i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:49, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 442 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11:13, 26-11-2001 
original nuttah

oasis>>á soha nem birtam ezt a gombafejű nyálszart...

régen inkább biohazard! :)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:17, 26-11-2001 

1992Hipop-)1994Big beat-)1995breakbeat-)1995nu skool-)2001hiphop :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:53, 26-11-2001 
droid

szia Blur! Üdvözöl a Vixie + szép az egyedfejlődésed gyere be egyszer a koliba a Vixihez ha itthon vagy van 1-2 lemezem ami lehet hogy tetszene neked

topicról annyit hogy gagyi disco alternatív rock (kispál sziámi A.E bizottság stb) aztan dnb mostanaban hiphop+garage+jungle+ujsuli

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:03, 26-11-2001 
ujonc

(modern talking... --> guns and roses --> metallica --> soundgarden, biohazard, etc.) + (waszlavik --> A.E. Bizottság --> Európa Kiadó, Trabant, 2. müsor, stb.) --> (mindenféle elektronika) --> goa!! goa!! goa!! + tilos partik --> dnb :)

de ez csak a fősodor, emelett mindent meghallgatok, és mindenben találok valami jót :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:24, 26-11-2001 
droid

2unlimited(ego mi?:) -> slagerszarsagok -> hardcore techno -> house,trance,techno,deep house,trip hop,2step -> breakbeat,dnb,hip-hop. de pl prodigy,oasis,deep house meg mindig bejon nagyon.meg techno-t meg mindig nagyon szeretem igaz ritkan hallgatom es meg ritkabban megyek techno buliba.meg voltak atfedesek is eleg kemenyen.pl egyszerre vettem meg a GU007-t es vmi anima cd-t.nekem az volt az elso "tortesebb" zenem ha a prodigyt nem szamoljuk bele.meg nagyon megfogott a trainspotting cd-n goldie - inner city life-ja is ami mar nagyon regen volt:)

monacoi allampolgarsag
:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:00, 26-11-2001 

92-tol Nirvana
kesobb megfordultam Auroran is
aztan 97-tol Gruncs zenek. Valaki ismerte az RSZF-et? Magyar amator banda volt de nagyon jol nyomtak.
98 jo keson de megismertem es beleszerettem a Tankcsapdaba
99 Kaptam ballagasra CD-s radios magnot par hetre ra befogtam a Tilost, mert mondtak az osztajtarsak hogy tok jo (akkoriban kezdtunk rendszeresebben pipazgatni, es tenyleg bejott elalvashoz) de nem gondoltam arra hogy ezt partin jatszak is igy maradt egy fel evig meg a rock&grunch buli, de elkezdtem letolteni netrol goat meg d&b szeru dolgokat.
A merfoldko 2000 feb tortent amikor a pipas haverok elhivtak a pecsaba Jazzanovara. Egesz jo volt a buli de varni kellet meg a sujtolegre amikor megszolalt Palotai szettje.
Azt hittem beszarok, olyan bizsergeto erzes arasztott el pedig semmi bogyo vagy por.
Fantasztikus volt, sosem hittem volna hogy ilyet hallok. Megszolaltak azok a zenek amiket szar minosegben vettem fol meg a nyari fulledt bodult ejszakakon. Azot is nagy D&B fan vagyok de nem vetem meg a multamat! Persze hallgatok meg Goa-t Easy l-et, breakbeat-et. Masfel is kiraly!
Na ez hosszura sikeredett
udv
Mac

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:04, 27-11-2001 
piper

90-től seattle!!!! nagyon sokáig aztán kis tévelygés hc-be (agnostic, suicidal) aztán TOOL, NIN
legdurvább benyomás goldie a szigeten azthittem ha nem hagyja abba , azonnal meghalok a gyönyörtől !
nem hagyta abba , nem haltam meg csak megcsúsztam erre fele, egy kicsit durván is azóta nagyon nehéz rávenni bármilyen más zenére , pedig 2 és fél év lemezbolt tud befolyásolni de nem tette!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:48, 27-11-2001 
ujonc

szénából szekéren...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:04, 27-11-2001 
ujonc

hip-hop >>>>> dnb

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:15, 29-11-2001 
droid

4 éves koromban elkezdtem zongorázni, akkoriban még klasszikusokat játszottam, de mára már (lassan 4 éve) jazzzongora a mindenem, és most, itt 16 évesen lazán eljátszok egy caravant akár 2 órás szettben is.
nézzetek hülyének, de engem nemigazán tud a divat befolyásolni.
és hogy mért írtam ide?barátom mondta ezt az oldalt
MUHAHA:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
g

