i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:17, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 118 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:34, 02-01-2003 
Smoke|Break

búék! A party nagyon profi volt, bár a szilveszteri hangulat valóban hiányzott. Az árakról pedig annyi, h. szerintem pultos csaj függő volt a dolog (a dj pulthoz legközelebb eső pultnál a haveromnak 2500ért adta az egyik csaj a pezsgőt, én a másik csajnál 1700ért vettem)
Felvétel készült a buliról?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:19, 02-01-2003 

BaliG neked kellett volna reggel egyedül játszanod a colásjackdanielz jóhatással volt rád. Palotai is O.K. a többiek fleo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:55, 02-01-2003 
souljah

Nem tudtam aludni, csak par orat! pedig holnap mar be kell ugrani az egyetemre- ne maaaar...

Nem akarok masokat ismetelni, de tenyleg olyan volt a pardey, h minden kiraly, de utolag semmit nem tudsz kiemelni... Valahogy most osszel olyan fenomenalis partyk voltak, h ez a szilveszter el fog veszni kozuluk. Es ezt a szervezok vegyek boknak, mert ha visszapillantok arra, kiket halottam iden eloben, szinte beajulok!

Ruhatar- eddig sose voltak meg ekkora g**ik! egy csaj ott felejtette a penztarcajat es elkuldtek ot a xxx-ba, mert igy is hosszu a sor. En reggel fele bementem- no sorbaallas- h kivehetem-e a pulcsim- persze, ha vegleg kiveszem az egeszet! 600ft-ert... ugyanott regebben siman kivettunk vmit ha kellett!

Keatontol megkerdeztem h mit gondol a magyar djkrol es azt mondta h nagyon ott vannak, jo a tehnikajuk, mert nem producerkednek mellette es nem jarjak a vilagot es van idejuk tokeletesiteni a tudasukat! :))))

legkozelebb szilveszter ejfelkor- vmi 1ertelmu jelet adjatok h most az van, mert kb most se tudom mikor jott meg az ujev, ott rohangaltunk ossze-vissza.---- BASSLINE ROLLIN INSIDE THE 2003!

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:20, 03-01-2003 

BaliG neked kellett volna reggel egyedül játszanod a colásjackdanielz jóhatással volt rád. Palotai is O.K. a többiek fleo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:12, 03-01-2003 
poszthumusz

azért éjfélkor lehetett volna vmi nyoma az ünnepi hangulatnak a kivetítőn lévő visszaszámláláson kívűl.leállt a zene fél percre aztán tovább az egész.az rendben h mi ettől még búékoltunk rendesen,nadeazértmégis...
a vetítés amúgy is elég gyengus volt.
olyan 3-ig 4-ig nagyon jó volt a hangulat,de hogy reggel 5-től körül minek kellett az a terror azt meg nem érhetem.Palotai kezdhette volna korábban is.jobban jártunk volna.
de 4-ig jó volt nagyon.nekem mondjuk Airbagék szettje jött be leginkább.
big up 2 mindscape kru!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:53, 03-01-2003 
kisfröccs

osszetortem egy uveg pezsgot, leestem a megnyitott kisteremben valahonnan, a biztonsagisok is pezsgovel itattak
na kb ennyi amire emlekszem...
de biztos jo lehetett:)

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:54, 03-01-2003 
mindscape

fierce rakott pár olyan zenét, hogy ÍÍÍÍÍÍÍÍ
egyébként plazma véleménye kb.
a végén már mi sem bírtuk, le is léptünk

zes::én tudom mi hiányzott neked :DDD
(pedig nyalókád volt elég:)

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:20, 03-01-2003 

Heló-heló! B.U.É.K. mindenkinek! Hát a buli milyen volt? Hmmm. Erről lehetne vitatkozni. Hogyismondjam, hogy ne bántsak meg senkit. Szilveszteri hangulat nuku. Az emberek, vagy inkább gyerekek, erről inkább ne,. .. A zene az frankó volt kb olyan fél négyig. És mindenki tök aranyos volt kb eddig. Puszi-heló, meg buék. Itt tényleg volt alkalom az ismerkedésre, csak az a gond ,hogy fél órán belül mindenki készre vágta magát, és olyan torzulás lett az egészből, hogy rossz volt nézni. és ehhez hozzájárult a zene is. Én speciel lesokkolódtam. Életemet Palotai elkésett dallamai mentették meg. Mert majdnem elbőgtem magam kb 5 körül. Most egy kicsit átértékeltem magamban ezt az egész partykultúra mozgalmat, na meg hogy mivé fajult. Mindenesetre én jól éreztem magam, többnyire, mondjuk kaptam egy kis újévi gyomorrontást, most is döglök az ágyban. De azért örüljünk az új évnek, meg egymásnak. Remélem sok ember tett magának fogadalmat a bulikkal kapcsolatban. A szervezőknek meg köszi. Ja a kis terem nagyon ott volt. Szinte ott többet voltam. Egy kis b.b-es és h.h-os lazulás nagyon kellett a kifáradt arcoknak. De aki nem volt kifáradva, annak is nagyon bejött. Na meg tényleg felháborítóak az árak. Meg az hogy egyszer ennyi, másszor amannyi. Ez ki' szott nagy lehúzás. Szeternék látni egy árlistát minden pult felett, és visszajárót a kasszában Andy C-re. Köszi. Ezek csak az én élményeim voltak. Remélem másoknak jobban tetszett. De végül is csak 2003 van(de durva, most írtam le először), úgyhogy reméljük ,hogy ez az év jobb lesz. puszi-pá, meg jobbulást mindenkinek. Peace

