Huhh, a szokásos 'jó buli volt + kössz rendezők' felett amik így érdekesek és eszembe jutnak:
- lesz még a Citadellán valaha buli?
- miért nincs valaki, aki lezavarja a 'hivatásos táncművészeket' a színpadról? főleg amikor szett közben cseszegeti a-sides-ot aláírásért..
- jó, hogy 10-re lett behírdetve d-kay, annyira jó volt 10-kor már ott lenni, még alig voltak, tényleg tökre megéri korán érkezni
- óriási hálám, h jó volt a hang.. szinte mindent elronthatott volna. mondjuk a két szinpad csendesebb résznél összehallatszódott, de ha nem így van, akkar meg azon panaszkodnék, h mennyit kell gyalogolni köztük
- véletlenül kihallgattam ilyen droid-féle beszélgetést. freshék játszák a barca-t, ők csalódott arccal: "nem tudom, olyan lightos ma ez a badkampani". felcsendülnek a spaced invader hagfoszlányai, hírtelen váltás: mosoly az arcukon, és sorban végigpacsizzák egymást kis társaságukban!!!

persze semmi közöm ahhoz, h ki milyen zenét szeret, ez a magán ügye mindenkinek, csak ez hátha másnak vicces volt.
- ami ennél is komolyabb volt. 40 éves forma (nagyon becsülöm őket, h még járnak bulizni), csápol, mosolyog rám, persze viszonzom, erre odahajol és ennyit mond: "itt a fiam!" ... "élete első partyja" !!!

) Mekkora!! Ha olvassa: üdvözletem neki és a fiának!
- a végére én is elfáradtam, és eljöttem. mi volt a rendőrökkel? bejöttek terepszemlére??
Viszont a legfontosabb kérdésem -> egy számot keresek: d-kay előtti dj utolsó száma volt, egyben az első nem funkos, hanem félig "zúzósabb" zene. Arra pontosan emlékszem, hogy ezen szám alatt d-kay nézegette a keverőt (asszem cd-t dugott rá). A számot így tudnám leírni: főtémája(?) egy gyors szinti dallam, legjobban a Digital Nation-höz tudnám hasonlítani, erős bass és női vokál! A kiállásokban ez a három össze-vissza keveredett. Ha valaki hallotta és ismeri, légyszi segítsen!!!