i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:09, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 53 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 01:46, 06-05-2002 
ujonc

sajnos vana egy elszomoritó torténetem:
miután nagy nehezen rájottem hogy jo helyen járok, megkérdeztem pár szembejövő fiatalt hogy merre is van a pacha. kb 30 méterre voltam a bejárattol :))
de... a szembejovo fiatalok: breakbeat jam re mégy ?
modom igen
majd : htá kevesen vannak... meg lepusztult arcok.
na erre no comment.
csak talán annyi: hogy mikor bementem elsoek grasshop gergo meg marvin arca tévedt a szemem elé, s persze a bb.hu -s társaság egy része.
ha ezek "lepusztult arcok" akkor jobb is hogy ezek az emberek eltávoztak a pacha falai közül.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:49, 06-05-2002 
ujonc

és nem jonnek breakbeat buliba.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:05, 08-05-2002 
trance wave

hat igy alakult!:( abba is hagyjuk a dolgot nyarra. nincs sok ertelme a sok szabadteri muri kozott. viszont oktoberben remelem lesz ertelme ujraeleszteni a topicot!:))
addig is: may the funk........

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:40, 08-05-2002 

Cimborák, miért nem lehet rendesebben megszervezni egy ilyet, mondom miért:
Ha 1500 hufra számoltok, akkor legalább ne ezret hirdessetek meg a szórón, nem azaz ötszázas, de erős lehúzás jelleget adott rögtön a partinak... aztán:
Faternak én a színét sem láttam, akkor inkább ne is hirdessétek meg.
A létszámról nem ti tehettetek, a zene pedig szerintem q jó volt.

Már más kérdés, hogy tényleg nem létezik, hogy csak ennyi bb-fan van fővárosunkban. Legyen azoknak jó példa racs lelkesedése, akik lustaságból nem mentek el (ha olvassák ezt), meg hogy reggel negyed négykor bizony nekem is gyalog kellett nekivágnom a soroksári hazaútnak (még ha nem is végig kellett gyalogolnom).
Nyáron pedig szerintem az egyik legnagyobb durranás lenne kivinni a szabadba ezeknek a partiknak a hangulatát (full-moon breakbeat, vagy vmi hasonló lehetne, ha a break fejlődése így folytatódik :) ...).

Ui: Évi! Ha ezt olvasod, akkor írj nekem, tudod ki vagyok...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:45, 08-05-2002 
ujonc

Én is gerjednék ám rá!
Csak hát még a legelsőre odamentünk Stalk-kal meg Ryu-val meg még egy páran, és annyira kevesen voltak, hogy az lehúzott és elhúztunk! :) (Stalk végül asszem bement...)
...sajna, mert nyilván ez egy ördögi kör, de nem volt kedvem kiadni 1000 Ft-ot, hogy leüljek kávézni. :(
...de esetleg meg lehetne tényleg játszani egy jókis szabadteret!
...talán sokan vannak úgy, mint én, de ha már jó előre elkezdjük megdumálni mondjuk ITT, hogy mindenki jöjjön, akkor leszünk elegen!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:12, 08-05-2002 
ujonc

tavaly volt mar szabadteri bb_jam v valami hasonlo'.. west_balkanon csutortokonkent(ha jol emlexem, de lehet szombaton :] ). tb_gon es marvin leptek fol.
sot! 1szer elcsiptem 1 NEO li(v)e aktet is...
yo volt na!
iden is lehetne...
feel dat break'n'beat!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:12, 08-05-2002 
original nuttah

Na, wb... Az is siralmas volt. Rendszeresen en es az az x ember volt ott akiket lerangattam (a szemelyzeten kivul). Monnyuk engem nem zavart. Zene szupi volt, nem leptek a labamra es sorert se kellett sorban allni.

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:07, 08-05-2002 
ujonc

dst: télleg a pacha miatt kellett 1500 at leszurkolon a bejáratnál. szerintem a fater jobb hogy nem is ment le. jobb volt hallgatni a lelkes grasshopot, mint a már bizonyitott palotait. mondjuk ez az én személyes...
palotait láttam már elégszer :)
meg szerintem sirva is fakadt volna.
DE!!
szerintem egy szabdtéri buliba énis benne volnék csak ne legyen pont a vizsganapjaimon :) ha nem lessz akkor ott a helyem! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:46, 08-05-2002 
trance wave

1500 ert sorry! valoban Pachas jofej magan akcio volt. minosithetetlen. hiaba szoltam a portasoknak, csak azt hajtogattak hogy a fonokseggel kell megbeszelni. persze a fonokseg epp Ibizan lazult, ugyhogy konnyen volt nagy a szajuk.
Palotai meg aznap szolt, hogy megy Szegedre. ilyenkor nem nagyon lehet mit csinalni.
szabadteri mokak meg lesznek böven. lesz WBreak, lesz ket ingyenes Optimal buli is amin lesz breaks.
most penteken meg akinek van kedve jöjjön ki a Pazmany P. egyetemre (vmi egyetemi napok), Zsolttal nyomjuk harmasban-all night long

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:50, 09-05-2002 
chi recordings

Break lesz boviben... jovo szombat... Cinetrip: Breakneck (TCR-UK)... jun.7. Stabilizer (West Balkan Szabadter es ingyen!)... jun28 Kecskemet ZED (Meat Katie), jul5 Sopron VOLT (Freestylers), jul12 Tokaj, Hegyalja (Tayo)... es meg a tobbi :)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:58, 09-05-2002 

ezt nem hiszem el!!!!!!!
kevin: mondd hogy nem álmodom
meat katie + tayo igenigenigen!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:02, 09-05-2002 
ujonc

Az a 2hetente csütörtöki WB tavaly jó volt. ...kevés ember, az tény de akkoris jó volt! :)
Idén nem lesz?? Többen vannak. Már a nyitás másnapján voltam idén ott, és kurva sokan voltak ...pedig DJ Pozsi volt... pffffffffff! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:39, 16-11-2002 
metalhead

old skool breakbeat jam volt 7vegen...
volt valaki?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 53 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 2 hours [ DST ]