|
Szóval bocsi mindenkinek, mostanában úgymond "kattant" vagyok. Szóval nagyon rákattantam az emberek viselkedésére, gesztusaira meg ilyesmi, és ha az ember kitanulja ezeket, nem kell hozzá sok ész, szóval akkor nagyon könnyen le lehet venni milyenek az emberek, és mit gondolnak. Nos én mondom manapság ezeket nagyon figyelem, nem holmi unalomból, hanem így sokkal könnyebb az életem, vagyis eddig azt hittem, szóval fennakadok olyan dolgokon amit teszem azt egy ember nem mond ki ,de én látom, és utána képes vagyok haragudni rá, neki meg fogalma sincs mi bajom vele. Bocsi neked is Spawney, nem vagyok szégyenlős, mármint eddig nem tudtam róla, csak szanaszét áll a fejem, olyan ez most nálam, mint az összeesküvés elmélet :-)) (És szívesen mesélek neked majd) Szóval iszonyúan szeretek minde szegedi arcot, csak én úgy látom , hogy nem mindenki van így ezzel, mármint nem is kell mindenkit szeretni, nem erről beszélek.,hanem: PL.: Ott volt a pénteki buli, nagyon sokan voltak, és nagyon sok helyről, mármint nagyon sok zenei irányzat vonult fel az emberek részéről, (na, szóval nem partybeszámolót akarok írni), és szinte mindenki ismert mindenkit, jöttek jó kis bandák stb..., csak vagy átnéztek egymáson, vagy ok csá haver hogy 's mint, mi a pálya öreg cimbora meg ilyenek, tudjátok, közben meg a háta közepére se kívánná az arcot, és jó szokás szerint a háta mögött ki is beszélik egymást, mert nem csak egyoldalú, és én ezt halottam véletlenül, na meg én is részese voltam egypár ilyen kedves fogadtatásnak, és kibeszélésnek. Na meg amit Aromo írt, az is idetartozik, ja és slusszpoén, hogy kaptam a tetejébe egy kedves e-mailt, hoyg mi a faszt akarsz Te hülye kis pattogó ribanc, nem is vagy Szegedi( mármint gondolom ezt ő tőzsgyökeres Szegedinek értette) , Azt hiszed belekeveredtél az undergroundba - Bocs a hű idézésért. Ja és fogalmam sincs ki küldte, de ez csak pár dolog. Szóval kicsit kiakadtam. Én tényleg azt szeretném, ha megint valami Soho szintű partyélet lenne, vagy nagyobb, és mindenki tök jót bulizna egymás társaságában, de az underground nem errő l szól, amit leírtam.Nem?! Ennyit egyenlőre
|