i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:43, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 30 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10:02, 08-12-2001 
original nuttah

bld::a "már bocs(!!!), de a véleményed egy baromság (juj de csúnya szó!)" szövegen lehetőleg ne akadjunk már ki ennyire!!!
szóval ha én leszolni szándékoznék vkit, valószinüleg nem ezt mondtam volna neki!
szóval ne legyünk már ennyire túlérzékenyek...
de ez off.
ami on::
pontosan ez az, hogy a kész zenén nem tudsz mit változtatni (egyébként a dj tud egy jó keverővel effektezheti, eq-zni még egy simánval is, amikkel már igencsak belepiszkálhat...) viszont számold ki hogy hány féle kombináció jöhet ki két zene mixéből!
és ez abszolut a dj-n múlik.
hogy mennyire ismeri a zenéket, mennyire tudja mikor kell elengedni, mikor kell melyiken csavargatni a potikat... (a technikai tudás most alap) kb olyan lehet ez, mikor az ember egy hangszeren játszik, ami>művészet.
én pl vagyok olyan szerencsés, hogy rendszeresen hallhatom Bratwa otthoni magán setjeit, és csodálatos, ahogy mindig új kombinációban teszi fel a zenéket, és ahogy rákuszik az egyik a másikra, és a zenék másságából, meg a dj ötletességéből mindig máshogy...
olyankor már nem is a zene a lényeg, hanem a mix.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:29, 08-12-2001 
droid

bldone>> jó akkor nézd meg Pánczél G-t meg Palotai Zsoltot nagyjábol azonos időben és lehetőségekkel kezdtek és ki hova jutott?
sorolhatnám még de minek ed rush sztem sokkal jobb dj mint producer stb stb stb

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:31, 08-12-2001 
droid

szóval buccs már megin 1et értünk? :)))
na azért ajánlom is:))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:02, 08-12-2001 

topic up!:)

valdi:"bldone: lattal te mar rendezot?

mert en meg nem lattam olyan dj-t (na jo lattam de azokat most hagyjuk) akik az elejetol a vegeig lejatszanak egy zenet, majd inditjak a kovetkezot"

lattam mar rendezot, de asszem kezdem kicsit elvesziteni a fonalat, mert nem egeszen ertettem, hogy ez most hogy jott ide. nem ertem, mit szeretnel a parhuzammal mondani...

butcher:"a "már bocs(!!!), de a véleményed egy baromság (juj de csúnya szó!)" szövegen lehetőleg ne akadjunk már ki ennyire!!!
szóval ha én leszolni szándékoznék vkit, valószinüleg nem ezt mondtam volna neki!
szóval ne legyünk már ennyire túlérzékenyek...
de ez off. "

hat ha off, legyen off... nem vagyok tulerzekeny, de miert kell tiszta hulyenek beallitani? asszem vilagos, hogy nem a "jujjdecsunyaszo" volt a mondanivalom, ennyire ne legyunk mar ovodasak! nagyon jol tudod, mire celoztam ezzel, de ugylatom a respekt meg ilyenek az mind nagyon szepen hangzik, ha valahova oda kell irni, vagy semmitmondo frazisokat kell bedobni, de valahogy a lenyege lemarad... ami a tisztelet. legalabbis illik a masik velemenyet is tisztelni, meg ha nem is ertesz egyet vele... viszont lenezni (a leugatni szo szinonimaja) nem kell akkor sem... es most johetsz ironiaval, megaztan ugyis mindenki melled all, mert en meg uj vagyok itt, de az, hogy "már bocs, de a véleményed egy baromság" az 1.) a masik ember lenezese, 2.) a masik velemenyenek teljes figyelmenkivulhagyasa. gondolom most ezzel nem noveltem a jo pontjaim szamat, de hat ez van... ez kikivankozott belolem.

es hogy egy kicsit ontopic is legyek: artifex definicioja tetszett :)
vegulis a muveszet mindenkinek mast-mast jelent... butcher "mennyire tudja mikor kell elengedni, mikor kell melyiken csavargatni a potikat... (a technikai tudás most alap) kb olyan lehet ez, mikor az ember egy hangszeren játszik, ami>művészet" irasaban is rejtezik nemi igazsag... de akkor is eroteljesen dj-fuggo. ugy ertem, hogy sokan (akar partyn is) elkevergetnek, tancoltatnak, de azt nem igazan neveznem annak. asszem madd irta, hogy "kevesen nyomjak olyan szinten, amire telleg ralehet mondani"... es igy mar kezdem erteni az allaspontotokat, lassan osszerakom magamnak. a hangszer-pelda kicsit azert santit, mert egy "elo" hangszerbe kicsit bele tudsz szolni, hogy akkor most a zongora igy szoljon vagy ugy szoljon, sokkal inkabb erzelmeket lehet vele kifejezni... mig egy lemezjatszoval? hat nem tudom... biztos van olyan, akinek ez sikerul, en meg sajnos soha nem hallottam olyat.

udv
bLaCkDoGoNe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:12, 08-12-2001 
soulproof

rendező=kopaszkigyúrtcsávókarszalaggal?
mer akkor már láttam!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:15, 08-12-2001 

hehe... en a filmrendezonel maradtam el :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:28, 08-12-2001 
original nuttah

blooddog1::ha meg akartalak volna bántani, hidd el sokkal durvább lett volna.
nekem inkább ez tűnik óvodás stilusnak, hogy ezen igy kiakadsz.
az életben ennél sokkal nagyobb pofonok is fognak még érni, elhiszed...
a tiszteletet feléd pedig ha nem adnám meg, valóban semmibe venném a véleményed (ugyan ezt is állitod most, nemtom miért...), ehelyett normálisan válaszoltam rá.
tehát no paranoia pliz!

na on::
a hangulatot simán ki lehet fejezni magával a szelektálással, ami ugye a didzsézés szerves része.

most viszont ugy érzem részemről itt a vita vége.
mindenki elmondta a kis véleményét, én is, meggyőzni nem fogjuk egymást, nem is szándékozzuk szerintem, ugyanazt meg nem fogom elmondani, amit már elmondtam.
a szabad véleménynyilvánitás megvolt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:09, 12-12-2001 
ujonc

én is azon az oldalon állok akik a djzést művészetnek tekintik alappéldának csak említeném
a hiphop djket ott van krush shadow vadim qbert mmmike és még lehetne sorolni hát ezek az emberkék olyan szinten használják ki a teknikszek és a mixer adottságait hogy azok már hangszerként viselkednek kezeik alatt

az elektronikus tánczenét rakó djk között is vannak akik már művelnek de ezt már előttem kifejtették a srácok én még csak annyit tennék hozzá hogy a joo déjé szettjében van egy ív amit egy történet meséléshez tudnék hasonlítani: elindul valahonnan -mondjuk joo mélyről-, aztán szépen felfokozódik és megint vissza, kezdődhet előről
Ehez szügségeltetik még a joo szelekció és a joo mixteknika is Ha ez mind együtt van az kurva nagyot tud ütni Persze erre nem mindenki képes de hát ezért vannak olyanok akik művészi szinten űzik a dolgot
ennyi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:44, 12-12-2001 
original nuttah

nézzetek meg egy DMC-t!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:18, 12-12-2001 
pokemon

csak amit valszeg mindenki ismer: beastie boys: 3mcs and 1dj - videóklipp; amit mix master mike ott művel szerintem magáért beszél...
és ja: hiphop dj-k!!!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 30 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]