i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 15:21, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 04:02, 06-05-2002 
ujonc

ad 1. errol a bulirol en magam 1 azaz egy darab plakatot lattam a varosban osszesen, azt is az elmult het kozepen (pedig azert szoktam figyelni), szoval tenyleg nem mondhatni, hogy elarasztottak volna a varost reklammal. talan emiatt sem hemzsegtek az emberek. persze az okfejtesed attol meg tobbe-kevesbe all.

ad 2. mi a baj a klasszikusokkal meg a nepdalokkal? :-))) de most komolyan, ha arra tobben odafigyelnenek, szerintem mar azzal is jobban jarna mindenki, meg az elektronikus zenet tekintve is. a jelenkori elektronikus zene a vilag zenetortenetenek csak egy aprocska kis szelete, nem biztos, hogy ezt tul kell hangsulyozni. de lehetne peldaul a jazzt is komolyabban venni. nekunk gimiben viszonylag jo enekoraink voltak (tartalmilag), megse kerult elo a huszadik szazadbol Bartokon, Schonbergen meg hasonlo zeneszerzokon kivul mas.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:12, 06-05-2002 

Hát ez király volt! Annak a 30 embernek, aki ott volt és túlélte az easylifenatural ultraidegesítő set-jét már könnyű dolga volt, mert Cedar nagyon zsír volt, Marcel meg egyszerűen zseniális. Vincent-nek csak az első pár számát hallottam, de gond azzal sem volt, csakhát keverni nem tudott az arc. :)
Mivel a szellőzést még mindíg nem oldották meg, nem volt akkora gáz, hogy nincsenek annyian mint egy zsezzenbézen, de még egyszer ennyien azért befértek volna.
Múgy én egész héten csak a Cookin' plakátot láttam mindenhol, még hazafelé is láttam vagy 20at.
kheep shit rheel

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:02, 06-05-2002 

ja nem a klasszikus zenékkel van a baj, sőt! én is nagyon szeretem..lehet, hogy nekem az énekórák nem ragadtak meg túlságosan, mert kb az afrikai törzseknél ragadtunk le, akik megteremtették a munkával a zenét..hehe..de én is erről beszéltem, hogy kicsit a másik ágakat is bele kéne vinni, mint a jazz, vagy akár a világ zene, vagy a gitárzene, akár rakjanak be az órákba pink floydot vagy jimi hendrixet...ehhe.., hogy a gyerek tudjon minél többől meríteni..csak ne a könyveknél, meg a betanult módszereknél ragadjunk le..
és mielőtt félreértés történne, nem akartam túlzó leolatásba menni a magyar djkkel kap.ban, mert sok kedvencem magyar..csak azért valamennyire rajtuk is múlik, hogy mit hallgatunk.
és mondom, leginkább talán a marcelt sajnáltam, mert játszik itthon...30 embernek..amikor külföldön játszik 300nak..lehet, hogy télleg csak a hírdetéssel volt gond, hogy túl későn és stb, de akkor meg intézzék úgy, hogy tudjunk róla, meg egyáltalán ismerjük meg. mert pl én nem hallottam még sose játszani, és szívesen belehallgattam volna tegnap..úgy látszik nem voltam elég türelmes..
na azért remélem nem volt teljes kudarc a tegnap este a szervezőknek-legalább tanultak a hibáikból we hope

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:56, 06-05-2002 
original nuttah

>Vincent-nek csak az első pár számát hallottam, de >gond azzal sem volt, csakhát keverni nem tudott >az arc. :)

lehet azert, mert olyan reszeg volt, hogy egyszer szabalyosan nekiment a falnak. :)

the bird is the word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:57, 07-05-2002 
ujonc

Nem annyira értem én ezt a dolgot!
Nem volt hirdetve??? ...hát azért elég sok plakát volt, és azt gondoltam, az talán jelent valamit, ha ilyen helyeken is szó van róla, mint az IPC.
...szóval azért lehetett tudni erről a buliról.

Zeneileg teljesen egyetértek Stalkkal. ...de azért az easylifenatural alatt is volt néhány jó szám, csak akkor nagyon túlgerjedt a hangerő!
Marcel eddigi (általam hallott) legjobb live-ja volt szerintem!
...megnézném az angolok fejét, amikor először lép fel egy GoodLookin bulin Londonban!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:50, 08-05-2002 
crate soul brothers

Most játszott a Marcel úgy három hete Londonban, csak Carmel néven, a Fluid Ounce kiadó buliján. Shuriken barátom szerint nagyon komoly volt, és az volt most szombaton is, csak éppen a nagy Carmel slágerek (Harakiri Blues, Nujazzkiller) maradtak el... Na reméljük, majd május 25-én... ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:48, 09-05-2002 
ujonc

Mi is varhato majus 25-en? Please clarify this ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:00, 09-05-2002 
ujonc

..rossz hír, de valószínűleg semmi!
A 4-i töménytelen mennyiségű embernek köszönhető anyagi veszteségből és érzelmi károkból kifolyólag 25-e kilőve.
Majd csak később lesz a nagy ütés, de arról (felhatalmazás nélkül) nem akarok én beszélni!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:04, 09-05-2002 
ujonc

