Sziasztok! Ha barki tudja ha van valamilyen jo forum mar a temarol, szoljatok.
Keresek tobb dnb producerek akik komolyan vesszik a dnb szerkesztes es maga a hang, mar van eros kapcsolatom egy uj magyar kiadoval akin cd-re mar ki tettem egyszamot, de csak egy remix projekt volt, most new yorkba egy kis networking utan ra jottem hogy kerne egy uj kiadot kezdeni magyarorszagba, csak magyar dnbre,- es miert nem, igazabol az egesz vilagot lattam mar, nagyon sok bulikon voltam, sok dj-k es producerekkel is beszeltem, es erdekesen az a tapasztallattom hogy magyarorszagon fejlodik a leggyorsobban a dnb kozonseg, ezt az ero at lehetne fejezni arrol hogy magyaroknak van ritmusuk...ezt szerkesztesben is lehetne mondani ha szivvel szerkeztjuk a jovo mesterzeneik.
Ha vannak mas szerkesztok akiknek erdekelne ezt a kozoljovobe kezdeni, kuldjetek emailt:
laszloj@hotmail.com
Eppen New Yorkba vagyok es rengeteg dj'k kerne elhozni Magyarorszagra, mint ODI, Dara, as osszes Liquid Sky crew, SoulSlinger - Afrika Bambataa , TC Islammal,- Dieselboy es rengeteg uj uj iskolai DJek a breakbeat science crew-tol.
Reeeeeeespect. roll dat shit, light dat shit, smoke it...
Bboy
-aka-
U.M.B.R.A.
Nous Art Records