i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:12, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:12, 10-04-2002 

csak kene egy nagyobb hely mint a vesztegzar, mer ez igy nem az igazi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:13, 10-04-2002 

Lehet kene egy csurgo, meglatjuk...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:44, 10-04-2002 
droid

krejdul:neked most mi is a bajod? azt irtad hogy nem akarsz fikazni megis sikerult... "Az pedig nem gond, ha te jobb kedveled a Frequenciék(bocs, ha rosszul írom le) buliját, de tiszteld kérlek azt, ha valaki, tesz, vagy legalábbis megpróbál valamit tenni a fehérvári partikultúra érdekében." itt erre gondolok... masik meg hogy talan jobban kene fogadni a kritikat nem? lehet hogy marla nem a legeslegdiplomatikusabban fogalmazta meg mondanivalojat attol meg neked nem kellett volna ilyen mertekben felhuznod magad...

monacoi allampolgarsag
:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:45, 11-04-2002 
a38

Szerintem hanyagoljuk ezt az osszeveszes temat! Marla rosszul fogalmazott, Krejdul pedig tulreagalta. ennyi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:47, 11-04-2002 
a38

Ha mar itt vagyok, akkor pletykalok: ugy nez ki egy honapon belul megint megyunk hozzatok! (kork, naiv, bergi) Az elozo party pozitiv tapasztalatain felbuzdulva mar alig varom! BIG UP!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:10, 11-04-2002 
droid

komolyan nem hiszem el...
krejdül tesó: pofa be:)))
te itt még bese mutatkoztál
szintugy marla
itt kevés az igaz nép, de az naon lelkes.
ne akarjatok már itt is demarkációs vonalakat húzni!!!!
inkább lost people-t hallgassatok!!!!:))
na ehhez tartani
g

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:43, 11-04-2002 
droid

igaza van gomanak!!:)
hallgassatok inkabb oket:)))

monacoi allampolgarsag

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:37, 12-04-2002 

Szeva emberek!
Először is kösz a vesztegzáros bulit! (.bergi, kork naiv)
nagyon nagy flash volt, az év egyik legjobb bulija...folytatás??? április 30??ádám, kösz a szervezést! jól érezted magad rendesen:)
xrc: jók lettek a felvételek, amiket az ádám mutatott, kár, hogy a minidisc elemfüggő:)
goma: jó a trip-hopos lost people!
üdv mindenkinek, ja és ne alkossatok úgy véleményt, hogy ott sem voltatok...(marla)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:02, 12-04-2002 
ujonc

van ahhoz kis trafó is ám. köszi GFM-Pécsnek érte.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:21, 12-04-2002 
droid

üdv
mámegin nem vok képben
ki v marla, és ki v csillár, vagy egy és ugyanaz emberhez szólok???:)
anyám, kivok rendesen:)
és honnan van neked elveszett triphop?
namind1
télleg iszonyat buli volt!!hát igen, ezek a mai csodalemezjáccók...:)))))
krumli:sztem vesztegzár nagyobb, mint csorgó, csak egy hátránya van ( a ti szemszögötökből), hogy nem lehet szabad drogfogyasztás!!!rizikós egy csöppet!
ez nem oltás, csak máshogy fogalmazz,pls!
g

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:46, 12-04-2002 

Üdvözletem mindenkinek! Eloször is elnézést kérek, minderkitol, akit megsértettem az elobbi beírásommal, abszolót nem annak volt számban. Különösen elnézést kérek Freq.éktol, a mondat valóban igen félreértheto. Azt, hogy nem bírom a kritikát, azonban nem ismerem be, én tisztelem az építo kritikát, (és magam is ilyen véleményeket próbálok alkotni). Nem szeretném, ha ez a beírás további vita tárgya lenne. Külön köszönetet szeretnék mégegyszer a fellépoknek, gomának(a lemezjátszók miatt), s természetesen xrcnek, a felvétel, s az RCAelosztó miatt. Azt beismerem, h nem szoktam ide sokat írni, teszem ezt azért, mert nincs mit mondanom. goma: bocs h ezzel a randa beszólással kezdtem az itteni pályafutásomat, nem ismerem a netes protokollt:-) Summa summarum: a múltkor valóban túllihegtem a dolgot, de az egész akkori véleményemet vállalom, és bocs mindenkitol, aki fikázásnak vette. Marla: remélem te sem haragszol, a legközelebbi fehérvári bulin megihatnánk majd a pertut:-) goma: Csillár, vagyis Csabesz az én jó
barátom, nálam hallotta a zenéteket. Ja, s még valami: A már oly sokat emlegetett buliról készült felvétel xrcnek, s a GFMnek köszönhetoen, melybol egy fél órás ízelítot feldobok majd a netre (késobb megírom majd, h hol elérheto. béke

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:23, 13-04-2002 

öööö...két napra elszállt az internetem
öööö...a gáz, hogy mindez akkor történt,amikor épp elküldtem volna a válaszomat krejdülnek!...ööö...hát ezt megúsztad!...smivel nem szoktam ismételgetni önnyön magam,röviden csak ennyi.:..............

