|
a következőkben NEM a szervezési rémálmokat szeretném megindokolni, vagy megvédeni, mert azok meglehetősen katasztrofálisak voltak...DE!
Nem igazán értem ezeket a fanyalgó megjegyzéseket Bukemékkel és a GLOval kapcsolatban. Aki követte (és/vagy követi) a kiadójuk megjelenéseit, bulijait (nekem ez személy szerint a harmadik) az sztem semmiképpen sem csalódhatott. Bukem hozta a makulátlan mixtechnikáját, és saját stílusát ami az ő részéről főleg abból áll, hogy az általa játszott zenéknek nagy teret ad, hagyja őket kibontakozni - nem rewind-stylee, hogy mixeljünk össze két, teljesen diszharmónikus akkordot, ami felett összekrákognak a más-más harmóniában lévő vokálok, azt majd lesz valami...
de Bukem mindig is ehhez tartotta magát, és aki őt követi/ismeri az tudja, hogy ezt tolja, és nem az LKra doubledroppoltatja a Shake Your Bodyt, így az ilyen elvárások sztem meglehetősen alaptalanok (bár amint olvasom, Nookie hozta a választékosságot, ami vmi munkamegosztást is mutat a tegnapi bulival kapcs. mint ahogyan 2 éve is megvolt ez, ahogyan akkor Rantoul játszott főleg csak GLO-t és Bukem már Adam F-et, Intalexet, stb-t is játszott - azért nézzétek meg bukem aktuális top 10esét, és mondjátok azt, hogy csak glo zenéket játszik).
és Báááááálint....ez, hogy Bukemék 7 éve ugyanazt tolják - ezt most komolyan gondolod?? Sztem sokkal inkább az róható fel nekik, hogy mennyire MÁS most a szelekciójuk...könyörgöm, 95ben milyen zenék jöttek ki a good lookingon? ugyanilyenek?
ezt te se gondolhatod komolyan... a legtöbb akkori GLO istállós művész (köztük Blame, Artemis, Tayla, Big Bud, Blu Mar Ten, Intense, stb stb stb) már nem is jelentet meg semmit a good lookingon...és bukemék meg másfelé nyitnak, Mathematics, Greg Packer, és más hagyományos likvidfunkerektől jelentetnek meg zenéket..az hogy ez most neked, tetszik ez a változás, vagy nem az nyilván más tészta.
Conrad-al kapcsolatos megjegyézesedre meg azt tudom mondani, hogy ízlések és pofonok...de azért az mc AD/Verse/Flux/GQ az sokkal jobb mc nála, ugye? Ez azért kissé röhejes...
de hát different strokes for different folks
(vagy ahogy ők mondják, It's all a matter of opinion)
_________________ "Funk is the space between whats played"
|