i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 10:12, 22-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 69 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:41, 10-03-2001 
soulproof

a baj az, hogy ez a frekvencia dolog is teljesen politika. máriarádió nyalás az egyháznak meg konzervativ jobboldali látszat szarság (mint a drogtrv) a cigányrádió meg pacsi európának meg kisebbségvédelem

mind nagyon szép, de ez mind csak keret , zéró tartalom, csak pofon a szarnak.

a tilosban van tartalom, ki milyennek tartja, az ő dolga, de magyarországon továbbra sincs olyan zenei rádió ami mostani zenéket nyújtana mostani érdeklődő fiataloknak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:13, 10-03-2001 

2 kidd: nem tom mér hiszed, hogy nem adnék, ha lenne igazi keresetem, első utam a rászorultakhoz vezetne, de nem egy rádióhoz, amit amúgy szeretek.
Honnan a fenenagy rosszindulatod?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:53, 10-03-2001 
droid

hát elolvastam a hozzászólásokat...szerintem is baj, hogy a tilos nem kap helyett azaz frekvenciát, de azért erről nem a roma rádió tehet, amúgy nem tudom mit tudtok a roma rádióról, de amit olvastam és hallottam róla egy igen jó kis rádió lesz, szóval nem kellene így látatlanba leírni csak azért mert ők kapták a frekvenciát a tilos helyett
a tilos nekem is hiányzik de erről az ortt tehet, bár én nem értek hozzá, de nem tudom elhinni, hogy nincs annyi szabad frekvencia, hogy a tilosnak is jusson egy, szerintem szégyen, hogy egy ilyen múlttal, kultúrával, hallgatosággal rendelkező rádió mint a tilos, nem kap helyett

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:55, 10-03-2001 

Igassag szerint sztm az igazi problema, hogy sok a roma. vagjuk le mind, akkor lesz tilos. legalabb tudjuk mar sok a skinhead az ortt koreiben is, elvegre is ki tenne ki par vedtelen "HADDZSAMAN"-t ilyen megprobaltatasoknak...ugyan kerem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:09, 10-03-2001 
impulsecreator.hu

aki ilyet ír le, az nem hallgatott sok tilost... vagy csak nagyon el van tévedve.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:17, 11-03-2001 
partiarc

nem tudom,lehet,hogy szarul hangzik,de inkabb tilos,mint roma radio!
to deedee:ne sertodj meg,de ez hulyeseg:
ha lenne igazi keresetem, első utam a rászorultakhoz vezetne, de nem egy rádióhoz, amit amúgy szeretek.
persze!nem hiszek neked,de ne haragudj,en ilyen vagyok.
pisz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:15, 12-03-2001 
pokemon

Egyertelmuen politikai dontes szuletett. Ha a Maria radio nyer, akkor mar nagyon kilogott volna a lolab, hogy csupa jobbos, konzervativ, stb. radio nyer (lasd Pannon radio is), a masik oldalrol meg senki. Ezert nyert egy radio a "masik oldalrol", de persze nem a Tilos, hisz az akar meg vizet is zavarhat. Amit egy roma radio nem fog megtenni. Mert azt foleg csak romak fogjak hallgatni. Semmi veszelyt nem jelent, csak a romak kozt terjeszt esetleg barmifele ideologiat, az meg kit erdekel, ugye? Es meg jo pont is, mert kissebbseg meg minden. Ezert nincs szerintem tilos.
Amugy viszont orulni kell, hogy legalabb roma radio van es nem meg egy pannon szarsag. Ne bantsuk oket, megerdemeltek mar egy frekit. Ha rajtam mulna, meg a Maria radionak _is_ adnek. De persze legeloszor a tilosnak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:43, 12-03-2001 

Háát... Ha arra várunk, hogy a mi szcénánkat (értsd itt az összes modern elektronikus zenét) kultúrális alapon elismerik, és erre hivatkozva frekit biztosítanak nekünk, sokáig kell várnunk. Nem azt mondom, hogy ne harcoljunk érte, azt kell, tévedés ne essék, de... szal ahol a modern tánczenei kultúrát egyszerűen "drogosok gyülekezetének" titulálják, "akiket idővel úgyis bezsuppolunk", na ott nem biztos, hogy lesz freki, és erről nem a máriarádió meg a romarádió tehet...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:25, 12-03-2001 

legalabb underground marad a zene.
persze csak szarok. igy csak a burzsoa reteg tud hozzaferni(ld. internetezok),es ez nagy minusz.a partyk meg dragak,es ez a masik nagy minusz.a szegenyebb retegnek marad a dizsi.hajra magyarorszag!!!
ajanlok egy jugoszlav oldalt(nem dnb,hanem underground):www.crsn.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:55, 12-03-2001 
impulsecreator.hu

Ezt is érdemes lenne szerintem napirendre tenni potenciális fórumként és megvitatni: mennyit változott maga az underground fogalma, mondjuk az ősi 92-93-as, paradicsomi álllapotoktól számítva? Rettegek attól, hogy egyes műfajok populáris higítása folytán(lsd. 2step, bigbeat) a valaha ádáz, földalatti metróként dübörgő u.g.-vonal elkurvul és lassan elhalálozik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:09, 13-03-2001 

