|
Kedves Marla! Én úgy érzem, hogy egy illetékessel kéne beszélned a kritikáddal kapcsolatban. Jelen esetben velem, mint az egyik szervezővel. No nézzük. A képek? Igen, azok valóban nem sikerültek túl jól, valóban nem ábrázolnak semmit a hangulatból, ez azonban kizárólag a hozzá nem értő fényképész (vagyis én), illetve a fényképezőgép akkumulátorának a számlájára írható. Nem akarom Bergit védeni, de neki valóban annyi köze van a dologhoz, hogy ő játszott, s talán nem is oly rosszat. Persze, Marla, ezt nekem hiába mondom, hiszen te nem vettél részt a bulin... Álljunk meg egy szóra!!! Mi alapján ítélsz? Teszed ezt oly módon, hogy a kritikád tárgyát nem ismered? Súlyos hiba. Nem illik ilyent cselekedni. Egy dolgot ajánlhatok neked. Itt a telefonszámom: 06204639885, vagy emilt is irhatsz nekem, s majd személyesen tisztázzuk a dolgot. Lehet hogy nem jön le a képekről, de a buli tényleg eszméletlen volt, s most talán kicsit nagyképűségnek hangzik, de valóban nagyon jól estek a visszajelzések. Egyébként pedig elképzelhető, hogy lesz még folytatása, hiszen még a djk is azt mondták, hogy részükről ez az egyik év bulija. És azt hiszem, el is érkeztünk ahhoz, hogy megköszönjem minden résztvevőnek a bulit. Azzal a mottóval, hogy: "A buli azoknak szólt, akik részt vettek rajta, nem pedig azoknak, akik otthon maradtak." És ez Marla, neked is szól!!! Véleményt nyilvánítani szabad, de kérlek ne azok rovására, akik az egészet tető alá hozták, főleg abban az esetben ne, ha te magad nem vettél részt a bulin. És ezt most kérlek ne fikázásnak, vagy bármi ilyesminek vedd, én bármikor szívesen találkozom veled, sőt még a telszámomat is megadtam, csak hogy fel tudj hívni, és én remélem, hogy rajtad kívül más nem az előző buli képei alapján fognak ítélni, hanem a személyes élmények alapján. És ha valaki az elkövetkezendő általunk szervezett buliról akar tudomást szerezni, kérem írjon a fenti tel.számra 1 smst. Bergiről pedig annyit, hogy inkább fikázz engem helyette, mert hisz én fotóztam, s valóban csak annyi az ő bűne, hogy az ő címén érhető el a dolog. S még visszatérve a "macifelső-báfálló"-dologra, annyit üzenek neked, hogy mi szeretnénk nem a külső, hanem sokkal inkább a zene-szeretet alapján ítélni, s ha a bulira esetleg betévedt volna egy báfállós, mi nem küldtük volna el odanemillés szempontjából, hiszen ha már egyszer odatávedt, akkor annak van valami oka, nem??? Külső alapján ítélni? Ez sem ránk jellemző. Tehát kedves Marla, ha bármiféle fenntartásod van a bulival kapcsolatban, kérlek küldj egy smst a fent megadott számra, s a következő buliról mindenképpen értesítelek. Csak, és kizárólag azért, hogy személyes élmények, és benyomások alapján ítélhess a buliról. Az pedig nem gond, ha te jobb kedveled a Frequenciék(bocs, ha rosszul írom le) buliját, de tiszteld kérlek azt, ha valaki, tesz, vagy legalábbis megpróbál valamit tenni a fehérvári partikultúra érdekében. Üdvözlettel: az egyik szervező: Kreidl Ádám (krejdül)
|