nem toom miéé köll itt szentlélekeskedni!!bár ez a goma-atyaúrísten stílus sem gyere be!
csillár :te meg máskor olvasd el rendesen amit írtam,aztán rájösssz...kössssz!!!
endris :Kössz a bevédést ! cukorfalat vagy:...a te abdiplomatád!
de a lényeg a lényeg :Fasza buli vóóót megen!
...bár egy kicsit csalódott vagyok!!Freqency:!!!hol van a régi lelkesedés az arcotokról!?hosszu sietve fáradtan távozott...drazseénak meg csak a "megfáradt"szemeit láttam...
én még emlékszem az első nehezen összehozott bulikra a jungleeban ahol zúzott a nép és csorgott az izadság a dj/k/ fejéről...hmmm nem fika meg ijenek,de valami akkor is hiányzott...viszont jóól kenytétek srácok!!!Győr szintén ezerrel!! Folyt kövi?!????
M

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:26, 13-04-2002 

Sikztah, Gordon és a magam nevében is big thanx to the Frequency crew, köszi a lehetőséget, meg köszi hogy volt hol punnyadni hajnalban buli után... :))) Folyt. köv. Győrben április végén...
Ja és drazsé: Usual Suspects Syndrome E.P. igen kellemesen érintett... :)))
Végül de nem utolsó sorban, köszi mindenkinek, aki ott volt...
Sziasztok!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:19, 13-04-2002 
droid

szerintem nem tunt el a lelkesedes max ok is faradtak voltak... a hosszu meg kulonben is mar dolgozo ember:))

goma:fincsi a cd! mondjuk nekem meg mindig a mother tetszik a legjobban:)

hosszu:csinaljatok promo cd-t ezerrel aztan majd megprobalom eljuttatni ahova kell:)

monacoi allampolgarsag

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:05, 14-04-2002 

endris:félreértettél!Igazából nem a pult mögött volt a problema...hanem a "porondon"!a srácok jól nyomták, mint mindig!!
MI VAN VELETEK FEHÉRVÁR!?...vagy csak eccerüen punnyadás volt otthon!...meg a hordók mellett....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:48, 16-04-2002 
ujonc

valami tényleg nem volt renben !!!
Bár ezzel inkább csak magamat szeretném hibáztatni!! Szerintem az egyik probléma ami a V.zár számlájára is irható az az ,hogy a csütörtök esti bulit nem hétfön reggel kell kiplakátolni !! Szerintem elég nagy reklámhiba volt ,másrészröl meg a szokásos "emberadag"hoz sem jutott el a buli hire!! Bár ????tényleg kevessen voltunk,és sajnos a győri vendégeink neve sem tudott a plakatokra kerülni,ami az észrevételeim szerint mindíg csigázza az embereket(mármint a vendég djk)
Azért kössz Sikstah-nak és a másik 3 skacznak is h. lejöttek (big-up Győr)
Marla !::az a "fáradt szemek szindróma"(nyugi nem vettem fel)egyrészt a bennem rejlö alkoholszint miatt is másrészt a maganéleti problémáim miatt volt!!
Én amugy ugyanojan szívessen játszok 1 embernek is mint 100n ak !és ezzel a hosszu is így van!sajna neki reggel jelenése volt egy kiadós orvosi vizsgálaton és ..... !!!!+ ottvoltak a vendégek akiket kellett hagyni érvényesülni!!! szerintem ez máá nyomos indok !!(Segítőorsi megmenti hosszut a nagy kátyuból)
De én azé köszi mindenkinek akik eljöttek a Frequency nevében és remélem a kövire mégtöbben eljönnek ,és megprobálunk miis minnél többet megtenni ennek érdekében!!
Ezzel a csütörtökkel az a baj h.a hétvége elötti utolsó hétköznap! ki mit szolna(hamár ugyis hétköznap kell)mondjuk egy keddhez vagy szerdához???????????
Én csak azért gondoltam erre mert a Kodolányis emberkék csüt. estére igen csak lelépnek akik a potenciális halgatok igen nagy zöme lehetne!!!A hétvége sajnos kisütve, mert sem a Veszteg sem a Bahnhoff nem igényel dnb-t a bevált funky vagy részeges breakbeat helyett!!DE EGYSZER ELJŐŐ AZ A NAP......ÉS JAJNEKTEK FÖLDI HALANDÓK !!!!!!!!!!

by:sZuLa

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:28, 16-04-2002 

Hidd el, az a nap nincs is már olyan messze.
A "részeges" pozitív vagy negatív metafora nálad?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:20, 16-04-2002 
droid

kicsit megijedtem csütön
oanszép növekvő lineáris függvény volt mostanában a fehérvári dönöbö élet, és most...mixek maximumon, hangulat minimumon.szula, most megint nézőközönségetek volt:(amuygis fos sztem eza 7közbeni ácsorgás. majd nyáron jobb lesz.
ha akar vki jönni majd pestre bulinkra, scak hívjon
ja meg vmelyik vasárnap 22-24h ig ztenélünk az ujvárosi rádejóban (93.1 asszem)
fos

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:35, 16-04-2002 
droid

goma:mi ez a pesti buli?!?

nyaron telleg talan beindul a dolog es utana lehet hogy mar hetvegen is lesznek majd bulik:)

monacoi allampolgarsag

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:34, 16-04-2002 
ujonc

hey Drazsséé!a fütty a pályához tartozik-é-e??gindááár!!!!brékobréko a csjod Zita:))

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 66  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]