Naszóval jungle war "első(???)magyar D&B találkozó... (kicsit hosszú lessz)
Szóval haverral 22.15 re értük oda, s bejutás lám nem volt vészes, sőt tök gyors volt.
Aztán bent ujjab kellemes csalódás. Nincs dugig a hely, magyarul van mozgástere az embernek. s ez végig így maradt szerencsére:)
A zenékről; illetve Djk-ről (már amennyit tapasztaltam, észrevettem)
Random soundz: "enyhe" felpörgés amikor a büfés dobogó elkezdett kilengeni 1 cm-t a bejövő basszustól... utánna végig mély, sötét, gyilkos ütemek, hangok...
Utánna elkezdtem körberohangálni és kicsit furcsa volt. Mintha mindenki rákattant volna a dallamos, elmerülős (kicsit gáz, hogy ezt irom) trance-s D&B-re??? mert a két kisteremben amikor én ott voltam mindig illyenfajta ment. na mind1. Aztán STORM:
Szóval aki ot volt hyperen Storm-on az valószínü azt gondolta, hogy majd jól szétszed mindenkit. Ehelyett 1 enyhén furcsa szettet hallottunk. Rewindok igy minimum 5x voltak, és az egész sokkal nyugisabb, amolyan "kellemesen táncolható" zene volt.
(Szerintem ebben sokat közrejátszott az Mc. Mondjuk énszerintem iszonyúan nem kellet volna, mert néha olyan volt, minta 1 hip-hop koncerten lennék, de mind1).
Storm után Bal&Safair viszont rendesen szétzuzott asszem mindenkit akiben volt még energia... Azt ennyi volt, jó volt.
Néhány poén azért volt pl:
-HÉV odafelé 1 vagon. ellenőr fel, tömeg a kocsi másik végébe rohan. ellenőr középen leragad tömeg átslisszol mögötte
-HÉV-ről le, mászunk az úton... egyszercsak megrugok valamit...1 BÉKÁT...ehhh (vidék vagy mi?)
-Fotos csávó kisteremben roll-ol 2 haverjával. (plussz még mindenki aki a dobogón volt

)
bitonsági jön, fotósra rászól:tegyétek el
fotós valamijen kártyát felmutat. biztonsági el.
Ja jó ilyen kártya nekem is kellene:)
Mondjuk ezekután kiváncsi leszek. A következő complexes buli lessz a Világ 2. drámendbasszus találkozója? na ennyi. aztán nem széttépni az irásom miatt. ez csak magánvélemény