|
Dear All,
Én nem szeretek okoskodni, meg veszekedni sem, így próbálom nem cselekedni ezt a két dolgot, inkább csak a véleményemet szeretem közölni. Szerintem kár is összezördülni a kecskeméti party- ügyek miatt. Ha több tízezres clubber tábor lenne, és óriási preztízs- értékű dolgokról, vmint nagy pénzekről lenne szó akkor talán megérteném (hangsúlyozom: TALÁN, mert ugye a pénz nem minden!), ám mivel nagyon is kicsiben megy itt minden, szerintem nincs értelme annak, amit lentebb olvashatunk...
Talán jobb lenne arra törekedni a közönségnek is, hogy nyitva tartsa zenei érdeklődését, legyen szó bármilyen minőségi zenéről, és ne álljon be ilyen "ez nagyon jó, ez nagyon szar" sémákra. A liquid funk- ra szerintem is nagyon jót lehet tácolni és másra is. (ez van Ultra/Laci:))
Ashley ( bár a stílusod nem tetszik ) veled pedig szívesen váltanék pár e-mailt, mert sztem Te még sok mindent nem éltél át, amit azok az emberek akik régóta, esteleg mélyebben foglalkoznak a zenével, már igen és néha könnyelműen eresztesz meg néhány beírást. ( de lehet, hogy ezt csak én látom így:))
Merem remélni, hogy nem vagyok egyedüli errefelé azzal, hogy már belefáradtam a sok szarkavarásba és fikázásba, amik mindig ilyen láthatatlan emberektől indulnak el, és terjednek mint egy jóízű népmese.
Peace ( de tényleg!!!)
Bests by 'G'
|