i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 10:47, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:05, 16-01-2002 
ujonc

na szoval ervi bádi (asszem igy kell irni)!a gengszter zotya utan tényleg huzos a dob basszus de felhivjuk a nagy magyar dzsungelképviselőt:Mr Ganja mant(áliássz:OJ Samson) és megprobaljuk rávennin ni ni nninjii(vagy mittom én)arra h.jatszon zoli utan egy kis JÁGÁ-JÁGÁT meg valami törtebbet attan lehet bulizni!Én személyszerint attol félek h.:gengszter zotyat a Szfvari gengszterek is csipik és utanna nem tuci tuci fog jonni !De remélem hamar lelépnek vagy inkább maradjanak meg a BNW-ben halgatott gengszter CDjüknél és menjenek a west elé a parkoloba hözöngeni vagy lövöldözni!
apropo:valaki halott vmi olyasdmit h. szombaton valaki golyo alltal hunyt el a west elott ?vagy csak az én informartorom volt tul szalonspicces allapotban vasarnap hajnalban! ??
szoval bnhffban tényleg szar a hang, de én már megtanultam h. fehérvaron nem fikazni kell az ijet hanem becsulni!
nem 10 Ft egy ilyen hangcucc bérlése,(ami jol is szolna)hanem sok!
Érdekes:amikor a westben voltaka bulik még negyedeennyien sem voltak mint most!Csak ugy mondom h.a westben k.jo a hang a fehérvari viszonylatban a legjobb sztem és mégis alig vtak ott emberek! ,,,,????????
miért?
pedig a buffalosok ilyenkor garantaltan nincsenek ott mert ebben a zenében nincs az meg ami G.Zoliéban megvan!
Tessék má én is elkaptam a fikavonalat!
szoval:FEBR.13.(SCUTORTOK) VESZTEGZAR-----)
tereljetek a népet + a bünhoffba is !Ha tudjatok! koszi
A bahnhoffban ugyanis F.varon még (kozonség alltal)nemhallott produkcio lát mjd napvilagot:a lost people személyében attán meg a fre(ku)venci inside! jejjejejejejejejej
KÁMON EVRIBÁDIT SZERETETTEL VARUNK:szula +a tobbiek Jan.25.(péntek) a Zotya után

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:12, 16-01-2002 
ujonc

asszem reggel forditva vettem be a gyogyszereimet(fejjel lefele)és elfelejtettem fogalmazni!
Ugyhogy ha valakinek nem teccik akkor bocs,vagy kinyalhatja! HE?
a drog meg sztem egyeni szoc probléma mindenki csináljon azt ami neki jol esik csak a masikat hagyja békén!
Ha valakit érdekel(de ha nem akkoris leirom)most vizsgaztam szociologiabol 3 ra! RE! vagy je??
Én csak azt tudom: szivni jo! és ha valaki eztet nem igy latja akkor az kérdezze meg a hosszut is! HE?
Elég a hulyeségbol!
Goma:mjd hivlak !sztem hetvege bnhff goré dumalas:szula

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:32, 16-01-2002 
ujonc

még van itt valami:
Mi a hézag?
Ha ezt minél hamarabb megvalaszoljatok a d23@freemail.hu ra akkor az(elsö)kap egy ingyenjegyet zolira

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:48, 18-01-2002 

Na hát szoval He. Vagy mi. Meg 1ebkent 1et ertek az alattam szoloval minden fele teren...
Majdnem.
Na szoval szivni tenyleg jo, a hézag meg hát... Na jo inkabb nem lovom le a Dagatt pojénját Aki tuggya az irja+ neki. Ja es tenyleg eleg szar a Bahnhof csárdába de hát ez van eztkő szertni. Én spec. ennek is orulok.
Na akkor majd 25-en talalkozunk. (Azzal aki eljon) asszem.

Na akkor Szevasztok Evribádik.
by:kAp

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:06, 18-01-2002 
droid

te hallod, én má annyira kurvára nemtom ki mivan, bázer Írjatok kedves freq tagok má egy rohatt nick meg név meg mittomén mien tájkoztatót, mer komolyan bezsongok ennyi névtől:) oj re mi is gomboltunk, de csak vicc vicc terén
szula kedves, ha te a drazsée vagy, (abbol veszem hogy megvan a teflonszámom)a hétvégén meggyünk kontaktingolni a teknikus sráccal asszem robi is jön vagy miezmi
ha megmondommiaza hézag, télleg bemehetek inygyé?detökijoooooo:)
nahát a 3dik gép megvaa, addig vakargyuk a tökünket, molesztáljuk egymást, magunkat, kakilunk, pipilük, meg befejezzük a durvaaa zenéket és gyakorlunk minda tüzes terhes!
aza line up mien legyen? mer akkor ugy válogatunk, vagy faszom, lesz ami lesz, line uppal megdobjuk az elejét, mégse arravonujjon le a borzasztó expánk zoltán hogy szétkennyük az agyát
na holnap maj hívj, vagy hívlak vagy írok egy levelet, vagy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
álmos vagyok, és fáratt, eza rohatt 60hz pont 2kor kell, hogy kezdődjön...
na legyetek
g

