i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 09:14, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:51, 25-02-2003 
droid

sziasztok!

most szombaton lesz az általam tiszti klubként ismert helyen egy rendezvény, ahol az alábbi zenekarok lépnek majd fel:

<b>david yengibarian és francia barátnője</b>. ebben a formációban még nem hallottam őket, de dávid nagyon komolyan nyomja az astor piazzola-féle új tangót. ez énekkel szerintem több, mint érdekesnek hangzik.

utána <b>ez a divat</b> következik, akiket magam még nem hallottam, de megbizható forrásból tudom, hogy jók. jazzy drum and bass-t játszanak.

végül a <b> color star</b>, akikről nem tudok sajnos igazán semmit, pedig múlt pénteken lett volna alkalmam hozzájuk a kultiplexben, aztán mégse szagoltam be a terembe. azért jó nevük van, olyan vidis, nem?

A koncertek előtt, alatt és után, az előtérben lemezlovászat lesz, fellép mikusz, és mivel kiderült, hogy mégis ráérek, hát én is. A megbeszéltek szerint nyugis zeneével kezdünk, aztán 22,30-tól elindul a vadulás. Az elejére mi valamiért reggae-t gondoltunk, különös tekintettel linton kwesi johnson lemezeire, aztán kis funk&soul bemelegítés után igazi diszkó tele klasszikusokkal, a nyáltól az egyre elektronikusabb hangzás felé.
Ez nagyjából vincent montana jr., cerrone, gino soccio lesz, néha meg beugrik majd valami house, a mai hangzás kedvéért.

Pörgök a tiga nevű kanadai arc dolgaira, azt biztos viszem, meg soft cell-t és divine-t , ahogy a trans-x living on video maxit is, amit most kaptam haze-től.

Mindenkit szeretettel várunk a lelkes szervezők nevében is!!!
Azt azonban nagyon nem értem,, hogy miért kellett a rendezvény tilos party-ként meghirdetni? Megkérdeztem, jogilag rendben van így, nincs ugyanis levédve a tilos party, de azért nekem ez így még sincs rendben.

Ez már nem az első ilyen eset.... Ismeritek a Tilos bárt vagy sörözőt, ott a, ott a....na, szóval ha a az isolabella és klub udvarából kijövünk azon a nagy kapun és a szemben levő ház kapuján keresztül kijutunk arra az udvarra, na ott van. Szerintem ők is visszaélnek a tilos nevével, bár mondom, az sincs levédve.

Ti mit szóltok ehhez? peace: badihali

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:22, 26-02-2003 

b'ski már nincs kedvem nekiállni olvasgatni itt mee annyi a rizsa. Goma: szted honnan tolom? :) YeeeeHaaw!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:36, 27-02-2003 
ujonc

hm, gondolj arra badihali hogy ha már lopják a márkát, az egy nagy lépés a legenda lét felé. az meg csak fricska a helyzeten, hogy ebbe tilososok is belekeverednek :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:07, 27-02-2003 
droid

xrc: hogy tovább csavarjam a fricskát, lemezjatszók se lennének a tilos nélkül, mert a szervezőknek nem sikerült fehérváron bérelniük...így most a rádiótól kell kölcsönözniük a "tilos" partijukhoz, plusz szállítás oda-vissza. nincs harag, de azért megbeszéljük majd, hogy legközuelebb hívjuk mondjuk farsang-nak a bulit, és akkor nincs rossz szájíz.

puma: ne hörögj már, hanem írjál ide nem rizsát, nagyon figyelünk :)

béke veletek, szombaton meg gyertek el a tisztiklubba, ha ti is kíváncsiak vagytok arra, hogy is képzelnek el szülővárosomban 2003-ban egy tilos party-t. peace: badi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:24, 27-02-2003 
ujonc

háj allz
a pumanak igaza van mert itt egyesek csak rizsáznak_pl:pronyogat képes egy-két gombot a kelleténél is többször lenyomni-------yeah
meg a badi is kicsit költőire veszi a figurát,de ha elfér a szerveren??akkor méne!!
max nem olvasom el!néha

más:
Klub Le Barone
2003.03.14.péntek 21.00-tól
meccanight-test002/massive sound of dnb
djs:
-Slacker
-Skeam
----------------------------drazsée
-Sikztah
+Mcs:Phreek&Direct
enter:500HUF
mindenkinek kötelező!!
na csá

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:27, 27-02-2003 
ujonc

Bocs Badihali,de ez nem a székesfehérvári underground és egyéb phorum,hanem dnb
ez nem azt jelenti,hogy ne irogassál, hanem h nem járunk "mi" ilyen bulikra, és azt sem tudjuk h kik a Color Star meg ilyenek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:29, 27-02-2003 
ujonc

nem vagyok annyira phanatik,csak..ez dnb phorum

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:06, 27-02-2003 
ujonc

szoktak itt lenni puncik?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:09, 27-02-2003 

hi,g.+értelek,én is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:45, 05-03-2003 
droid

szula, nagyon sajnálom, de én már kinőttem abból a korból, amikor csak egy, csak egy stílust tartottam egyedül üdvözítőnek :)
tudod, fehérvár túl kicsit ahhoz, hogy eltartson egy külön d'n'b szcénát, ezért is, meg az egyensúly kedvéért is üdvösnek tartanám, ha ebben a fórumban túl tudnánk tenni magunkat a stíluzshatárokon és minden zenei megmozdulást fícsörölnénk. mit jelent az, hogy impulsecreator?

