|
De ha mindenki egy százast dob be, akkor még több plakátot tudnak csinálni, mint a C! Pedig ott aztán mindenki segített. Végigmenek három családon, aztán megvolt az összes aláírás. Na, szóval ez tényleg ízléstelen volt, de csak azért fikázom őket, mert ha még nem is tudnám miről van szó, csak hallottam volna a Tilosról, akkor is őket szerettem volna hallgatni, mert ha más nem a technikai felkészültségüket jobb, a szakmai színvonalról nem is beszélve. A C-sek csak most dobták össze az embereket, most legóztak összes egy stúdiót. A Tilosban viszont egy évek alatt jól összeszokott csapat nyomul, és idáig is jó minőségben, általában minden baki nélkül tették a szénát. Szóval a hallgatók jobban jártak volna egy színvonalasabb rádióval, és éppen ezért nem értem az buzi ortt döntését, mert nekik, éppen az lenne a dolguk, hogy kiválasszák a hallgatók számára legmegfelelőbbet.. És egy ilyen apróság ne szúrt volna nekik szemet? Sztem itt valami más lesz. Egyébként két hét múlva a boltokban AZ ÖSSZEESKÜVÁS ELMÉLET BUDAPESTEN 3. c könyvem!! Na písz.
|