|
Helló Marvin !
Én mint balkáni ember, aki ugye marketing szempontból nem minőség-, hanem árérzékeny, pánikszerűen leírom most véleményemet:
Noasssssssszongyahogy:
0. Megvettük a jegyet 3500 ért, hogy egy kicsit olcsóbban tudjunk bejutni, erre mindjárt a parkolóban 300 -at lerántottak rólunk. Nem a pénz miatt írom, mert mit veszel manapság 300 Ft-ért ? Egy reggeli nem jön ki belőle... Pimaszság volt, mindenesetre.
1. Tényleg rossz döntés volt, a hóm klub, mert a beléptetési szisztéma mindjárt az elején összeomlott, és hát tudjátok hogy milyenek vagyunk mi Magyarok ? Tolongunk mint az állat, látván azt, hogy itt csak az jut be éjfél előtt, aki másokat kiszorít. Nekem is, és a haveroknak is az volt a szerencsénk, hogy oldalt álltunk be 11-kor, így hip-hop éjfélkor már a ruhatárnál játszottuk el újra a kinti tilitoli géjmet.
2. Pont mikor már sikerült betolakodni akkor látjuk, hogy LTJ Bukem, meg Mc Conrad, is ugyanott próbál benyomulni, mint mi, ok, őket előre engedték - (jó volt látni őket) de nem kellett volna valami művészbejáró, vagy valami?
3. Home-club kib*szottul drága hely ám, erre nem gondoltatok? Míg a pecsába 250 ér ihatsz szódát, itt csak 400-ért !!! A többiről már nem is beszélek. Csak jelzem, hogy minimalheadz szervezésű partin 80 Ft-ért csudajó citromos teát ittunk !!! Igaz, az minimal parti volt...
4. Láttunk egy - két olyan 2cmvastag aranyláncú, agyonszolizott, buffallócsizmás is, és jót röhögtünk rajtuk. Mit kerestek ezek ott???
5. Bukem és Konrád hatalmas, iszonyú jó partit adott, széjjeltáncoltam magam, a legkellemesebb számokat nyomták, a hangulat a tető fokára hágott, a mélyhangok kellemesen simogatták belső szerveimet, bár 3-kor már fájt a fülem. A zene kifogástalan volt !!!
6. Mivel már holnap nem vagyok netközelben, ezért Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok neked és minden kedves törtütem rajongónak !
7. Ha legközelebb is a home-ban vagy ehhez hasonló adottságokkal rendelkező helyen rendeztek LTJ Bukemet, akkor SOHA a büdös kurva életbe be nem teszem a lábamat a lemezboltodba, AMMMMMEN !!!
csévetest
|