|
a régebbi dj-kicks-eket elég nehéz ma már fellelni, pláne a thievery corporationt (bár néha éri még kellemes meglepetés az embert, amikor rátalál a dj cam-félére az egyik budapesti lemezboltban...).
az ebay-en rá lehet néha bukkanni, a németen meg az amerikain is [én is onnan szereztem meg, és igazából nem akarom eladni, legfeljebb akkor, ha mondasz egy NAGY összeget... :-)], de annyira nem olcsó mulatság, már csak a postaköltség miatt is. meg persze a többi internetes használtlemez-kereskedést is érdemes végigtúrni.
a hozzá való 12"-est elég sok helyen meg lehet találni az interneten, de nehogy megrendeld, mert teljesen rosszul van vágva (ha jól emlékszem, nem is azok a számok vannak rajta, amelyeknek lennie kéne, ráadásul az a oldalon fél perc után elmegy a bal oldal - persze lehet, hogy csak az én példányomon, de az ilyen hibáknál általában az egész sorozat el van b*szva)
egyébként meg nem is vagyok benne biztos, hogy annyira megéri a vinil, eleve max a számok fele van rajta (na jó, azért persze megéri, hiszen rajta van pl a Tropicando). mindenesetre a mix-CD egyébként is általában többet ad nekem élmény tekintetében.
ja és ha csak egy-egy számot keresel, akkor lehet, hogy érdemesebb (és olcsóbb) inkább azokat levadászni egyenként.
ennyit az észosztásból mára, jó éjszakát gyerekek
|