Én voltam!
A hely: Vigadó...kissé feltuningolva, egy pasa-szoborral középen.
Belépő: 10h: 1000Ft utána 1500Ft.
A személyzet: jó.
Ital: drága, meleg a sör.
Hangrendszer: erre nincs szó. Professzionális. Végre nem volt túlvezérelt hangzás, gyönyörű és erőteljes basszus, és olyan szinten kifejezett középtartomány, hogy minden dallam hallatszott ... uh, néhány általam is ismert és nekem is meglévő zenékben sikerült új hangokat felfedeznem!
(Megjegyezném, hogy tényleg van annak jelentősége, ha a hangszórók nem a földön vannak, hanem állványon állnak > nem torzul a hang... és végeredményben nem kell túlnyomni a hangerőt.)
A keverőpult állítólag Amerikából lett hozatva:
a faderek TEKERŐ-POTMÉTERESEK! A Vestax nyomán... de nem az, hanem vmi más.
A djk úgy néztek ki a 45°-ba döntött pult mögött, mintha vmi bazinagy űrhajót navigálnának.
A buli: klassz volt. Pedro warmuppolt mindenféle "kétlépéses" cuccal, majd Palotai+Cadik > szuper szettet produkáltak...
Nos végül, de legutolsósorban a vendég Lemon elég furi volt. Szolidan csak ennyit mondok, hogy kissé "eklektikus" szettet produkált, nem riadván vissza főműsoridőben kezdésképpen lefelezni a tempót (ami akkor, ott tényleg ütött és frenetikus hatással volt ránk, de végül is túlfeszítette a húrt), majd pedig ennél picit gyorsabban, de végig lassítani a népet. Végül pálfordulatképpen négy után valami iszonytató hc techno metál léggitározósdival sokkolt, onnan hirtelen meg vmi hiphop sebességre torpant.
Ráadásul sikerült úgy elállítania a keverőn a hangszíneket, hogy vége lett a szép hangzásnak: túlynomta a basszust pl.
Szal a P+C által féleufóriába húzott közönség kb. egy órát bírt belőle, majd elkezdett szállingózni kifele. Ennyi.
A buli összességében kitűnő volt a pozitívumok többsége miatt.
Legközelebb is elmegyek tuti.