéig audio-orgazmusom volt :) És nem mert kész voltam

Ha mindez Now-szervezés lett volna? Nem élnék... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:40, 12-02-2001 
ujonc

Koszi az egyutterzest mindenkinek. De gondolom rajtam kivul mindenkinek jo buli volt ugyhogy ne csak ezzel foglalkozzatok :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:40, 12-02-2001 

Szerintem egy nagyon jo kis party volt,bár az elején biztonságiak tényleg elég lehúzoak voltak de szerencsére Dominiknak ezt hamar sikerült velem elfeledtettnie.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 128 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]