i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:00, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ] 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:37, 10-07-2002 
piper

elég funny hogy a jövővágók 23.20-tól játszanak 00:30-ig ami akárhogy is számoljuk 1 óra 10 perc
palotaicadikmango meg 00:30-04:00-ig ami 3óra30perc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
netalántán liveact lesz az FC.?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:19, 11-07-2002 
ujonc

hu végre utazok egy jot... _ debrcenbol _
s fesztivál feeling.... tuti.
jah : a sátor elején: belépés--- 18 +
:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:05, 13-07-2002 
East Radiance

hehh...naszóval....TAYO...elég komoly breakbeat buli kerekedett ám!!!
a ludmilla kezdett garage-val.....hát nekem sajna nem jön be a diszkóval oltott törtütem...olyan vokálorgia...:)))...,.de utánna Tayo megmutatta a progressziv breakbeat dolgait....lett is buli rögtön...>csak nekem van egy olyan érzésem a breakb-tel kapcsolatban hogy egy bizonyos hangulati szint fölé már nem képes "eljutni"..,.ez meg is látszott a közönségen aki nem ezen a szinten "mozgott"....ezt aztán szépen kihasználta a Naga aki 4/4-et is pakolt elég szépen a tribal vonalról...na erre lett nagy visitozás.....a végén beszállt a Kevin és a Tayo is visszakéredzkedett a pultba......
voltunk vagy 800-1000en ami sztem nagyon komoly breakbeat bulit takar!!!

PEACE!!

ui: a nap egyik pozitivuma hogy megismerkedtem személyesen a Phreak-kel....tök jó fej srác nem tudom minek kellett savazni!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:57, 14-07-2002 
ujonc

varázslat volt pénteken asszem...

köszönet a chi-krúnak ezért a csodálatos estéért, a nagyon aranyos és szimpatikus tayoért és életem egyik legkomolyabb non-stop táncáért, a cinetripeseknek azért amit láttam, a hangosítóknaknak mert majdnem szétszedték a fülem, minden többi arcnak aki ott ugrált velünk hatig, a jóistennek a zuhogó esőért és a sárért és még sorolhatnám

egyébként: bocs attila de szerintem pont a brékbít az ami leginkább képes egy bizonyos hangulati szint fölé eljutni...ha meg ez mégse sikerül akkor pontosan úgy kell négynegyedbe átvinni ahogy azt naga csinálta pénteken (egyébként meg ez izlés kérdése, úgyhogy ezt nem azért mondtam hogy vitatkozzak)

ja és fríknek is grat, először volt szerencsém látni a dubcityt és nagyon kellemes volt.

+látta valaki másnap a cakó ferenc homokanimációit? beszarás volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:02, 15-07-2002 
East Radiance

szombat--FUTURE CUT.....egyszóval amenjungle orgia....a létező összes CAPONE-DILLINJA opusz lement....a grimey-twist em out rész volt a legütősebb....de hogy hogy került be a szelekcióba olyan szám hogy nanobugs-nine stb???szóval érdekes volt....kajak azt kell mondanom hogy Zsolték LEMOSTÁK a FC-ot!!!!!! sokkal nagyobb bulit csináltak 3-ig mig a FC 3-5ig szép lassan "letakaritotta" a táncteret!!!!

ui: respect a szervezőknek nagyon szépen megcsinálták a bulihelyszint!! FULL IGÉNYES VOLT+ aLAKI féle visual ISSZONYAT JÓÓÓ!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:31, 15-07-2002 
ujonc

Merre vagy Tok ?
Azt mondtad h mész Tokaljra te is..neked hogy jött be?
ha már a Túros topikba nem tudsz írni,mivel törölték...
De legalább a Footballos-sal együtt h ne sírjon a szám
Úgy látszik h a tromundbész nem egy sportos zene..
itt a droidokat leszámítva mindenki csak a gépe előtt mozog,veri a ....billentyűt :)
pa nísz !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:47, 15-07-2002 
chi recordings

Thanx a kozonsegnek!!! fellepes elott ugy volt, hogy Tayo megy a hotelba a szettje utan, de ugy ottragadt, hogycsakno... ott ugralt a tancteren :) Nagyon tetszett neki, akkora buli kerekedett, hogy ezen a heten mar ujra akar jonni :))))) Az meg kivaltkepp meglepte, hogy nem volt kotelezo breakbeatet jatszani :) De ez szamara csak a vegen derult ki, amikor gyorsan be is kapcsolodott 4/4ezni... :) a vegen az uj Underworld szam alatt mar nagyon le akartak nyomni a hangot, de hosszas Tayo rimankodasara vegighagytak a szamot... :)))) Szoval kosz mindenkinek aki velunk bulizott!!!! kiraly volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:14, 15-07-2002 
ujonc

holnapra osszeszedek egy kis beszámolot a szombati bulájrol :)
velős este volt
peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:02, 15-07-2002 

bodaid: itt vagyok én, mára már sikerült visszanyernem a érzékszerveim és a emésztésem. Nem értem miért kellett a törölni a topicot, de mindegy.
A Futurekaték nekem nem igazán tetszettek, pláne, hogy előtte már játszott Palotai+Cadik és az angolok már csak rontottak a hangulaton, a sok olcsó slágerrel. Amörf ördögök, czakóferi iszonyat jó volt viszont!!
A péntek se volt rossz a térdig érő sár és a zuhogó eső ellenére, de az egész fesztivál is rendben volt. Bodrogi meg 5. lett az időfutamon, ez meg egészen nagy sensation! (így visszajött a 34. helyre). Alléé Tour & Hegyalja!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:31, 15-07-2002 
ujonc

d'accord !!!! :)))

amúgy lehet azért törölték mert amíg nem voltál,csak 4 napig jómagam írtam a "hülyeségeket":)
de remélem ezt nem fogják stornózni...Laci teljesítménye meg tényleg világszenzáció(legnagyobb eddigi magyar tett a Tourténelemben),25mp-el Botero mögött,aki egy állat!!remélem jól megszorítja majd Arm.-ot.
another day..just believe !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:50, 16-07-2002 

::::tayo::::

tenyleg jo volt. Ek-True Definition-jánál hagytam el a táncteret. de addig is tök korrekt volt minden, bár szerintem Tayo túl minimál volt. a Moxa pedig nagyot ütött. a hang is elég jó volt, úhogy ennek a partynak csak a sár tett be egy icipicit:) Megérte 3 órát vonatozni!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:57, 16-07-2002 

meg1: Tayo lekeverte a Layo&Bushwacka!-Let the good times roll kiállását. aszittem megütöm:))) na jó nem. a végén még egy közös fotózásra is hajlandó volt. INAMOTO :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:40, 16-07-2002 
Örülök,hogy Tokajban minden zyír volt, mert a ZED!-es Meat Katie-s partyt a kecskeméti elb....tt polgármester rendesen tönkrevágta a hülye csendrendeletével...(időközben rájött, hogy újra szeretné választatni magát a nemsoká esedékes polg.mesteri választásokon, ezért aztán kellett valami példás nyárspolgári cselekedetet véghezvinnie, hogy csontig nyalahasson azoknak akiknek nem tetszett az, hogy pár ezer fiatal jól érzi magát három napig...)

Üdv:'G.'

Post subject:
PostPosted: 15:41, 16-07-2002 
Bocsánat : 'zsír volt'

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]