i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:24, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 53 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:36, 27-03-2002 

Az tényleg kaki.:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:51, 27-03-2002 

a folyamat nálam is úgy zajlott le mint 4/4, annyira behaltam matt black-en hogy már jöhetett volna bármi. ráadásul palotaiékból kb. az utolsó szám felét hallottam, so erről igen lemaradtam. akkor azt hittem hogy no akkor jókor jöttem indul a parti. aztán csak álltam, álltam és néztem (a vizuált :)), hogy most mi van, hátrafordulok: emberek szintén néznek vissza rám, palotai bealudt állva :) én meg kerestem hova üljek. merthogy nem volt rossz, csak a hangfal elé kellett állni hogy ne gémberedjen el az összes tagom.
koma&bones bejött, tényleg, megmentette az estét vmilyen szinten. lee coombs első techzúzda számánál megijedtem és leléptem.
a hely túl nagy, túl hideg, túl sok tér...asszem kihagytam volna. ezt. most. 4-ért. bealvásért.
ja és lehet h. a jobb hangzásért hátrább és absz. a mértani középben kellett volna állni de nekem kissé fura volt. mind1.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:01, 27-03-2002 

Szerintem első osztájú parti volt, cska kevesen voltak, meg a hideg... Matt Black nekem sem teccet, kiveve az elso fel orat, aztan jott a reggi, utana meg ma nem is kevert, hanem csak pakolta egymasutan a szamokat. NAgy csalodas. DE amit utana a Koma&Bones nyomott uh. Az nagyon ott volt
minden keveresnel csinaltak vmi trukkot, es rajtuk a fel coldcuttal ellentétben látszott, hogy élvezik, hogy itt lehetnek. Jelcin rulez....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:48, 28-03-2002 

Nono, azért Matt Black is adta magát a bulihoz, még a Koma&Bones alatt is nyomták együtt a vizuált a vj-vel és éltették a tömeget -mert én úgy láttam azért vannak elegen, csak a nagy térben eloszlott a tömeg - legalább volt hely táncolni. Ja, és Matt ugyebár el is fogadott egy kedvesen felé nyújtott valamit, volt is nagy örömködés... És én úgy vettem észre, ahogy körülnéztem, hogy a legtöbben élvezték a Matt Blacket, volt mozgás rendesen, egy nagy mozgólódó massza volt a tánctér.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:06, 28-03-2002 
breakbeat.hu

Hát ha annyira értetlen lett volna mindenki Matt zenéjétől, akkor mitől volt az a ritkán felharsanó, de most erőteljes tapsvihar és üdvrivalgás a zárószám után? Lehet, hogy kevésbé volt táncorientált szett, de egy különleges élményt nyújtott annak, aki végighallgatta és figyelemmel kísérte a vetítést is... és egyszercsak táncra is lehetett perdülni. Gondolom azoknak volt csalódás, akik egyből ezerrel akartak pörögni.
Jó, jó, talán egy klubban, párnák közt meglett volna a kellően intim hangulat hozzá. Talán.
Ez a tehervagon-porond is kellően izgalmas hátteret biztosított a saját jókedvemnek.

...

HypnoBlog / Facebook / MySpace / Twitter

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:10, 29-03-2002 
ujonc

hello
azoknak akiknek nem teccett matt black szettje csak anyit h ninja bulival soha ne is probálkozzanak többé.
egyébként minden elismerés a szervezésért + megvalósitásért. remek buli volt. még sok ilyet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:25, 29-03-2002 
chi recordings

Egyet kell ertenem az utolso ket hozzaszoloval. Akinek nem tetszett Matt B., nem tudom mit vartak.
Eleg faszas volt e buli.

http://www.myspace.com/cordsound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:49, 29-03-2002 
insgraphizm.com

én KomaAndBones-t vartam, és tényleg faszás volt a buli. De a vonós Berci is jól játszott...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:09, 29-03-2002 
breakbeat.hu

inside: lattalak legelol pogoztal - csapoltal :)
valld be te sikongattal a kiallasok alatt is ;)
"vekkámtudö nekkszt dö nekkszt levá"

HypnoBlog / Facebook / MySpace / Twitter

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:42, 31-03-2002 
pokemon

még csak annyit, hogy legyen még ilyen party!
akinek meg nem tetszett, az legközelebb járjon utána, hogy mire készül. én valami ilyesmire számítottam, de annál sokkal jobb lett!
így tovább, thanx cinetrip!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:56, 07-04-2002 
level boss

eleinte csak azt akartam mondani, h:

<a href="http://www.downtempo.hu/?oldal=hirek&id=1018025199">downtempo.hu szerint</a>, de emellett a kijelentes mellett nemtok elmenni:

<i>"akinek meg nem tetszett, az legközelebb járjon utána, hogy mire készül."</i>

:)) en biztos rossz helyen jartam utana, de nem szamitottam ekkora four 2 da floora.. legkozelebb hol nezzek utana, h ne erjen csalodas?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:15, 10-04-2002 
insgraphizm.com

képek itt
http://web.axelero.hu/inside/wndrgrnd

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:56, 10-04-2002 

Minden fasza, a zene tényleg OK, de nekem egy bajom volt: a hang minősége... Beismerem, h nem egyszerű egy 20m belmagasságú hangárt felkészíteni, de azért a rohadt életbe, az ember azért fizetett ki 4 rongyot, h hallja azt a felvételt, amit feltettek a djk, nem? Matt Black játszott néhány zenét (pl: Africa Bambaataa: Planet Rock), ami hihetetlen nagyot ütött volna, ha nem egy emlékeztetőt hallunk a zenéről, hanem magát a ZENÉt. Jó lett volna. DE ez nem fikázás, én leemelem a kalapom a Cinetrip előtt, hogy ilyen fellépőket ilyen olcsón leszerződtettek. Mert más (rosszabb) szervezők simán elkértek volna akár 1 külföldi fellépőért is a 3-ból simán 3Et. Szóval: Cinetrip: Így tovább!!!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 53 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 2 hours [ DST ]