ahogy neztem az embereket, nagyon rendben volt. eddig eleg keves negativ megjegyzes jott, de ez normalis. a jot konnyebben mondjak
seba hozott magaval csomo 4/4-et is (olvastam, hogy szinte csak dnb szettekre kerik fel, ezert direkt kertem), volt dobbenet az elejen, de vettek a lapot

a jatekara leginkabb a paradox-os, uj metalheadz-es kiadvanyok voltak jellemzoek. szetcincalt breakes groove-ok, eros zenek. aztan 2 ora jatek utan a tulporgetett emberekre lazitosabb, megis tancolos lemezek jutottak. mondta, hogy nem szereti a discot (liquid funk:)), es sajnalja, hogy oly kevesen preferaljak a szettort ritmusu dnb-ket. szoval o sok ilyet jatszott. atmoszfera, inkabb az agynak szolo darabok, semmi partyhimnusz es viszonylag keves lugozott szallos dnb. egy szoval tricky, very tricky

photek-nin ten ichi ryu es hasonlok dogivel. ja, es persze rengeteg sajat. eddig nem latott aranyban maradtak az emberek reggelig (szinte alig mentek el 30-an ejjel 3-4 elott, ahogy hallottam a kijaratnal alloktol).
seba faradt volt, rengeteget utazott, pentek este melo utan csinalt egy tracket ejjel(jatszotta is), alig aludt, megis reggel fel 6-ig jatszottunk. szoval talan ez jellemzi a bulit.
koszonet mindenkinek!