shakira:nem arra akartam kikerekteni a dolgot hogy szarul éreztem magam.. és hidd el szeretem a zenét mint olyat...itt arról van szó és inkább arról kellene dumálni hogy mi lenne a feladata egy dj-nek aki a messzi távolból hozza zenéit egy bulira. úgyanis nem mind1 szerintem hogy én felpakolom a ritkaság zenéimet lesz ami lesz alapon, mégha a tánctér ki is ürül vagy legalábbis létszámilag megcsappan vagy hozom ugye a ritka lemezeket és figyelve a közönség reakcióit, hozzájuk alakítom a szettet. és ez utóbbi egyáltalán nem zárja ki hogy így is halljanak a partyzók érdekes dolgokat. szerinted melyik dj lenne jobb?? mert most nekem úgy tünik neked az első variációs jön be..
amúgy teljesen értem hogy ez egy más styl..

ez indiai popzene volt. és nem is mondom hogy beatre kell venni mindent..nemtom hallottad e pl a bollywood funk válogatást?!! amit harv meg a társa szedtek össze régi filmzenékből. azt se mondanám hogy beates de inkább olyan zenéket hallgattam volna...érdekes ritkaságokat...de lehet azokat a korongokat inkább vitrinbe tartja minthogy bulin karcolgassa őket.....