Az elején: nem szabad elfeledni, hogy kábelen azért aki jó helyre született, tudja fogni (103.7 MHz)

A döntés sejthető volt, már a február 24-i Türelmi zóna hangulatát is elcseszte valami testületi kiszivárgás - de nem ez a lényeg.
A Tilos nem CSAK zenei adó volt (noha ebben a fórumban természetesen ez az oldala a fontos), és éppen ez lett a veszte. Mert kit érdekelne, ha csak zenélnének egész nap? "Sok bolond a marha zenéit nyomatja. Na és?" De ebben a rádióban beszéltek is, például a problémákról. (És milyen jól!) Csak sajnos magyarországon (kisbetűvel!) élünk. Ott, ahol a szabadszájúság, a függetlenség (úgy is, mint zsarolhatatlanság), a kreativitás megtorlást kíván, ahol az, akinek az igényeit nem elégiti ki a dunabuis rádió, jobb, ha lehúzza magát a vécén - de nem ragozom. A _mai_ magyarországon, a _mai_ viszonyok közt én - sajnos az eszem (tegyük fel, hogy van olyan nekem) ezt mondatja velem - csodálkoztam volna, ha frekit kap. Persze az érzelmek mást követeltek - de az érzelem nem jogi kategória.

És szerintem ha valaki akar még az életében az éterben Tilost hallgatni, akkor az egy százalékát _pont most_ nem valami veszett állat- és környezetvédő kommandónak adja, hanem A RÁDIÓnak: 18002454-1-42

A politika meg bekaphatja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:30, 13-03-2001 
ujonc

szerintem egyszerűen arról van szó, hogy a tilost kikapcsolták, a roma rádiót meg bekapcsolták. nekik biztos több ismerősük volt a megfelelő helyen. kicsit mintha túl lenne spilázva ez a "mindent kimondó" rádió-téma. nem hiszem, hogy ez bárkit is érdekelt volna, mert objektíve nézve a tilos hallgatóinak száma igen kicsiny volt (mondjuk egy kereskedelmi rádióhoz mérten).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:09, 13-03-2001 

Mescalito: Na jól van, de szerintem nem illendő egy mittudomén, mindennel egybevetve kb. 10 millióból "tengődő" rétegrádiót egy ennek többszörösével garázdálkodó kereskedelmi rádióval összevetni - nem ugyanaz a súlycsoport.
A mindent kimondás, a szabad beszéd meg - fixa ideám - ma, itthon, veszélyes. (Nem számomra.) Ennyi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:34, 14-03-2001 
ujonc

kisb:És szerintem ha valaki akar még az életében az éterben Tilost hallgatni, akkor az egy százalékát _pont most_ nem valami veszett állat- és környezetvédő kommandónak adja, hanem A RÁDIÓnak
------------------------------------------------------------
Habzik a szad nem zavar ? TE vagy a veszett: )
Igy a lenyeget sem vagy kepes eszrevenni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:06, 14-03-2001 

akut: ja, a hülye burzsuj netezők, meg a még gazdagabbak, akik partikra is lejutnak... Ki kéne őket irtani, a pénzüket meg elvenni, majd venni egy szgépet neked, hogy tudj netezni...:) Ez nem erről szól, most csak így elérhető a rádió, nincs más megoldás, netezni kell, vagy upc-körzetben lakni...

Hobglobin: az undergroundot már többször eltemették, szerintem most tart a kurvulásnál, hogy meghal-e, háát... meglátjuk...

kisbé: off nem almádiból? on nem biztos, hogy az én 1%-om segítene a tiloson, így maradok a heim pál gyermekkórháznál, nekik még mindig jobban kell... amúgy egyetértek...

mescalito: nem hinném, hogy a romáknak ilyen messzire érne a kezük...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:04, 14-03-2001 
partiarc

akut:nem csak a burzsujoke a vilag.mashol is lehet am netezni!pl:melohelyen!(csak vigyazz)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:35, 14-03-2001 
impulsecreator.hu

-------> toma: féltem eddig kijelenteni, de szerintem az underground gyűjtőcimke már eltűnt, talán az independent létezik még.
Őszintén szólva azért vannak fenntartásaim néha mondjuk a DnB-vel (és ilyenkor igazságatlanul, de gyakran szidalmazom a stílust, pedig nem kéne), mert az az eltéveszthetetlen u.g. ízt már nem érzem a számban...az u.g. már nem rejtett gyümölcs, hanem közcikk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:46, 16-03-2001 

toma: off. nem. :)
off2: jolvan, mindenki oda adja az egy százalékát, ahová akarja, én csak megemlítettem, hogy van a tilosnak is adószáma. Az állatvédőktől meg bocsánatot kérek: ők nem veszettek. De ezzel végem. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:32, 19-03-2001 
impulsecreator.hu

Egy másik felmerülő kérdés a Tilos Partik sorsa: a rádió haláltusájával párhuzamosan dekadencia figyelhető meg a hajdan úttörő trippeken., lsd. utoljára Dom&Roland.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:31, 20-03-2001 
impulsecreator.hu

Nem az I&I Records-zal szervezték meg karöltve a tilososok? Mindegy... továbbra is kitartok álláspontom mellett.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 69 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]