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:14, 29-11-2001 

hát úgy '89-től (8 évesen:)) metal (Iron Maiden, AC/DC, Megadeth...) meg némi hard rock, Tankcsapda, RHCP + punk... mindez '98-ig (beszűkült időszak:)) ...aztán bejött a blues (többek közt Tom Waits, Hobo, Leonard Cohen, Bob Dylan) meg Cseh Tamás meg Bruce Springsteen, Billy Idol, Iggy Pop, Reggae... aztán tavaly nyártól jött a törés :)) ...oda az út: Anima, Neo... onnan meg miért ne RAM Trilogy? az volt az utolsó ütés:) bár mondhatnám inkább az elsőnek:) mondjuk a régi zenéimet a mai napig hallgatom de sok mást is ...mostanság DnB + HC/Skatepunk és blues uralom van... főleg DnB;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:15, 29-11-2001 

hehe, ilyenek vannak?
'93-ig a szokasos tema, g'n'r, mc hammer :) meg ilyenek...
'93tol jean michel jarre, vangelis, tangerine dream, happy hardcore, hardcore rave, prodigy! (ugy osszeillenek :)))))
'94-95-tol junglezene, de akkor meg nem tudtam, hogy ugy hivjak :) rohadt sokat hallgattam mindenfele .dmf zenet, amiket a radical rhytmz tagjai csinaltak, bomb20 (volt) a kedvencem, rohadtjo junglei meg hardcorejai voltak. imadtam.
'96-97 kornyeken kezd beszivarogni a hiphop is a zenei vilagomba
'97 spawn c. filmzenealbum nagy hatassal volt zenei "fejlodesemre"
'98-99 tajan kis kisiklas korn meg ilyesmi iranyba
00-01 mostani dnbzeneket nemszeretem, keves kiveteltol eltekintve
-------------------------------------------
tehat ami megmaradt:
PRODIGY!!! (the one and only), mindenfele breakbeat temak (crystal method, stb.), elektronikus zene minden mennyisegben(kezdve a komolytol (Jean Michel Jarre) a daft punkig meg ilyenekig.
DJ Hype, Future Cut, okos junglezenek meg ilyenek jonnek meg be.
buta drumandbass nem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:15, 29-11-2001 

huh, insane clown posset kihagytam :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:16, 29-11-2001 

mostanaban ilyen acidjazzes cuccok jonnek még be, meg kruder&dorfmeister, dj krush, sz'al ilyen kis lightos zenecskek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:17, 29-11-2001 
ujonc

8-10 éves koromban roxette,pink floyd,dire straits,meg jazz(apu behatás)..Aztán east 17,meg hasonlók..2unlimited és rave korszak...14 évesen szerelmes voltam spice girls-be..(még most is jónak tartom..asszem..)all saints,moby,és amikor meghalt notorius akkor egy ideig sok nyál rap...I'll be missing you.Changes...16 éves koromban elkezdtem rockosodni..kispál,tankcsapda,+britt pop verve oasis(kedvenc számom WONDERWALL),robbie williams.ja madonnát mindig szerettem...Sziget 2000:életem első dnb party-ja.Végig ültem..de a zene bejött...Nem mertem táncolni de elkezdtem partyzni..Most hallgatok dnb-t de otthon csak keveset mert sokkal jobb várni bulin a kedvenc számomat mint otthon hallgatni.Linkin Parkot,limp bizkitet,Blink 182-t,Papa roach, meg hasonlóakat..Himet,szállos trance-t(ritkán)rmb-t,Faithless-t(az milyen stilus??)Fatboy-t(pusdotempo :)Members of mayday-t(sonic empire..rulz a köbön)..meg sirós számokat(natalia imbruglia,oasis,dido,nelly f.,madonna,spice girls,kispál,coldplay,2pac,waren g.depeche mode,sok feka szóló énekes nő akiknek most nincs erőm leirni a nevét)De dnb partyk nélkül nem hétvége a hétvége...Ha nem lenne dnb nemtom mit csinálnék...Party+arcok=leirhatatlan..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:17, 29-11-2001 
ujonc

ja a Korn is kurva jóóó

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:50, 29-11-2001 

tinidaltól a borneói szertartászenéig
smatanától a detroiti technoig
amúgy: jazz, downtempo, hiphop, bassline, breaks, 4/4

