i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:51, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:31, 10-12-2002 
droid

okés, ggh, várjuk az ügynökjelentést :)

emberek, tegnap még azt akartam mondani, hogy mennyetek a klubba, mert d&b lesz, de inkább leléptem.

Volt valaki tegnap közülünk, aki megosztaáná élményeit? halihóóóóóó

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:14, 12-12-2002 

Naalsobitte!A CAVE mint nagyobbacska s mindemellett kultúrált vendéglátóipari egység, ...egy használható terepnek tűnik...sőt szinte majdnem tökéletes...csak egy kis bibi van, hogy a törzsgyökeres fehérvári lakosok, 85%-a vagy egyáltalán nem ismeri,...de a maradék az tuttira útálja!!Ez persze nem véletlen a hely szellemének megfelelően, "neandervölgyi ősslágerek szólnak...a hét szinte majdnem minden egyes napján!!Ebből kifolyólag olyan nagy a rajongótáborEz nem jelenti azt, hogy nem érdemes megpróbálni!!...S én pár hónappal ezelőtt még rágtam is a főnök fülét...szemem előtt nemes cél: egy echte pááry végre!!!!... de ő a kisujját sem mozdította meg sajnibajni...annak ellenére hogy segítőkészen udvarolt párszor..:-)mozdítani az ügy érdekében...bármint a gyakorlatot tekintve!!Leves!Nagyokat mosolygott s helyeselt mindenben amit mondtam...de sajnos elég jó emberismerő vagyok ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjam azt a gunyoros,"leszarom mit zagyválsz" vagy inkább:"amikor már azt hiszed...akkor aztán mégse!"mosolyt a szemében!S mivel a saját "diszkója" hirdetése, esetleg ismertté varázsolása...akkor mit várjunk mi halandók?..felesleges...bár a franc se tudja...lehet, hogy megrágom mégegyszer ezt a csontot és minden női praktikámat bevetve...kicsikarok belüle némi lelkesedést az érdekünkben!!
badihali:örvendek, hogy díjaztad a goamuzsikát...ez a bolond jedifigura az egyik naonjó cimboráém!Én kértem meg ,hogy tiszteljen meg minket zenetudományával!Ezek szerint hölles lépés volt!Örülök!Bár szerintem kicsit olyan számokat játszott ,amit kevésbé kedvelek,..mert talán már régiek?vagy inkább még kevésbé fejlett benne a hangkavalkád?:-)))...már hülyeségeket beszélek...gyönyörűű.....Bocsi,egy kicsit csíkok már a szemeim a fáradtságtól is!:-)...szóval e a lényeg lényege lényegében lényegtelen...lehet/inkább/talán/ csak van jobb és sokkal színesebb goadallam is...
Amúgy az Aula sztorival mi van?!sajnálom hogy én is elhalasztottam...de mittoménmámit nem csináltam/ok/skéne mostanában...Thjja!Vizsgaidőszak...na asszem le is húztam magam magam s visszafogok az állandó szófosásomból!!
puss: M

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:06, 12-12-2002 
droid

marla, en mindig is mondtam, hogy a cave megfelelne, csak jol be kell harangozni, meg kell neki egy jo kis nev (vmi partynev), meg belepo. errol beszelgettunk csutortokon is a vesztegben, mar aki ott volt ugyebar. :) ja marla, azt hittem fiu vagy, a david mondta csak, hogy nem egeszen. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:29, 12-12-2002 

ma06:hmmm...mióta fiúnév a Marla Drágám?::-)))
...ha most olyan "lány" lennék, akkor tutti hogy vérig lennék sértve ám!!!!:-)...na de ez persze nem így van!.....ez a dávid meg milyen árulkodós!!!

