Psure. gunzpeter: Keddi napon jártam a Trancewave-ben, Marvinnal beszéltem (tb csak sunyított). Éjféltől kettőig álltunk a tömeg legbelsejében az elővételes "sorban", mert ugye gondolja az ember, hogy odaáll ha megvan a jegye elővételben. Nem csak én voltam ezzel úgy, hogy a végén a derekam leszakadt mert beszorítottak a tömegbe (arról nem is beszélve, hogy egy arc vagy egy órán keresztül rugózva dörgölőzött a hátam mögött a gyorsítótól). Az a lényeg, hogy a jegyek a kabátom zsebében voltak, sajna pont a perforációs vége lógott ki, és a kocsiban vettem észre, hogy mindről lesodorta a nyomulás a vonalkódos részt. Ha észreveszem, akkor sem tudtam volna lehajolni érte mondjuk

Én már nem akarom tépni a számat, szerintem normális voltam a boltban, elmagyaráztam Marvinnak, hogy nem vagyok olyan szar, hogy olyan jeggyel megyek hozzájuk reklamálni, amivel bent voltam a buliban, de nem hatotta meg. Ebből azt a következtetést tudom csak levonni, hogy nekik csak a pénz számított, mert ha van benne egy kis becsület, akkor visszafizeti a jegyek árát. Annyit üzenek csak neki, hogy legyen boldog azzal a 10500 Ft-tal, amivel lehúzott, de ha VÉLETLENÜL egy olyan buliba keverednék, ahol ő kever, akkor számíthat rá, hogy valami furfangos akciót elkövetek ellene, ami biztosan többe fog neki kerülni, mint a 3 jegy ára.
Igaz, ez a buli csak egy dolog, ami miatt szégyenkezhetünk, mint magyarok, és nem elég az az X bocsánatkérés, mert mind csak magyarázkodás. Én nem tépem itt a számat tovább, nem fogok ezen hetekig pörögni, csak kibaszottul igazságtalannak tartom, és szívesen elmennék messzebb is, ha nálam lenne az a 3 jegy, de a boltban hagytam, csak azért, hogy TÖRÖLD KI A SEGGED VELE MARVIN!!!
Üdv mindenkinek, mostmár igazán REJECT TOPIC!!!