i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:23, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 252 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:32, 24-03-2002 
szerintem amugysem a 14evesek reklamalnak legjobban korhatar miatt hanem inkabb 17..nagyritkan van egy jungle buli es attol is megfosztjak az embert merthogy 'nemvagy 18? akkor szarvagy' ...

Post subject:
PostPosted: 21:14, 24-03-2002 
ujonc

ajjaja:akkor igaz,legyen inkább +21,lássuk kik is a legalapabb junglisták...azért kiváncsi lennék hány kicsi menne el,ha nem lenne limit.de már a név is rejti hogy :jung,tehát jöjjenek csak fiatalok is !(ja,vagy ha :jung el!,akkor húzzanak el?..na most melyik?) nekem sem tetszik ez,de ha tömve lesz a hely,akkor már talán megértem.mördara

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:28, 24-03-2002 
azert fura... mindenki csak beszol hogy sok 'fiatal' csak elmegy bulikba de fogalmuk sincs zenekrol / dolgokrol.. hat igy nemis lesz jobb

Post subject:
PostPosted: 04:02, 25-03-2002 
souljah

de jobb lesz... legyen ez egy _nosztalgia_ buli ahol nem azt kell latni hogy hogyan szokdecselnek a tizenevesek.. tele a faszom a sok gyerekkel aki rugot nyelt es tok mindegy neki mi szol csak jojjon ki az egy negyed. ha meg nem tetszik nem jossz. nem neked lett ez a buli szervezve.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:52, 25-03-2002 
souljah

jah es madd.. a velemenyem _nem_ neked szol hanem azoknak akiket lentebb emlitettem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:35, 25-03-2002 
ujonc

trender-trender...ezt nem vártam töled!;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:23, 26-03-2002 
pokemon

f: lenne inkább 21 a korhatár, néhány "civilizált társadalomban" az a korhatár! lehet, hogy akkor te ellenkeznél, nem gondolod?
jogukban van elpanaszolni, hogy nem mehetnek be, pedig szeretnének! attól még nem nyíilnak meg az ajtók!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:53, 26-03-2002 
ujonc

tudod fríík...te olyannyira primitiv vagy hogy nagyon!büszke lehetsz a 20 évedre,másra sem kb.,mert ahányszor megszolalsz, vagy valami közönségeset mondasz vagy a fiatalokat fikázod...szoval kár hogy csak kor alapján lehet szürni a társaságot,mert a többi rostán te biztos kiesnél!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:00, 26-03-2002 
ujonc

nem.csak az ilyen öntelt majmoktol mindig ideges leszek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:16, 26-03-2002 
original nuttah

SRACOK! Tudjatok, vannak torvenyek... Itt 18. eletevuket betoltottek szamitanak felnottnek. Ok ihatnak alkoholt es tartozkodhatnak zenes szorakozohelyen 10 ora utan, tobbiek nem. Ezert a korhatar. Mas kerdes en pl teljesen egyetertek trenderrel.

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:30, 26-03-2002 
ujonc

oxi,nem is veled vitatkoztam...;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:40, 26-03-2002 
original nuttah

Azoknak irtam akik horognek a korhatar miatt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:55, 26-03-2002 

erika?!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:45, 27-03-2002 
pokemon

én csak annak örülök, hogy amikor én voltam 18 alatt, akkor még nem voltak korhatáros bulik. ha lettek volna, én is hörögtem volna valószinűleg.
a másik oldalról nézve a dolgot, szeretem ha néha van korhatáros buli. viszont röhejes azzal feszíteni, hogy "én bemegyek, te kinnmaradsz!"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:54, 27-03-2002 