a koromnál fogva nekem már volt szerencsém látni sok "jövőzene", pölö a techno "tündöklését és bukását". ha adhatok tanácsot, akkor próbáld meg kinyitni a füledet és befogadni más ritmusokat is.

azt írod, "ti" nem jártok ilyen bulikra. Okesz, a colorstar-ról halvány lila fogalmam sincs, valszeg rock, de az ez a divat komoly volt. drum and bass-t is játszottak, velük mi a gond? ha annyira d'n'b rajongók vagytok, akkor nem lett volna kötelező a megjelenés?

kicsit túl sok nekem itt a nyavalygás, okoskodás, ahelyett, hogy megpróbálnánk összeszedni és informálni a városunkban élő zenerajongókat. peace: badihali

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:24, 05-03-2003 
droid

a techno halalaval nem tudok egyeterteni:)))

monacoi allampolgarsag
:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:29, 05-03-2003 
ujonc

oké Body!igazad van,csak tudod néha kicsit soknak találom amiket irogatsz,és azé irtam hogy "mi"mee ide töbnyire csak olyan emberek látogatnak,akik ezt a műfajt szeretik,/fehzérvárról/és sztem néha tök felesleges ennyit írni--de te tudod.
csak ha magamból indulok ki akkor nem olvassák végig---de lehet ez sem igaz
ja és én sem csak sajnáltatom magam és igenis hallgatok más-más zenéket is--csak goa ne legyen!!!!!!!!!!!!!
szóval bocs,de nem teljessen igy akartam fogalmazni!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:32, 05-03-2003 
ujonc

ja és a teknó sem halott
yeah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:35, 05-03-2003 
ujonc

esküszök h ezentúl csak olvasni fogok itt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:20, 05-03-2003 
pokemon

szula: olvastad partyinfokban?:
3.14. : Skeam a Jailhouseban lesz.
Hogy lesz akkor? Gondolom Ide jön fehérvárra, és a pestit meg elírták ugye?
Ha lesz majd plakát akkor bedobsz egy párat, rakok ki egy-két helyre.
Peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:46, 05-03-2003 
droid

senki nem mondta, hogy a techno halott. ahogy a mondjuk a dixiland se az, csak azt valljuk be, hogy manapság már nem olyan népszerű, mint fénykorában. vagy vegyük a house-t. annak se tett jót a népszerűség, nálunk azóta sem heverte ki a szcéna. hol vannak már underground house bulik?

figyu, mindenki elkezdi valamilyen zenével, aztán a jazznél lyukad ki :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:43, 05-03-2003 
droid

eza divat jó volt, mint mindig, colorstar ugy nem rokk ahogy van, épp ezért rokkoltak
bár azért lenne némi problematikám a szombati cuccal.a tököm tele van már az ilyen pancser szervezésekkel, mi a francnak irják ki hogy fél kilenc a partykezdés, mikor háromnegyed tízkor indítják az attrakciót?meg ha már eljön egy eza divat meg colorstar, nemtom mia szart akartak azzal a örmény/afgán/párizs meg mittomén milyen vénájú akárkikkel. jó volt teccett, stb stb, de nem gondoltak bele szervezőbácsik, hogy a két tábor ugy nem fér meg egymás mellett, hogy ihaj?inkább beraktak volna még egy korai örömöt, vagy akármi. a másik kiborító cucc aza szánalmas kinti zene volt számomra. ennyire igénytelen djzést én még nem pipáltam, és bocsásson meg mr dj akárki, de ilyen produktummal nekem összevissza égne a pofám, elvégre mégis tilos lemezjátszók voltak.../bezzeg tripnotic elcseszéséhez ért mr dj mc/
ennyi volt valósnak tetsző látszatom, az idő nem uralja tudatom.e duruzsolás képlékeny képzelgésről szólt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:47, 05-03-2003 
droid

ja, már csak annyi hogy:

pénteken lost people+the corporation koncert az arc caféban, assem 9től, akit érdekel, jöjjön.
minimal/ambient/triphop/drumandbass

BRUTÁL

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:50, 05-03-2003 
ujonc

na akkor megeccer drazse, vannak a helyen pussyk?
vagy kanbuli mint a videki megmozdulasok tobbsege? :)))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:58, 05-03-2003 
droid

phreekay:ne szamits sok jora...:))

goma:neked meg ment mail!

monacoi allampolgarsag
:D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 66  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]