Már annyi pozitív gondolat, vélemény elhangzott, hogy nem is tudom, milyen plusszt adhatnék hozzá...
Szóval, szerintem ez volt a BEST JAZZ'n'BASS EVER! - eddig..., és remélem, hogy a 8-ai is legalább ilyen lesz.
Sajnos a 6. sebességről lecsúsztunk - kb. 11 előtt értünk oda. Ekkor még finom GoodLooking szólt, majd néhány perccel ezután Bratwa vette át az irányítást. Iszonyat jó zenéket pakolt, nem is tudom elmondani, milyen érzés volt. Mindenre sajnos én sem emlékszem, de kizárólag a kegjobb zenéket hangzottak el olyan klasszikusokkal, mint Danny Byrd R&B vs. D&B-je, vagy a Brazil EP-ről egy-két nóta (lehet, hogy csak egy). Kicsit hiányoltam, hogy a Make It Tonight nem hangzott el Bratwa szettjében, amit aztán Cadik bepótolt.

)
Szóval mindenki fergetegeset alakított: Márknak külön elismerés a remek szkreccsekért. Az emszik szerintem nem voltak rosszak. Igaz, néha hallgathattak volna, de rendben voltak.
Külön tetszett, mikor Cadik feltette a Circles-t - azt hittem, behalok. Életben nem hallottamn buliban, és annyira el volt találva, hogy nagyon.
Röviden: nekem eddig ez volt a legjobb dzsezzendbéz!!!
Ami nem tetszett, persze ez csak szubjektív dolog, hogy a kedvesemnek épp Sasi adott tüzet, vagy cigit is, nem tudom, mindenesetre ez az egy nem tetszett.
A hely is tetszett, az emberek is jók voltak, nem volt büdös, kicsit meleg volt, de simán jó volt!
Valóban nagyon jó volt a szervezés: respekt to Márk & Dani & mindenkinek, aki közreműködött!!!:)))