Ugyan már, gyerekek, mindenféle megszorítás igazságtalan valahol... Jobb úgy felfogni, mintha ez egy házibuli lenne, ahova a házigazdák egy bizonyos társaságot hívnak meg - egyszerűen joguk van olyan társaságban szórakozni, amilyenben szeretnének, a feltételekhez nekünk kell alkalmazkodni. És ha emiatt páran kimaradnak a buliból - nos, én meg a csóróságom miatt maradok ki egy csomó érdekes megmozdulásból - akkor most reklamáljak a mukaadóimnál, hogy adjanak több fizetést, mert buliba akarok menni? Nem jobb azt mondani: "Majd legközelebb!"?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:07, 27-03-2002 
mindscape

a világ igazságtalan, és kegyetlen.
de felesleges is itt görcsölni a fiatalkorúaknak, mivel ettől sem idősebbek nem lesznek, sem a korhatár nem megy lejjebb
én különben is örülök az ilyen kezdeményezéseknek.múltkori ns! is tele volt extra fiatalos (vagy csak jól tartják magukat?:) fejekkel, akiknek az éccaka közepén, meg hajnalban már bőven az ágyikóban lenne a helyük.nem a szinpadon pörögve ezerrel hajnali 6kor.

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:09, 27-03-2002 
mindscape

másik topicból loptam::

http://www.drumandbass.hu/images/galeri ... ch-186.jpg

na! ti biztos nem jöttök.

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:34, 27-03-2002 
original nuttah

Mi lenne itt ha nem lennenek megszoritasok? 18+ -os torvenyt valoszinu azert talaltak ki, mert a fejlodo szervezetnek nem tesz jot az ejszakazas (akkor sem ha gimnasztikazik reggelig) az alkoholrol es miegymasrol nem is beszelve. (21 eves korig van novesben az ember, a 18 ahhoz kepest sokkal baratsagosabb szam)

Aries nemtom te mikor voltal 18 alatt, de amikor en akkor csomo helyre nem mehettem be (nem azer mert halalosan szet voltam utve, vagy elotte jartam mar ott es a szinpadon ugraltam, vagy mindig telehanytam a wc-t stb, egyszeruen a korom miatt).
Emlekszem, hogy Tilos az A-ban azzal fenyegettek az ajoban allo bacsit akik odavittek, hogy pesztralhat o egesz este ha nem enged be, igy nagynehezen bemehettem. Kesobb amikor mar magamtol mentem ilyesmi helyekre egyaltalan nem engedtek be, es nem ez volt az egyetlen ilyen hely. Senki nem volt ezen fennakadva, ki se irtak mert igy volt termeszetes. Ezzel nem azt akarom mondani hogy ha en nem bulizhattam ott ahol akartam a nalam sokkal fiatalabbak se mehessenek be sehova.

Amiatt hogy mostanaban nem tartanak be torvenyeket, nem kell egybol nekiugrani annak aki igen. Nagyon nem hianyzik hogy valamelyik szabadelvusegben nevelkedett (?) fiatallal az en bulimon tortenjen valami komoly baj, ami miatt engem vesznek majd elo, hogy mer engedtem be. Masreszrol jol akarom erezni magam es szeretnem ha sok regi bulizo is lejonne akik az atlageletkor lefelezodese miatt nem jarnak mostanaban tortutemu partikba. Biztos hogy sokkal kevesebben lesznek mintha mindenkit beengednenk, (izgulok is nagyon nehogy rafizessunk) de a hangulat tuti hogy sokkal kellemesebb lesz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:34, 27-03-2002 
pokemon

oxi: hogy mikor, az lényegtelen (tudod, lánytól/nőtől sose kérdezd hány éves! :))
mindenesetre sose szembesültem olyasmivel, hogy személyit kérnek a korom miatt, pedig kb.14 éves korom óta rendszeresen járok bulizni. mondjuk akkoriban még más zenét hallgattam, lehet hogy csak ott nem volt szűrés, vagy azért engedtek be, mert idősebbekkel mászkáltam... passz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:19, 27-03-2002 
original nuttah

Nem is kerdeztem, en is lany vagyok. Noi osszetartas nagyon fontos dolog :) En tul jol tartom magam, kb 10 evet siman letagadhatok, ugyhogy korhataros buliban, vagy ahol meg foglalkoznak ilyesmivel (sajnos egyre kevesebb helyen) alaposan megnezik a szemelyimet es meg is lepodnek. Altalaban osszeszaladnak az ott levo biztonsagiak es kirohogenk (nagyon “kellemes” erzes, de megertem). En is idosebbekkel szoktam maszkalni, ha en megyek elol az egesz bandat ellenorzik. Egyik baratom 29 eves felesegenek egy hetig kitartott a sikerlmeny hogy elkertek a személyijet, mert 18-nak neztek :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 252 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]