i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:51, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 43 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02:56, 28-01-2003 
gondoltam nemart ha van egy jungle tema mert elegge feledesbe van ez a dolog..

szerintetek van eselye hogy 1x lesz 'nagy' jungle buli? nemertem igazan hogy miert nincs..olyan nevek voltak itt mint hype+zinc es hat...
nemhiszem hogy nem mennenek el ra mert a gpontos jungle bulik megmutattak hogy az emberek hajlanak a dolog fele (najo.. teny..biztos befolyasolo tenyezo volt a 18+)
de szerintem siman lenne sikere olyan bulinak ahol nemcsak az uj-megawhitelabel slagerek mennek..

erdekelne velemeny hogy ti hogyvagytok ezzel.. hallgattok ilyet / szerettek e ilyet stb..

en nekem eleg jol esne azert ha neha neha ilyen is elokerulne bulin.. de sajna igen ritka.. egy super sharp shooter nehogymar neallja meg a helyet a mai cuccok mellett.. csakhat ugylaccik felejtesbe van...

Post subject:
PostPosted: 03:17, 28-01-2003 
impulsecreator.hu

ez a dolog ugy nez ki, hogy azok a dj-k, akik hajdanan az igazi jungle viragzas idejen terjesztettek az iget, azok is haladtak a korral. hype is nyilvan egy valag 95 elotti zenevel rendelkezik, csak szolni kell neki elore, hogy haver olckult kene jaccani.

masik meg az, hogy a kulfoldi djk maguk is ugy gondoljak, hogy eljonnek ide hozzank a vilag vegere, akkor itt mindenki az ujdonsagokra kivancsi. kb. mostanra jott el az a pillanat, hogy a kozonseg igenyt tartana mas (jelen esetben oldskool) stilusokra is. ez az igeny feltetelezi azt, hogy van mar egy tobb eve dnbn nevelkedo reteg, aki vmennyire el is melyult a dologban, nem csak a vicsorgas szintjeig jutott. zenei intelligencia vagy mittomen. zene szeretet? aazert azt tegyuk hozza hogy a mult is csak addig erdekes, amig van olyan szelete, ami ujat mutat. vegtelensegig nem lehet a regi dolgokat sem eroltetni.

persze probalkozni kockazatos, en ezt meg is ertem. azert vki meglephetne egy nicky blackmarket bulival :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:08, 28-01-2003 
original nuttah

mi mar gyujtunk valami ilyesmire, de az meg eleg messze vagyunk :/

ami jo, akkor is jo marad ha regi. sok olyan zenem van ami os oreg es nem birom megunni. klasszikusok. orulnek jobb lenne helye az occkulnak.

(kis reklam: apr 20. kultiplex a kov. 18+ T. A. B. buli)

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:09, 28-01-2003 
original nuttah

nemtok madzsar. boccs

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:18, 28-01-2003 
tactile

én személy szerint egy régi vágású atmoszférikus dnb estért ölnék, olyan zenékkel amilyeneket bukem NEM rakott.

más is így van ezzel?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:04, 28-01-2003 
pokemon

jó lenne minkettô...
de azért...hát igen, jungle: irdatlan hálás tudok lenni egy bulin ha felraknak néhány jangli darabot.
azért lehetne ezt a dolgot legalább egy buli erejéig erôltetni, hátha m?ködik. ha szervez valaki egyet, megígérem hogy ott leszek. és azt hiszem, még jónéhány cimborám nevében is megígérhetem.
vaaa! ha csak rágondolok, elolvadok!
én személy szerint orrvérzésig tudnék jungle-ra bulizni!
igen, igen! legyen ilyen buli!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:57, 28-01-2003 
original nuttah

bratwa: igen!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:54, 28-01-2003 
ujonc

sorolom a pirospontosokat

madd: supersharpshooter a mai napig a toptizemben van jee :))
bela: nicky blackmarkettel vagyunk igy egyparan, valami buliszervezo nyissa mar fel a szemet...
okci & steve: igenigenigenigen!!! :))))))