ki volt BUKEMEN???????Az azonnal síkítsa el, hogy milyen volt!!Én hülye nem mentem...mert vizsgaidőszak van!!...nem mintha így többet tanultam volna..:-))Bár azt hallottam, hogy tömegnyomor volt a kapuban...sorbanállás hajnali kettőig...hogy az ember csak bewjusson egy olyan helyre mint a HOME? Nuku hely/levegő/egérút...:-)stb.....hát franc se tujja!
M...mint Marla

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:38, 12-12-2002 
droid

bukem szar volt, mint egy héttel ezelőtt a ciciciszterben:)
ne higgyetek marlának, ő csak lány akarna lenni, ezért jár a szemmelversz plasztikusképző tagzatára
na, figy ide mi lesz má szliveszter szalonna?
bazeg este 5re betettek egy előadást, aztán rohannék akárhova, csak lehessen!!!
22ikén 300huf a beugró, ja meg szeráj is pakol fajin lesz
AZ a. z. 2003. február 15-én - első - Z Ó N A programjával a részvételre felkéri és kéri mindazt a szöveges - képi információ elküdését, amelyből az alkalomhoz készülő szórólap szerkeszthetővé válik. / Határidő: 2002. dec. 20./
2003. FEBRUÁR 15.

the CORPORATION+goma-performans-
XTL - VAGY SWAT
CSIKI CSABA
FINEARTS

AZ a.z. 2003. április 5-i zónanapra a következő zónázókat kéri részvételre:

lost people
sarurnus superdeluxe
worxtation
FINE ARTS

Sikerekben gazdag következő hetet !

goma

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:40, 13-12-2002 
droid

szevasztok, hát a bukemet túlbukkolták, még jó, hogy a szórólapon az volt, hogy korlátozzák a belépők számát, szégyen.

szombaton a klub rendben volt, jó hangulat, komoly diszkózenék (cerrone, vincent montana, GINO SOCCIO) és klasszik house (i like to move it move it vs. can you dance to my beat?) felváltva, és most nem volt breakdance, mert azt múltkor nem szerették. régen nem tekertünk már együtt a mikusszal.

lehet, hogy a klubbabn nem az italárakkal van gond, hanem belépni para? szombaton rengeteg arcot láttunk, aki egészen az ajtóig jött, majd valamiért nem jött be. Próbáltuk találgatni, mi lehet az oka. A zene nem lehet, mert azt már távolabbról is lehet hallani. Egy barátom szerint nagyon parás a belépés, amikor a már levők bent ülnek és egyszerre fordulnak a belépő felé. Én még emlékszem az első alkalomra, akkor egy percig nem bírtam megszólalni, annyira beparáztam, de azt hittem, csak én vagyok így ezzel. Ti is éreztek ilyesmit, ha ott jártok?

Azt hallottam, hogy hamarosan épül egy sátor a klub elé, ahol szintén lehet majd üldögélni, bent meg nagyobb helyen lehet táncolni.

A pénteki Méhkason senki nem volt?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:06, 14-12-2002 

persze hogy egy ismerős arc sem ment el a méhkasba pedig izzitottam az ügynököket ugy látszik ez egy ilyen buli volt már sohasem tudjuk meg hogy mi is történt valójában

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:08, 14-12-2002 
a38

goma bácsi: akkor vasárnap? asszem megyek, ha addig nem pusztít el valami fucken betegség! lemezeket vigyek? :-)
amúgy milyen lesz? mi ez a west nevezetű hely?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:05, 14-12-2002 
droid

te bergi a legfaszább hely az egész univerzumban. egyedül a hangrendszer ratyi:)-indirekt beszédbiha-
voltam pénteken, elég komoly volt a képek szépek, a táncról lemaradtam, kalkutya iszonyu volt, látnotok kellett volna. pár ezer dolláros hangszerekkel nyomatták, én meg olyanokat mertem kérdezni hogy a szitáron is E A D G hurok vannak, meg csak felbontásban lehet játszani, vagy vannak akkord építési lehetőségek is...utána méhkas djk pakoltak, a témához illő anyagokból. az a rohadz tó meg irtó para volt, reccs ropp, mind1 , 4x át lehetett rohanni rajta

