i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:54, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:07, 31-01-2003 
Szóval 2003 február 6-ától minden csütörtökön (22:00-04:00) a St. Tropez állóhajón (Petőfi tér 8-as kikötő) R'N'B, RAGGA, HIP-HOP, DANCEHALL, FUNKY és minden, amit akartok!!! Kötelező, aki egy kicsit ki akar moccani az unalmas hétköznapok kifacsartságából! (Belépő 500 HUF)

Házigazdák:
Alvin & Di Joint / BP BOOGIE

NYITÓBULI
február 6
Luigi / R'N'B

LOVE ALLIENCE / VALENTIN NAP
február 13
Bosi / RAGGA, DANCEHALL
MC Kemon

FARSANG
február 20
DJ SAID / HIP-HOP
MC Ian

ALVIN'S BIRTHDAY PARTY
február 27
Badihali & Sanyi / FUNKY

Hayó, hanem, én a Nyitóbulira biztos "leúszom"...

Post subject:
PostPosted: 23:43, 31-01-2003 
ujonc

yeaah:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:35, 01-02-2003 
oooh yeaaah tha cool tting :DD

Post subject:
PostPosted: 18:07, 01-02-2003 
ujonc

és biztos hat, ha jó:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:42, 06-02-2003 
na aki ezeknél a beírásoknál komolyabban gondolja, az jöjjön el ma és olvadjon bele a feka zenékbe. mondjuk én üres tánctéren is simán megvagyok...

Post subject:
PostPosted: 10:39, 07-02-2003 
Uhh, hát nem is oly rég értem haza a buliból, kicsi fáradtság érzéssel nyomultam a suliba... de megérte emberek. Frenetikus volt, nem tudom szövegbe formázni, hogy milyen érzések törnek rá hip-hop zene hallatán, más stilus ezt képtelen előváltani...
Dögös zene, projektoros kivetitő, plafoncsapkodás, őrületes skratch-ek erdeje, megklasszikusok (vót rengeteg r'n'b cucc, meg Ante Up, Something like a Phenomena, etc., de néha denszhóll is)). Rájöttem, hogy a magyar népnek van érzéke a hip-hop-hoz, köszönve a mellettem őrülten táncoló brigádnak... naon éreztétek.
A vége fele még egy kis freestyle show is volt, 6 MC (vagy ál-MC) kezéből pattogott a mikrofon LL Cool J - Fiesta aláfestő zenéjére. (még Györemix! is megszólalt)
Nagyon köszönöm a megjelenteknek, hogy sikerült kialakitani a családias légkört és hogy ilyen intelligensen, jókedvűen tudtunk együtt bulizni.
A folytatást se felejtsétek el, Jamaikai szineiben találkozunk jövő hét csütörtökén!

Post subject:
PostPosted: 12:40, 07-02-2003 
tactile

Go Boogie, go!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:47, 13-02-2003 
Javítanék: R Kelly - Fiesta természetesen, ekkorát bakizni...

Post subject:
PostPosted: 16:49, 13-02-2003 
Jertek ma LOVE ALLIANCE-re Bosi bácsival!!!
Be fog raggadni a hangulat a hayóra!

Post subject:
PostPosted: 10:27, 14-02-2003 
Hogy mekkora kalandos estén vettem részt... Először is hatalmas nagy csocsó párbajjal kezdődött az egész, aminek rögvest vége lett, mikor Busáék betoppantak és kinézték a kezünkből. Jött a dance, hihetetlen dancehall és MC Kemon, akit már látásból ismertem, de igazándiból ennyire még nem hallottam. Mit le nyomott, azóta az egyik favoritom a csávó. Mikor már a hideg annyira hideg volt, hogy szinte a lehelletem is látszott rögtön felpattantam a 10 perces ital-szünetből... Bosi után hip-hop, és egy tucat MC Busával az élen, dínom-dánom, mikrofon párbaj és néha megmosolyogtató szövegek ("Alattunk a Duna ja / Nyírom a hajam ja"), kedvelt volt a 'hajó' és a 'ha yo' rímkapcsolat igénybevétele. Aztán Kemonék vissza csocsó, szinte mintha Juve-Real Madrid döntő lenne... Mi meg kaptuk a fenyegető szavakat, hogyha nem táncikálunk ránkzárják a bulit... hát mondjuk amit a DJ művelt a skratch-jeivel, azt nem lehetett szó nélkül hagyni.
Összefoglalva szép kis este volt ez, sajnálhatja mindenki, aki nem jött. Ahhoz képest, hogy egyszál magam vótam, a végére már az egyik szervezővel váltottam szót... (szeretnék a bulit a Kultiplexbe átvinni, hogy ne ilyen tiniidőben legyen vége a zörejnek)

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]