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:30, 19-01-2002 
droid

meg szula hozzaszolasahoz annyit hogy a westben azert nem voltak tul sokan mert hetkoznap volt! azon a tavalyi cadik bulin meg szerintem voltak annyian mint bhofban. mert az ugye penteken volt!
hosszu:mentek c4c-re? ha igen akkor vedd fel nekem amit jatszanak mert nekem 39 fokos lazam van:(
ja es MAX RESPECT NEKTEK hogy lezsiroztatok ezeket a bulikat!!!!:)

monacoi allampolgarsag
:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:25, 22-01-2002 
droid

böffentek ideje
na áhhh, kell má naon ez az egész, de a lényeg:9 re gyertek ha akartok a szátokba egy kis triphop, easy, bossa, downtempo zenét
11 ig megy eze, 1 óra lazítás mr fenomén társaságában, oszt a góré aszonta, hogy utáána a dobbasszus addig mennyen, amíg működik, rgo készüljetek egy maratoni pardeyra:)íííííí
amugy drumandoffice, v inkább freqoffice:)
aki ingyen jegyeket akar, az hívjon és nemkap.
féláras jegy viszont fellelhettek zenebörze, placc, baachiya meg káosz
vanám ellenbulink:vmi hangosztás lesz szabadművházban, rgo1büdös rokker se lesz rajtunk...most mitmongyak:(((((
nahál és legyetek
g

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:27, 23-01-2002 
ujonc

apropo Szabadművház-
FEB. 9. 20h- Méhkasaula pécsi szubkult est: Vulgar Project performansz + video, CASIO SAMPLES koncert, utána dj Bodoo (GFM Rádió)

ha minden igaz, itt a plakát (290kb):
http://482.underground.hu/xrc/clinton/pecsibek.jpg
Bodootól van mix a GFM oldalon (www.gfm.hu), Casiotól vannak minták itt: http://www.gfm.hu/cas!o ,ill. talán működik az oldaluk is, ami www.evereastproductions.com

üdv,

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:59, 23-01-2002 
droid

hálo xrc
akkor jössz pénteken?
g

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:21, 23-01-2002 
ujonc

majd megpróbálok a tömeggel együtt beáramolni mikor vége a Zolikoncertnek :)

rádió: persze, reménytelen, sok tekintetben. azért tettem fel a kérdést, próbáljuk-e meg, mert olvastam hogy ez a lehetőség később is kihasználható. itt (Pécs) a GFM sem úgy indult, hogy volt lehetőség elindítani, hanem volt sok ember akik foglalkoztak vele a saját dolgaik mellett.

remélem pénteken találk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:23, 25-01-2002 
droid

jaja mánaon közeledik:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:11, 25-01-2002 

nos,hello,igen.Szia,mindenki.
Goma,ugye előtte+azt követően,míg ti vagytok, csináltok hangulatot?Mer az tényleg jó enne meg szükséges is, tekintve a várható közönséget.De aki tud, az szóljon mindenkinek, mer ismét ki lesz téve magunkér...Bár nm fűzök túl nagy reményeket ezen topic olvasóközönségének hatalmas tömegeihez.KB.4 ember, az meg alapban rendbe van.
De hátha...biztosan titokban olvasák.
Egyébként olyan 14 éves diszklócicák várják a pénteket, akikről azt sem képzeltem volna, hogy tudják, milyen az az elektronikus zene.
WOW.
üdv holnapig.heje-huja.l

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:02, 25-01-2002 
droid

hat a "kicsiknek" ugy latszik jobban bejon ez a zene. telleg! ez miert van igy szerintetek? marmint hogy a fiatalabb korosztaly konnyebben raall ezekre a zenekre?

