huh, hat ezzel belenyultam a darazsfeszekbe

mondjuk sejtettem, hogy ez lesz.
kicsit reagalnek:
valdi irta: "jo, ilyen alapon a szinesz sem muvesz, hiszen elore megirt szoveget mond es rendezoi utasitasokat hajt vegre."
nem egeszen ugyanaz... lattal te mar forgatokonyvet? hat ha azt mondom ra, hogy egy "nyers" dolog, akkor meg finom voltam... semmi nincs benne szinte a szovegen kivul... es a film vagy szindarab eppen attol kapja meg a maga tobbletet, ahogy a szinesz eljatssza... a zene, amit a dj lenyom, az viszont teljesen kesz van, mert abba mar az beleadta a sajat kis "pluszjat", aki megirta+aki eljatszotta...
butcher: "már bocs, de a véleményed egy baromság."... hmmm... hat nemtom, szerintem sok igazsag van benne, es nem kellene ilyen szinten leszolni a masikat. nem kell egyeterteni (sot! akkor izgalmas a dolog

, de ezt mashogy is ki lehet fejezni... a zenen, marmint magan az igazi, effektiv zenen (eloado-szamcim.mp3

)) pedig nem nagyon tudsz mit alakitani... eppen a kis "pluszt" nem lehet belevinni... en nem mozgok ilyen korokben (ertsd: dj-k kozott), max partyn nezegetem az embereket, ahogy kevernek, de ott meg elsodlegesen gondolom a tancoltatas a cel.
david:"saját zenét játszani nem művészet, de megírni az, így végülis a dj is lehet művész..." igaz, de ez eppen emiatt az osszefonodas miatt van... most en olyan djkre gondoltam, akik nem irnak sajat zenet...
koszonom mindenkinek az ertelmes hozzaszolasokat (nem ironia!

, varom oket tovabbra is...
legyetek jok, vigyazzatok magatokra
bLaCkDoGoNe