(elso komolyabb elmenyem 1997 - a szombathelyi vegallomasban, ami egy lezizzent kis punk-metal klub, itt lepett fel az anima, utana pedig boolek jatszott egy istentelenul komoly GL szettet aztan meg marcel lepett fel liveban... unforgettable)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:59, 28-01-2003 
sailormoon

legyen legyen legyen...!!!
nem ártana végre valami jó mulatság

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:14, 28-01-2003 
ujonc

na, aze' egy kis ras beleferhetne a vegere (digital)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:50, 28-01-2003 
ujonc

az is jó lenne, ha nem szigorúan oldskool buli lenne, hanem vegyítenék a régieket az újakkal, kb. egyenlő arányban. sőt, szerintem ez még érdekesebb lenne, mintha az lenne a cél, h pl. "csak 96 előtti zenéket fogunk rakni".
én imádom a régi jungle zenéket, de a playlistemben is mindig az újakkal keverem össze.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:16, 28-01-2003 
ujonc

smoke: teljes egyetértés. Ha megnézzük egy 'sima' partin is mindig ovációt vált ki a néhány régi klasszik. Jó volt a TAB buli is múltkor, de néha olyan régi cuccok szóltak, amiket tényleg csak a legősibb arcok vágtak, én meg csak pislogtam, mer csak 5-6 éve hallgatok ilyen zenét.

Szerintem simán működne egy ilyen buli. De nem rendszeresen. Egy évben 1x-2x elhívni egy topdj-t és rendesen bereklámozni, hogy ócq, meg kalsszik buli lesz. Rengetegen lennének, és egy dj számára is változatosság, hogyha előveheti a régi poros stuffokat. Legalább a kis droidok is megismerik a régi nagy zenéket, meg talán azt is, hogy miről szól az egész. Mondjuk Mickey Finn-t szívesen megnézném:))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:41, 28-01-2003 
poszthumusz

p-funk era remix zincen!!
letszem a voksom egy ilyen buli mellet!és lehetne hardcore kisterem.ha vannak még vkinek ilyen lemezei.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:43, 28-01-2003 
poszthumusz

béla? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:47, 28-01-2003 
original nuttah

csak pislogtak fiatalok tech itchen mikor dzsungelezni kezdett. asszem o volt.

persze senki nem ugy szuletett, hogy sok evre visszamenoleg ismert minden zenet.

plastik: kashmirban meg sonicban vannak neha gabba bulik. sztem nagyon ciki. csomoan vannak akik meg mindig csak erre izgulnak. kopaszok, fekete poloban jarnak, fekete-feher terepgatyaban, repulogepiranyitoval, idetlenul mozognak es thunder-kezdetu partikra jarnak. legutobbit asszem thuderstromnak hivtak. iden eddig a legnagyobb dobbenesem volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:32, 29-01-2003 
son of nitrous

sztem plastik nem a gabba hc-re gondolt
remélem :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:40, 29-01-2003 
pl citadella oldschool night is tokjo volt szerintem .. bar nemvoltak olyan nagyon sokan, a zene az nagyon elvolt talalva.. dj / partizo reszrol is ugyanugy elvezte mindenki (ahogy lattam) :) olyasmikat meg sokat!:)
mondjuk en hajlok minden fele: legyen regebbi dnb (atmoszferikus siman johet;) jungle vagy egyeb csak neha visszakene tekintgetni mer joaz :)

keverni az uj zenekkel azt elsosorban a 'natur' partikon kellene alkalmazni (tobbszor) mert az mar egy jo kis 'elso lepes' lenne.. ha meg vegre ittvan valami ismert arc akkor azert az a temara fektesse a hangsulyt

rendszeresen nagy bulik valszeg meg tenyleg nemmukodnenek de lassan lassan belehetne hozni a vonalat gyakoribb kis bulikkal csak hat nemolyan 1xu az se ugye..

"Legalább a kis droidok is megismerik a régi nagy zenéket, meg talán azt is, hogy miről szól az egész" -ebben is van valami persze ez is olyan hogy nem 1 bulitol lesznek okosabbak Nameg erdeklodes sem art.. de ha nem lenne netem enis kevesbe tudnek sok mindenrol

Post subject:
PostPosted: 11:50, 29-01-2003 
droid

Mickey Finn bulit !!!!
jump-up forever...

Meg a régebbi underfire, audio blueprint dolgokat is szivesen hallanam vmilyen bulin.. (persze ez mar nem annyira junglism... ;)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:14, 29-01-2003 
ujonc

baby d - let me be your fantasy
(illest hardcore tune of all time!!!!!!!!!!)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:40, 29-01-2003 
original nuttah

es milyen fos feldolgozasat jatszak mostaban. a hideg futkos tole a hatamon.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 43 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]