monacoi allampolgarsag

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:35, 25-01-2002 

'kicsi' fehervar, es bulik hijan az ember szukebb kornyezetere tud szoritkozni. (ott szamomra nem a zuzas az elmenyt ado zene. masreszt en az 'osszetettebb' zeneket szeretem, igy a belso operalast nem a dnb-ben talalom meg.)
es tul vagyok boven a 20-on :)
a 'kicsik' valoban rakattannak a dnb-re??? vagy csak az extremebb pasik vonzzak oda oket? amikor szoba alltok veluk, akkor kerdezzetek mar erre ra! ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:34, 27-01-2002 
droid

tegnapi buli alllllllllllat volt!!!!!!:) gomaek zeneje nagyon fasza!!!! komolyan szerintem kene keresnetek vmi kiadot!! a hosszu is kiralyul pakolta!! beujitottal par lemezt?:) mert ezek a multkori bhofos bulin meg nem voltak, nem? mikor lesz a kov. party?:)

monacoi allampolgarsag

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:40, 29-01-2002 
droid

jájájájájájájá
nahát a buli fasza volt sztem is, az igazat megvallva nem vártam a ganxtáék előtti menet után (40 perc fánki zene mp3...). Láttátok volna sámson fejét mikor elindítottuk a livet:) egyébként sorry a keverésekért de a féder nem működött ezért a hangerőkkel kellett vmit kutyulni, a másik meg hogy előbb jött a jel a fülesbe... ja meg nem volt tiszta semmi vmi alapbrummogása volt a keverőnek és tejjesen átment a zene ien 8bites szintre...na hát itt is megteszem akkor RESPECT freqnek a mindenért meg soksok ien bulájt még. hosszu papa és robika bácsi télleg egy élmény volt amit csináltato és bocs hogy korán lekoccoltunk de nekem aznap sulivolt és így is csak polót cserélni mentem home ehhe
de világítsuk meg a dolgot a másik feléről:méret nincsenek emberek ezen a nyomoronc földön sehol senki és sztem ez naon el tudja venni az ember kedvét. jó érted mánlasan 5 éve azért írom otthona zenéket, hogy egy kis elismerést kapjak(pumárólnemis beszélvea maga mittomén 7-8 évével)és akkor ittvan egy ien alkalom és mit lát a retina:SEMMIT!!!!
2v3 csaj mint akit feltekertek ugy szaladgál sörösüveggel a fején amit még mindig jobban nézek minta ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nemakarok taknyozni meg fikázni
télleg örültünk !!!!!!!
apropó endris:nem jöttél oda a hosszuval, pedig vártam a talit, nemharapok meg ienek:)
várj kitalálom:te voltál aza srác, aki a pultnál ien narancssárgaszegéjes ócqmelegítőben álldogáltál?na?
na akkor mindenkijöjjön casio samplesre
örültem
g

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:02, 30-01-2002 
droid

hat melegitot max sportolni hordok:)) en ilyen csikos hosszuujju poloban voltam meg mellenyben. akire te gondolsz az egy zoli nevu srac asszem. egyebkent azert nem mentem oda mert mikozben zeneltetek nem annyira akartam zavarni amikor utana neztem akkor meg nem voltatok ott. egyebkent rajottem hogy a pumat en ismerem! ugyanabba az altalanosba jartunk meg vmi sitaborban is voltunk egyutt:) sot!! 1x fejbevagtak favagas kozben egy masik taborban baltaval! akkor is ott voltam:)) ha csurgon lesz buli akkor irjal emailt mindenkeppen!!

monacoi allampolgarsag

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:02, 30-01-2002 
droid

akko énmá hallottam rólad:))))
puma mesélt azesetről:))) ehhe ömlött a vér a fejéből te meg paráztál mint atom:)
most veszem észre van egy lányolvasóhallgatónk jéééé eztet is megértük
télleg xrc ha jössz casiora végezzünk ámn egy ien küzvéleménykutatást, viszek diktafont te meg csinájjkérdéseket he?
na a legujabb fejlemények:
velvettem a kapcsot ujvárosi massivevval és lehetne rendezni cserebulikat, eza helyzet!!!
csak kéne 1 nyomoronc hely!!!!! keressetekkutassatok ti is vmi faszás hely után
ez van még az egri lsdvel is (egerunderground)
na hájrá srácok, és lány:)
g

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:02, 30-01-2002 
a38

Asszem jovo szombaton en is megyek cas!o-ra.
+ Kivancsi vagyok a fehervari massive-ra. XRC: ugy is reg talakoztunk! Ugye megint ehetek nalatok? :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:04, 30-01-2002 
a38

xrc: asszem Pecsrol eleg sokan reprezentalnak jovo heten: kecske samples, bodoo, (asszem) !c0p (is) + te. so kesz gfm meeting ize lesz a dolognak. :-) Kar, hogy nem beszeltunk ossze elobb. (hoztam volna en is lemezjaccot :-))

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 66  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]