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:57, 29-11-2001 

roxette ,dire straits kezdet nem rossz en is igy voltam de meg neha a dire straits ma is bejon szoval ez a kezdet .-de en alapvetoleg nem csak darenbeszt hallgatok foleg mostanaban nem de az teny 2 eve ez kototte le az osszes energiamat meg ma is egy nagy reszet- aztan rockos vonal hardcore metal ami itthon es kulfoldon is zsakutcaba jutott szerintem szoval freshfabrik meg korai spookycore-k korn deftones aztan ugye csillapodas jottek varj hopgyan is "mentem at" elektronikaba ja primal scream meg ugye szokasos trip-hop aradat ami akkoriban nagyon ott volt szoval jott a massive attack portishead sneaker pimps attica blues mono,esthero....mind mind meg ma is mukodo album gondolj csak mezzanine vagy sneaker pimps -becoming-x,aztan ugye itthoni zenei szinter -elektronikai -csekollasa anima s.s.-anima aztan mokabol elso tilos part ed rush na ott meg aztan meg kapam ami nekem jart csak neztem 98-ban hogy milyen zenek is vannak es senki nem tud rola legalabbis net nelkul ez az egesz nem megy legalabbis kovetni nem lehet csak egy ket ev lemaradassal ami megint nem a mi oldalankra jatszik mint ahogy ez az egesz mai zenei kultura na mindegy ez mar mas na mostansad meg mik hu nehez mert sok van d'n'b-bol polar nagyon, aztan matrix a minimaljaval olni tud, teebee albumai is bejonnek, green man nagyon preciz ja es persze dom baratom ,lagyabb vonal pressure rise ja es a brazilok ja es rengeteg downtempo es elektronika (boards of canada ,mum -az izlandiak,autechre ,mouse on mars)na ennyi igy is szofosasom volt ja e s bocs a no ekezeteert meg nem jottem ra hogy is kell ezt csinalni az amerikai kontinensen

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:29, 30-11-2001 

hat legyen...

ovoda: abba, elso emelet
altalanos elso 3 ev: ugyanezek + bros
altalanos 4 es 5: (fajdalom de ez igy tortent) nkotb, east 17, guns 'n roses, kris kross, mc hammer
altalanos 6: ekkor hallottam ice cube wicked-jet... innentol kezdve hip-hop (cube, ice-t, lotug, biz markie, 2pac, naughty by nature, public enemy, ll cool j, shaq, east coast, west coast, minden amit be lehetett szerezni es amit jatszottak a yo! mtv rap's-ben)
altalanos 7-8: meg mindig ezek
gimi 1-2: oasis - wonderwall hatasara kitekintes a gitarzenek vilagaba, sok kozuluk a mai napig kedvenc (az emlitett oasis mellett blur, verve, rolling stones, beatles, pink floyd, stone roses, ash, supertramp, doors, david bowie, velvet underground, lou reed szolo cuccai, tom waits, pulp, nem is emlekszem mindenre)
persze ezek mellett maradt a hip-hop is
majd vmikor ezidotajt kerultek latotavolsagba az elektronikus cuccok is, eloszor kommersz oldalrol, am nem sokkal ezutan jottek is az elso jungle muzsikak, pl m-beat (thnx hanx)
gimi 2-3: komoly n.i.n.-es idoszak, majd a lenyugvas rengeteg jazz klasszikussal
a gimi utan-tol napjainkig: hip-hop, hip-hop, hip-hop, drum and bass, chiller es break zenek (melyeket soha nem ismertem volna meg ang, dave, slacker es freqah nelkul, thnx sracok)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:49, 30-11-2001 

HI.

életemben legelőször ami megfogott: Andreas Wollenweider. Ez 90 ben, aztán Pink Floyd, U2, a komolyabbak közül. Prodigy, Mc hammer, cypress Hill, kris kros.
Amire szívesen emléxem: Beats international:just be good to me, Suzanne Vega, és az örök: delthafunkyhomosapiens::..MistaDobaLina..::
Utánna szokásos trend: hardcore, trance, house, minden ami elektronikus. 2 éve jungl3, mostanra dnb. 1 éve sokkal jobb vonal ment mint a mostani slágerparádé, remélem lesz ez jobb is.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 442 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]