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:27, 14-12-2002 
droid

goma, köszi a beszámolót péntekről, végre valaki, aki elment!! de a kalkutya akkor most iszony jó vagy iszony rossz volt? még soha nem hallottam őket...utána volt tánc is, vagy csak műélvezett a közönség? more info plz

<b>funk brothers and sisters!</> most pénteken, 2002 december 20-án a kultiplex-ben lesz egy olyan buli, ahol egész este csak és kizárólag 1978 előtti funk zenék fognak szólni. a két helyszínen összesen 10 dj lép majd fel, és nagyon készülnek valami igazi pszichedelikus látvánnyal is. mivel az első ilyen próbálkozás itthon, ezért igen ajánlott! fehérvár massive, get on that funk train and shake your booty!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:28, 14-12-2002 
droid

ezt azé nem akartam ennyire kiemelni, bocsesz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:43, 14-12-2002 

goma!

új zenék, ilyesmi?

taxi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:26, 14-12-2002 
droid

ha valaki olvassa ezt a forumot egyaltalan azok kozul, akikkel csutortokon beszelgettem (pl. qlr es david), akkor toltsek le a legutobbi zenet, tehat goto Zene fuleidnek rovat, onnan pedig ma06 & icr -> we're all monkeys. de szives figyelmebe ajanlom masoknak is... :) davidek ugyis megkapjak cd-n.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:01, 14-12-2002 
droid

ma06: letöltöttem a mindannyian majmok vagyunk dob basszus zeneművet, szigorú nagyon :)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:33, 14-12-2002 
droid

jejeee Matyi!!!:)

dehat ugyis tudod...:))

monacoi allampolgarsag
:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:33, 14-12-2002 
droid

endris te csak ne orulj, kuldtem neked 1.7 megat emilen, az uj zene elejet. :)
badihali thx.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:00, 14-12-2002 
droid

nagyon termekeny lettel mostanaban:))

reply ment

monacoi allampolgarsag
:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:39, 15-12-2002 
droid

kakutya teljesen jó volt. honnan gonfoltad, hogy egyvilághíres trio szar lenne?iszonyatosan tudnak a mesterek
te badihali, most pénteken kultiplexben ugytudom az optimal szervezésében lesz xrc, the corporation stb ingyen buli, sztem ez lesz, vagy ezis?
szeva taxi vannak uj zenék persze, ha kell majd küldök, csak hivj fel vag miezmi
estfm után hol lesztek?betörtök tilosba?utolsó adásokban mire lehet számítani?lesz lost people triphop rula fakka all pestnek, ahogy szokik?:J

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:42, 15-12-2002 
droid

vmikor a téli szünidőben felköltözök pestre corporation villába, mer mostantól közreműködünk így meg úgy
ja amugy tök feladtam/tuk a picit mégis hallgatható/élvezhető zenélést, félek hogy nem fog tecceni uj anyag, mind1 majd rakok rá régieket is azért még kapok vmit karira?
MILESZ MÁ SZLIVESZTER?????????????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:54, 15-12-2002 
droid

goma: kakuttya rulez, legközelebb nem haggyuk ki.

a kultiban most pénteken csak ez a funk buli lesz. nem erre gondoltál?

<b>december 16. - hétfő</b>
OPTIMALHÉTFŐ
djs: Szasa, Reakthor, Maks, Placid, Zefir
live-acts: Alpina, Prell, XRC, Corporation
vizuál: Telesport+ Daybreaker, Kiégő Izzók, Papp Dávid Tamás és Révai Sára fotói

én úgy tudom, hogy optimálék megkapták a hétfőket, és most például akkora buli volt, hogy egy lányt utána egy napig kerestek a techno listán, mert a buli óta "eltűnt" (mára meglett, nyugi)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 66  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]