Keyser!
Marcel -legjobb tudomásom szerint- nem a számait játsza a fellépéseken! Használ néhány elemet belőlük, meg egy csomó direkt fellépésre írt elemet...
...de olyan nincs, hogy namostakkor Harakir Blues!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:55, 09-05-2002 

ahogy én toom félig jazz szerű improvizatív cucc ez az egész...félig mintha dj-ne hiszen élőben teszi egymásra az elemeket...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:08, 09-05-2002 
ujonc

"félig Jazz szerű"
...de most itt nem a stílusról van szó.
...meghát azért ez erőteljes túlzás is. Maradjunk annyiban, hogy vannak Jazz-indíttatású zenéi!
Ne haragudj, de az egyetlen helytálló kifejezésed az "improvizatív" volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:35, 09-05-2002 
ujonc

Valdi.
Hát akkor asszem többé-kevésbi ugyanazt gondoljuk! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:22, 09-05-2002 
ujonc

Azert nem jonnek el a GLO nagyagyuk, mert nem mentek el az emberek 3000 forintert itthon aranylag ismeretlen Cookin`-os nevekre, akik raadasul zeneileg sem a 'kozismert' GLO-sound-ot hoztak?
Furcsa logika. Szvsz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:29, 09-05-2002 
ujonc

Patek: "A 4-i töménytelen mennyiségű embernek köszönhető anyagi veszteségből" ...
Gondold mar at egy kicsit, mielott ilyeneket irsz... szted miert voltak kevesen?
Kegyetlen ez a csovegi szemlelet, oregem... :o(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:39, 09-05-2002 
droid

[Peti], teljesen igazad van, az hogy szívás/nem szívás, a szervezők gondja, nem pedig a közönségé. Nyilván mindenki arra megy el, ami érdekli, amire kíváncsi és amire hajlandó pénzt is áldozni. Ez a Cookin' est ilyen szempontból nem jött be.

Az, hogy a május 25-e elmarad, és nem jönnek el a GLO-s nagyágyúk az egyszrűen annak köszönhető, hogy egy kicsit óvatosabban kell kezelni a dolgokat. Durva lenne, ha a Future Engineers is kevés ember előtt játszana. És nem is a pénz a leggázosabb.

Ezért annyi történik, hogy egy kicsit változik a sor. Ez most nem elmarad, hanem kimarad és helyette szeptemberben nyitjuk a szezont egy LTJ Bukem látogatással ennyi. És utána jöhetnek újra a többiek!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:09, 10-05-2002 
ujonc

:( sajnálom, h elmarad a 25-i buli, és azt is sajnálom, h ilyen okokból kifolyólag ( is ), mint ez a szombati cookin' bukta. én nagyon vártam már egy glo megmozdulást végre.
ha nagyágyúk jönnek, akkor az emberek is mennek, ha glo-ról van szó, és ki is csengetik a 3 ropit szerintem.
ha nem lesz, és be is volt tervezve ( hirdetve ), akkor az bizony elmarad.
reméljük, ha addig nem is, de össze fog jönni a szeptemberi móka.
hajrá!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:33, 10-05-2002 
ujonc

petike
Nem a "GLO nagyágyúk" gondolták meg magukat, hanem a szervezők látják talán egy kicsit kockázatosnak a dolgot. ...amúgy meg ("közismert GLO sound") a GoodLookin baromira nem csak a jazzy dnb-ről szól!!!)

...amúgy meg kiragadtad a mondatom első felét!!!! ...aztán reagáltál rá valamit, amivel nem is mondtál semmit, nekem ellent meg pláne nem, de azt primitív stílusban!
...mindegy!
Gratulálok, Petike!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:39, 10-05-2002 
droid

sztem azé a 25i buli jóval több embert vonzott volna, mint a mostani.. de hát a szervezők pénze.. ők tudják..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:19, 10-05-2002 
ujonc

Ez nem csak pénz.
Vincent és Cedar előtt is beégés az ilyen kevés ember, gondold meg milyen ez nagyobb neveknél.
Persze, én is úgy gondolom, hogy azon sokan lettünk volna, de ez előtt a buli előtt is úgy gondoltam, hogy pár százan azért lesznek!

Az árról meg annyit, hogy nemrég volt egy buli, amin csak magyarok játszottak a Kashmirban (Marcel, Yonder, stb.). A jegy (ha jól emlékszem) nem volt sokkal olcsóbb, de nem lehetett megmozdulni!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:31, 10-05-2002 
droid

patek: nah azon ott voltam.. asszem 2500 volt a jegy, bár én ingyé mentem be.. ;)))
De Yonder pl. sokkal ismertebb hazánkban, mint Cedarék.
És akkor ráadásul még nem volt nyár. Sztem sokakat elriasztott a várható tömeg és a velejáró írtózatos meleg, ami a Kashmirt jellemzi... Én pl. ilyen jó időben nagyon meggondolnám, hogy elmenjek a Kashmirba bulizni.. tök mindegy, hogy ki lép fel... de hát ez már múlt idő..

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]