http://djcheeky.extra.hu
http://www.myspace.com/djcheekyhu
http://www.antropos.hu
http://www.radioreal.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:23, 03-01-2003 

B.U.É.K mindenkinek.Hatalmas volt a party.Le a kalappal a magyar kru' előtt.Tényleg nagyon jól csinálták.MÁS:Ha jól láttam valaki kamerázott is.Ha ezt most itt olvassa,és felvette Fierce akrobata mutatványát az rakja már fel valahová.Marky-n bámultam utóljára ennyire.Nemtudom ki mit vett észre a jobboldali pultnál lévő párából és levegőhiányból?Mint kiderült azt a levegőkeringetésért felelős ketyerét üzemeltető tagnak köszönhetjük,aki kőkeményen berúgott és kint keresték elemlámpával a parkolóban.:)Ja és mégvalami a pénzetekre vigyázzatok a pultnál való fizetésnél ne szórjátok szét.Ne gazdagítsuk egymást és főleg ne a személyzetet.A ruhatáras mackó pali meg tényleg bunkó volt. Nekem sem engedte kivenni a fényrudat a kabátomból.:(Összességében nézve tényleg nagyon jó volt a buli.Next Stop:Total Science

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:24, 03-01-2003 
poszthumusz

mi az a h.h.?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:20, 03-01-2003 
chi recordings

nem engedte a fényrudat kivenni?

Hat igen, az élet pofoz...

http://www.myspace.com/cordsound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:20, 03-01-2003 
souljah

fishair: size9 kamerazott

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:02, 03-01-2003 
souljah

nem megy a legtobb, az elso sikerult es utana levo 3 nem, tovabb mar nem probalkoztam! ez csak nekem van?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:13, 03-01-2003 
poszthumusz

én megnéztem őket.fierce kever ugrálva sötétben hátulról

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:13, 03-01-2003 
poszthumusz

mármint hátulról kamerázva

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:15, 03-01-2003 
Smoke|Break

Nálam ment az összes.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:39, 03-01-2003 
souljah

nalam is ment..az elso 5 megneztem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:07, 03-01-2003 
sailormoon

BÚÉK! itt is!Jó volt a buli! ÁM,DE igenis költhetnének arra a szervezők,hogy némi szilveszteri feelinget áraszon magából a complex, vagy éppen ahova szervezik a szilvesztert. Tavaly is ez volt a baj! No meg a visszaszámlálás,tény és való nekem siet az órám,de rajtam kívül másik 5-nek is már régen túl volt a nagymutató az éjféli kijelzésen,meg gondoltam lesz vmi móka szám. Tévedtem!Túl nagyok az elvárások? Lehet,de talán mégis ünnepibb lett volna...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:19, 03-01-2003 

túlságosan nagyok az elvárások nem fér bele a szoros ütemtervbe egy kis hymus. szerintetek én mért mentem egyre komplexbe elötte megvolt a feeling

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:01, 04-01-2003 

Buli isteni volt , csak kicsit kevesen voltak.. foleg 4-5 korul....
De legalabb szilveszter alkalmabol raknanak rendes hangrendszert , mert ha mar Andy C n meg Matrixon szar volt akkor legalabb most lenne jo , de hat mostse.. Mindig csak a mely meg a magas ... kozepmagas meg nincsen semmi... szamok temaja elveszik , csak monoton tuff-tiss hallatszik egesz bulin , igyis felismertem azokat a szamokat amiket ismerek , dehat ez megiscsak bosszanto mar... Amikor 2 perc utan jovok ra kb hogy a Vessel megy mer annyira fos az egesz ahogy szol.. Es lehet fikazni a home ot nyugodtan h diszko meg mittomen eshogy nem feelinges , meg tul igenyes , ebben lehet van valami , de ott legalabb normalisan lehet hallani mi szol , meg lehet elvezni is a zenet igazan , minden hangot hallani amibol felepulnek a szamok , nemcsak ezt a monoton torz zajt...,mert mast nemigen lehet mondani a complex hangzasara.. Ez az egyetlen ok , ami az utobbi idoben mind3 complexes dnb bulit lehuzta nalam picit , de ezt a malőrt leszamitva kibaszottjo volt mind3.. Szal BIG UP blz! :)
BUEK

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 118 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]