i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 11:59, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 326 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:27, 02-04-2003 
állat

ne ketelkedejetek, feleim;P:)))
mint ahogyan irva, (enekelve) vagyon:

csillagok, csillagok
utat mutassatok
:]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:00, 02-04-2003 
ujonc

Az a baj az emberekkel, hogy emberek! Gondoljatok csak bele, ki az aki a köz problémáit a maga bajai elé helyezi...azt hiszem a paneuropa talán még megy, de egy "összföldi" béke és közös gazdaság, egymást negatívan nem érintő külpolitika egyáltalán mások tisztelete és azonos félnek tekintése szerintem nagyon messze áll a mai emberiségtől! Mindemellett az Úniós csatlakozásunk szerintem nem nagyon lehet kérdés, de hogy ez több száz év után merre fejlődik...hát? Itt van pl. Amerika, aki ha úgy tartja kedve idejön és azt mondja: Ez az enyém! és akkor kérdezem én mit tudnánk tenni, vagy bárki tudna-e tenni valamit???(ezt csak azért írtam mert ezen a földön az első életképes béketörekvése volt az embereknek az ENSZ, egy nagyhatalom meg magasról sz*rik a döntésére...ez elég szomorú,de félelmetes is egyben.)

::noel::nek csak azt tudom mondani, hogy:...sok dologban egyetértek veled, de pont az a baj, hogy te is úgy viselkedsz, mint azok akik megosztották az országot pl. ilayaz direkt nem írt semmi "csúnyát" te meg egyből direkte fikázódsz...ez nem valami intelligens dolog. Ezt nem sértegetésnek szánom csak bökte a csőrömet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:01, 02-04-2003 

Öszintén szólva nem kell túl sok gógyi annak belátására, hogy mekkora őrült nagy baromság nemmel szavazni. Persze, hogy nem találni jó érvet az Eu ellen, mert nincs.

Gondolkoztam, hogy érdemes-e leállni érvelni a 'nem'-esek ellen. Rájöttem, hogy ha ezzel próbálkozom, akkor csak felidegesítem magam az idiotizmuson, a demagógián. Aki nemmel szavaz, az gondokodásra képtelen ember, aki a saját idiotizmusa miatt képes lenne kicseszni egy egész országgal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:40, 02-04-2003 
metalhead

kodek

na ha te ennyit fikazasnak veszel akkor kerlek ne irj tobbet forumba!!! :))
pusztan kozoltem vele dolgokat, amik szamomra nem voltak erthetoek, (megjegyzem szerintem senkinek nem volt ertheto :(( )
na de mindegy. amugy megosztotsag? hat azzal valoban megosztom az embereket, ha olyan dolgokra reagalok amiknek, es itt mar sokadszorra ismetlm magamat "semmi ertelme nincsen". ha ez megosztas kerlek kovezzetek ismet meg :))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:41, 02-04-2003 
metalhead

kodek
az elso soromat kerlek ne vedd komolyan hiszen ott a szmájliiiiii :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:50, 02-04-2003 
ujonc

ok. No prob.!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:58, 02-04-2003 
metalhead

kodek
nagyon jooooo :)

na ellenben elkovetem azt a galad tettet, hogy enirom a 200. beszolast :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:27, 02-04-2003 
ujonc

salsa:demagóg módon írsz a demagógiáról...akkor ki is a demagóg???
noel:'fogadd el a véleményem,viszont a te véleményed, ha más, mint az enyém, nem érdekel, és el sem fogadom...' ennyit rólad nagyfiú...+az iskolában kell tanulni?!?!?! hehe, meg ilyenek?!?!?! eszed legyen!
+ha vki kicsit is odafigyelt volna, az látta volna, hogy egyetlen komolyabb ellenérvet írtam(talán a 3. beírásom), és azonnal kaptam az észosztást.így semmi kedvem nincs ideírni a többi százat.minek?én leszek a bunkó,egyszerű,iskolás,tájékozatlan,országot kettészakító fasiszta csőcselék,stb,stb...
nem vagy(tok) felkészültek ahhoz, hogy érdemben vitázzunk.
-ilayaz-

