|
valdi: lehetne, csak nem dunaújvárosban! itt ugyanis nem olyan dárrenbézesek vannak. hogy meghallgatnak mást is... felejtsd el! volt itt nemrég ózon meg skeam, elöttük melegítettünk: kaptak egy kis bréket, amíg megjöttek a dnb dj-k. tudod mi volt? az emberek 3/4-e kiment inkább a mozi elé szénné fagyni. skeam-ózon-skanner - re vissza mindenki, szemforgatós, djnek qrva anyád bekiabálás nemegyszer.
de egyébként eddig az összes bulinkon ez volt: nuskool = downtempo. maximum két számot bírnak ki. utána ötpercenként támadják be a djket ilyenekkel, hogy: lesz valami pörgősebb? hallod, mikor lesz már dnb? figyelj már, van dnb lemezed is, vagy csak ilyen chilleket hoztatok.
de volt olyan is, hogy gyerek odament a pulthoz, aztán elkezde tekergetni a potikat, így fejezve ki nemtetszését
kedvenc kérdésem partin: hallod, raktok majd táncolható nuskoolt is (: ezt már nem bírtam, ki kellett mennem kicsit, elszívtam egy cigit (: utána nem is volt kedvem tovább játszani
nade csak azt akarom, hogy persze, lehet együtt a kettőt, iszonyúan bejönne nekem is, csakhát az itteniek nagyon szűk látókörűek, megkockáztatom: nem értenek a zenéhez, a dobbasszusban pedig a hangerőt, a sebességet, és az iszonyat basszust élvezik, mást nem. ezek a dolgok viszont a nuskoolban nincsenek annyira befokozva, úgyhogy nem kell.
ezek után: miért jó, hogy sokan váltanak a 130-140 bpmes tartományra? mert valószínű, hogy a tempo-basszus-volume hármason kívül felfedeztek valami új értéket a zenében.
egyébként van egy harmadik djnk, skanner, ő szigorúan dobbasszus, és kezdem utálni, hogy külön bulikat kell szerveznünk, a közönség meg anyázik, meg terjesztenek olyanokat, hogy összebalhéztunk, és azért szervezünk külön bréket, meg külö dnbt. kiváncsi vagyok mikor jönnek rá, hogy pont miattuk van ez így..
|