szevasztok
tényleg szép volta taxi zoom páros isten, jó ötlet hogy lehívjátok az ismertebb neveket.viszont ők nem hívnak titeket cserébe pl1 airbag buliba.na szal egerundort ha lehíjuk,jönnének nagy immel ámmal, és cserébe egerbe lenne 1 szfvári okitás. ujvárosi arcokkal is felvettem a kapcsot, és odais mehetnénk.7végén lenn voltam náluk és sztem iszonyat nagyot ut a hely. egy kiszeparált vidámparkban van a hely egy miniállatkert mellett.

a hely oldalát kiszaggatták, és betettek helyére 1 csuklós jó őreg volán bászt.nagyon nagy tánctér,elfogadható árak, minden szép.jó szellőzés.nagy dj pult meg ilyenek. a közönség is naon vevő ezekre a megmozdlsáokra.oan pipk vannak hogy behidaltam.(és mind engem akart.

)és nem nyalják a csajokat körbe a kiéhezett kanok.jeee.megbeszélem velük hogy had mennyünk mi oda előbb, és utána meg ok jonnének le,ok?amugy faszán csinálják.csak semmi warm up, durr bele a közepébe:)ozonnal beszéltem,ot is letom zsirozni, bár nem azzala szándékkal mentem oda hozzá, hanem mert ki akar ADNI 3 nótánkat.jeeee lesz vmi naon undorgrund kiadás, triphop a közzéppontban és arra kell 3 nóta.oan 100 db jön ki belőle, mer annyira van zsé, de ha naon kapkodják az emberek hát majd utána nyom.juhhéj majd akinek kell ien példány, irok pontosabb infot, hogy mikro jon ki, hol lehet kapkodni utána. akar szervezni egy labelt, ahol vágatnának ki nagy sebességgel dubplatetekre,jee.csak ez még naon jovo zene.
na, vasárnap is jo volt, csak a jancsi nem illett a képbe.egyszer megtanulhatna keverni(főleg minimális 4/4en nem oan agyrém eltalálni az ütemet...) pénteken, jee estfm t mindenki hallgatni tewssék, már csak azért is, mert lesz lost people,ugye?:)na alakulnak a dógok, fehérvár powah:)
plá
g