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:40, 02-04-2003 
metalhead

jolmegmondtad koszonjuk hozzaszolasod.
es kerlek hagyd el a forumot MOST!!! hehehe

noel:'fogadd el a véleményem,viszont a te véleményed, ha más, mint az enyém, nem érdekel, és el sem fogadom...'
ez a mondat annyira meghato volt ahogy leosztottal, hogy mingyart elsirom magam a gyonyorusegtol :((
igazsag szerint en meghallgatom mas velemenyet, de mar megint annyi hulyeseget beszelsz, hogy egyszeruen mar csak mosolyogni tudok rajtad mar bocsi :))
igazsag szerint az utolso soraidat sem ertem,"én leszek a bunkó,egyszerű,iskolás,tájékozatlan,országot kettészakító fasiszta csőcselék,stb,stb..."
annak sem latom ertelmet, de ezzel sem en vagyok szerintem egyedul :((
halal komoly mondtam minek ir az ilyen hozzaszolast, ha egyszeruen nem szol smemirol :(
na mindegy te tudod "nagyfiu " ezen meg dobtam egy hatast igy sem szolitottak meg :)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:48, 02-04-2003 

He-he ez hasonlít a parlamenthez!
Szép vita :(
Egyébként egyértelmű: IGEN
(márcsak a csordaösztön miatt :) )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:48, 02-04-2003 

NEEm!Nem tetszik a beetetés ami itt folyik.Sz'tem az "igen és "nem " mellett szóló érveket egyenrangúan kellene ismertetni az emberekkel.Sztem nagyon egy irányú a propaganda,és olyan jól felépített,hogy senki sem lát át rajta.Nem csak jó oldalai lesznek ám a belépésnek.Ok több tolerancia szorulhatna az emberekbe itt Mo.-n és kevesebb előítélet,de ezeken nem az EU.fog segíteni hanem a jelenlegi fiatal generáció,ugyanis MI MÁR NEM úgy gondolkozunk mint szüleink,nagyszüleink hiszen más dolgokat élünk meg!!Viszont a baj ezzel az EU.val az,hogy ki fognak minket használni,ugyanis RÁJUk vagyunk utalva sajnos

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:52, 02-04-2003 

nem hiszem h.ez lenne a legokosabb felemelkedés.Változásokra szükség van..de nem úgy h.másoknak legyünk kiszolgáltava.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:55, 02-04-2003 
metalhead

parlamenthez? hat ez kozel nem olyan :)
a tegnapi parlamenti tudositas eleg hatarozott volt kar hogy nemvettem fol videora :)) (bar nincs is videom most jut eszembe) :)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:00, 02-04-2003 
metalhead

noelka, redukald mar magad kicsit.. ;>

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:11, 02-04-2003 
metalhead

mi ez a paranonia?
nato-kor, rendszervaltaskor erdekes mod nem jott elo ilyen szinten...

kulonos...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:14, 02-04-2003 
metalhead

na az elso ember aki megdob kovel :)) koffi
:P
jo redukalom de csak a kedvedert :))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:14, 02-04-2003 
metalhead

Lili

Te voltakeppen milyen beetetesrol beszelsz? Itt a jovodrol van szo ez nem horgaszverseny.
Magyarorszagnak szuksege van az eu-ra es az eu nak is morszagra. Teny, hogy vannak negativ oldalai az eu-nak, de tudsz jobbat???
Azt birom a magyar emberekben, hogy amig almom volt az hogy csatlakozzunk az eu-hoz addig mindenki alig varta hogy celba erjunk egyszer. Miota kormanyvaltas tortent, azota nagyon durvan megvannak oszta a velemynek. Ugye nem is kell mondanom kinek koszonhetoen. Szoval, amit mondani akartam, mielot olyan kijelenteseket teszel aminek igazabol semmi ertelme nincsen , elotte ajanlom vagy olvass el egy ujsagot vagy ami megjobb hivd fel az eu info vonalat, ott talan tudnak neked segiteni, hogy maskeppen lasd az eu elonyeit. Ja arrol nem is beszelve, hogy ha te is fiatal vagy marpedig az vagy akkor hogy lehet ilyen felfogasod?? Nem vagom mi abban a jo ha egy fiatal nemmel szavazik. Mit vesztel ha igennel szavazol? Szeretnek peldakat hallani, mert igazabol itt meg a nemmel szavazok kozul nem talalkoztam egy olyan ervel sem ami megtudna gyozni hogy nemmel szavazzak.
Mindenki a magyar kultura elveszteserol beszel teljesen nagy baromsagokat. Mar azt varom mikor mondja majd valaki hogy az eu-csatlakozas utan angolul fogjak enekelni a himnuszunkat. :)))
Szoval egyszo mint szaz. Mielott olyan dolgokat beszelsz aminek nincs ertelme, ajanlom hogy informalodj elotte. az soha nem art :\

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:34, 02-04-2003 
metalhead

thank u bébi! ;)
kapsz majd lemezt, ha yo leszel..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:36, 02-04-2003 
metalhead

hahahahahaha na arra kivancsi lennek :))))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:46, 02-04-2003 
chi recordings

Az egesz csalad redukalja magat imho.
;PPPP

http://www.myspace.com/cordsound

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 326 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]