|
MARVIN:
a Kossuth téren is 2millióan voltak,nem tudtad???
nem hiszem el, hogy ti,akik szoktatok a Home-ban játszani,nem tudtátok felmérni, hogy mekkora a hely, és az alapján jegyet kiadni...ne nézzétek már HÜLYÉNEK az embereket!!!
Ha csak abba gondoltok bele, hogy mennyien járnak manapság dnb bulikra(sajnos..?),és hány olyan régi "patizó"van, aki pont emiatt a party-culture miatt "vonult vissza" kicsit nyugisabb dolgokba,akkor feltételezhettétek volna, hogy ez a zene, ami köztudottan nem csak a dnb kedvelőknek jön be, IGEN SOK EMBERT FOG MEGMOZGATNI.És ha TI ezt nem láttátok, akkor az elég nagy fejetlenségre utal!!!
Érdekes módon vki utalt arra, hogy egy undergroundos jegy"árusító" tájékoztatta,hogy kb 4000jegy van,nem hiszem, hogy rosszul számolt...
KELLETT EGY NYERESÉGES BULI.Ez volt a cél.És engem MÉLYSÉGESEN ELSZOMORÍT, hogy nem az volt a cél, hogy mindenki jól érezze magát,aki képes kiadni 3500Ft-ot(manapság nem biztos, hogy rohadt könnyű)egy ilyen iszonyú nagy eseményért.
Én is már készültem rá régóta,sajnos sokakkal ellentétben nem lehettem ott anno a PECSÁban,és nagyon jó lett volna egy iszonyú jót bulizni.
2kor bejutottunk, 2:45kor el is mentünk.nem bírtam ott maradni, mert felrobbantam volna az idegességtől.annyira felbosszantott,hogy hogy lehet ilyen pofátlan banda!!!!!!!!
Nem is szólva arról, hogy ha itt esetleg rosszul lesz vki, és ki kell hívni a mentőket (volt már rá pl sajnos),akkor az az illető ott is marad,azt ki nem viszik onnan....Tehát nem csak hogy FELHÁBORÍTÓ volt a buli, de SZABÁLYTALAN is!!!!!!!!!!Biztos voltak, akik el tudták engedni magukat,de nem erre kéne számítani!!!
Én iszonyúan CSALÓDOTT vagyok, és NEM HISZEK EL SEMMIFÉLE KIFOGÁST,AMIVEL A TRANCEWAVE ÉL. EZ EGY JÓÓÓÓ NAGY ÁT.B. VOLT.Amekkora csak lehetett.
Azért remélem, hogy nyáron, jó helyen még egyszer LESZ LTJ BUKEM, hogy esetleg azok is részesülhessenek az élményekben, akik különböző okok miatt ezekből szombaton kimaradtak. MINDENESETRE SIKERÜLT AZ EGÉSZ 7VÉGÉT ELSZÚRNI EZZEL.
THANX FOR THE EXCCELENT AUDIO AND VIDEO PLEASURE!!!!
|